sveikos mergaites,a,jau ir vaikinukas,reiktu sakyti(lauksim lauksim kepiniu )
as vakar pirma kart bandziau antgalius ,puosiau greitinele-baisu gal dirbansios su grietinele galetumet atsakyti
1,kodel oras patekes i maiseli niekur nedingsta o paskui pasireiskia grietineles ,,perdejimu,,(atsiprasau uz issireiskima )kaip tik ,,pyrst,,taip ir nebera lygios linijos,kaip tas oro puslytes isprasyti is maiselio?
2,kodel darant ,,pintinele,,tie dantukai nesigauna lygus,o tokie pertraukiami???ar tai spaudimo problema (del patirties stokos)ar vistik geriau ,,pintineles ,,antgali naudoti su kokiu kitu kremu pvz sviestiniu?
3,kokiu kampu geriausiai laikyti maiseli darant ,,pintinele,,(t.y.staciau ,ar daugiau gulsciau )
aciu is anksto
taigi-puosta grietinele,lapeliai-plikyti,gelytes ir drugeliai is Cypciuko cukrines mases,tortas-apelsininis-aguoninis pagal Cypciuka
As namiskiams dariau torta,tai isbandziau si antgali,bet su baltyminiu kremu,tai gerai gavosi Gal grietineles nedaplakei
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2009 12 10, 13:58)
1,kodel oras patekes i maiseli niekur nedingsta o paskui pasireiskia grietineles ,,perdejimu,,(atsiprasau uz issireiskima ax.gif )kaip tik ,,pyrst,,taip ir nebera lygios linijos,kaip tas oro puslytes isprasyti is maiselio?
todėl kad greičiausiai tik sukišai grietinėlę į maišelį ir nekrestelėjai maišelio, kad tas oras iš ten išeitų, arba šaukštu galų gale pamaišyk, kad neliktų oro tarpų, arba prisidėjai iš karto daug kremo
2,kodel darant ,,pintinele,,tie dantukai nesigauna lygus,o tokie pertraukiami???ar tai spaudimo problema (del patirties stokos)ar vistik geriau ,,pintineles ,,antgali naudoti su kokiu kitu kremu pvz sviestiniu? šitoj vietoj nežinau ką pasakyti, iš arčiau foto prašom problemos jei įmanoma, gali būti netolygus spaudimas, ne tas laikymo kampas, netinkama grietinėlės konsistencija arba tas pats oras maišelyje kaltas, iš arčiau gal turi foto
3,kokiu kampu geriausiai laikyti maiseli darant ,,pintinele,,(t.y.staciau ,ar daugiau gulsciau )
pačią tvorelę ant šonų tai vienus stačiai, kitus horizontaliai 45 laipsnių kampu, o viršų pinant irgi tas pats
nu kiba reikės pradėti filmuoti, tik kaip patalpinti
todėl kad greičiausiai tik sukišai grietinėlę į maišelį ir nekrestelėjai maišelio, kad tas oras iš ten išeitų, arba šaukštu galų gale pamaišyk, kad neliktų oro tarpų, arba prisidėjai iš karto daug kremo
2,kodel darant ,,pintinele,,tie dantukai nesigauna lygus,o tokie pertraukiami???ar tai spaudimo problema (del patirties stokos)ar vistik geriau ,,pintineles ,,antgali naudoti su kokiu kitu kremu pvz sviestiniu? šitoj vietoj nežinau ką pasakyti, iš arčiau foto prašom problemos jei įmanoma, gali būti netolygus spaudimas, ne tas laikymo kampas, netinkama grietinėlės konsistencija arba tas pats oras maišelyje kaltas, iš arčiau gal turi foto
3,kokiu kampu geriausiai laikyti maiseli darant ,,pintinele,,(t.y.staciau ,ar daugiau gulsciau )
pačią tvorelę ant šonų tai vienus stačiai, kitus horizontaliai 45 laipsnių kampu, o viršų pinant irgi tas pats
nu kiba reikės pradėti filmuoti, tik kaip patalpinti
Laukiam,laukiam,laukiam,i youtube