Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(mmergyte @ 2009 12 10, 01:02)
ohmy.gif  ohmy.gif  da i tep buna,nu super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Taip taip, būna wink.gif pabodo vien orkaitėj kepti viską, užsimaniau kažko saldaus pramokt smile.gif bet turbūt nekalbam apie tai ko nereikia smile.gif Neteršiam forumo
Atsakyti
QUOTE(Andas @ 2009 12 10, 01:06)
užsimaniau kažko saldaus pramokt smile.gif

Wo taip wo ax.gif , nu cia merginos ne pescios gyvena, flirt.gif ismokins tave ir tortus, ir pyragus, ir bandeles kepti thumbup.gif

O siaip, tai atejau pasigrozeti jusu tortais ir padekoti Olestukui 4u.gif uz tos sokoladines juostos pamokele, labai praverte, pasiskaicius ir paziurejus visai normaliai uzsidejo.Acius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Andas @ 2009 12 09, 23:56)
Sveikos mergaitės, jooo prisiskaičiau čia iki valios ir dar keli tūkstančiai žinučių liko smile.gif Aš turbūt būsiu pradedantysis, nes dar tik forma biskvitui nusipirkau, bet tikiuosi kažkas gausis su jūsų šauniais patarimais. Ką jau padarysi, kad man 22-uosius metus einančiam vaikinui, parūpo kulinarija, o ne žvejyba :| Tikiuosi sutarsim smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sveikas, atvykes i musu moteriska pasauli thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Andas @ 2009 12 10, 00:06)
Taip taip, būna wink.gif pabodo vien orkaitėj kepti viską, užsimaniau kažko saldaus pramokt smile.gif bet turbūt nekalbam apie tai ko nereikia smile.gif Neteršiam forumo

NIU FAIN, NESUSILAIKYSIU NEPAGYRUSI thumbup.gif OT MALAČIUS thumbup.gif

Srove, prašom, nėra už ką, gi ne mano išrasta idėja, tik tiek, kad foto pažingsniui padariau, daugiau nuopelnai ne mano, bet labai smagu, kad ne vienai tapo aiškiau, kaip tą juostą uždėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 12 10, 01:02)
ohmy.gif  ohmy.gif  da i tep buna,nu super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Andas @ 2009 12 10, 01:06)

Prašom į asmeninę žinutę patarti kaip skaniai iškepti mėsos gabalą orkaitėj bigsmile.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 12 10, 09:51)

Srove, prašom, nėra už ką, gi ne mano išrasta idėja, tik tiek, kad foto pažingsniui padariau, daugiau nuopelnai ne mano, bet labai smagu, kad ne vienai tapo aiškiau, kaip tą juostą uždėti  4u.gif

Nu jau tik nesikuklinam nesikuklinam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Andas @ 2009 12 10, 02:06)

Svikas prisijunges thumbup.gif teko matyti kad vyrai ruosia maista bet tortus kepanciu ne bigsmile.gif

Beja aciu visoms uz pagyras mano tortam blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 10 gruodžio 2009 - 09:34
QUOTE(Olesta @ 2009 12 09, 12:05)
na 5,82 LTL man nepasirodė už maistinius flomikus per brangu  ax.gif  jų reikia ne kasdien, nedaug, tai man jie labai  thumbup.gif

Na, nera taip baisu, bet as rinkini visa pirkau. Tai kazkaip 12 beveik svaru uz flomasterius paprastus ne taip ir mazai blush2.gif

QUOTE(Andas @ 2009 12 09, 22:56)
Sveikos mergaitės, jooo prisiskaičiau čia iki valios ir dar keli tūkstančiai žinučių liko smile.gif Aš turbūt būsiu pradedantysis, nes dar tik forma biskvitui nusipirkau, bet tikiuosi kažkas gausis su jūsų šauniais patarimais. Ką jau padarysi, kad man 22-uosius metus einančiam vaikinui, parūpo kulinarija, o ne žvejyba :| Tikiuosi sutarsim smile.gif

Super, vaikina savo tarpe turesim thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Saunuolis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Andai thumbup.gif Aš irgi nemaniau kad šiais laikais dar taip būna yess.gif
Atsakyti
Andai,o as nezinau ka manau ar nemanau,bet is tiesu saunu,kad prisijungiai thumbup.gif Gal daugiau prisijungs vyriskos lyties kepeju.Kaip "la Troskinyje" sako "gaminti gali visi"user posted image
Atsakyti
sveikos mergaites,a,jau ir vaikinukas,reiktu sakyti(lauksim lauksim kepiniu smile.gif )
as vakar pirma kart bandziau antgalius ,puosiau greitinele-baisu doh.gif gal dirbansios su grietinele galetumet atsakyti
1,kodel oras patekes i maiseli niekur nedingsta o paskui pasireiskia grietineles ,,perdejimu,,(atsiprasau uz issireiskima ax.gif )kaip tik ,,pyrst,,taip ir nebera lygios linijos,kaip tas oro puslytes isprasyti is maiselio?
2,kodel darant ,,pintinele,,tie dantukai nesigauna lygus,o tokie pertraukiami???ar tai spaudimo problema (del patirties stokos)ar vistik geriau ,,pintineles ,,antgali naudoti su kokiu kitu kremu pvz sviestiniu?
3,kokiu kampu geriausiai laikyti maiseli darant ,,pintinele,,(t.y.staciau ,ar daugiau gulsciau )
aciu is anksto 4u.gif
taigi-puosta grietinele,lapeliai-plikyti,gelytes ir drugeliai is Cypciuko cukrines mases,tortas-apelsininis-aguoninis pagal Cypciuka
user posted image
Atsakyti
1,kodel oras patekes i maiseli niekur nedingsta o paskui pasireiskia grietineles ,,perdejimu,,(atsiprasau uz issireiskima ax.gif )kaip tik ,,pyrst,,taip ir nebera lygios linijos,kaip tas oro puslytes isprasyti is maiselio?
todėl kad greičiausiai tik sukišai grietinėlę į maišelį ir nekrestelėjai maišelio, kad tas oras iš ten išeitų, arba šaukštu galų gale pamaišyk, kad neliktų oro tarpų, arba prisidėjai iš karto daug kremo
2,kodel darant ,,pintinele,,tie dantukai nesigauna lygus,o tokie pertraukiami???ar tai spaudimo problema (del patirties stokos)ar vistik geriau ,,pintineles ,,antgali naudoti su kokiu kitu kremu pvz sviestiniu? šitoj vietoj nežinau ką pasakyti, iš arčiau foto prašom problemos jei įmanoma, gali būti netolygus spaudimas, ne tas laikymo kampas, netinkama grietinėlės konsistencija arba tas pats oras maišelyje kaltas, iš arčiau gal turi foto
3,kokiu kampu geriausiai laikyti maiseli darant ,,pintinele,,(t.y.staciau ,ar daugiau gulsciau )
pačią tvorelę ant šonų tai vienus stačiai, kitus horizontaliai 45 laipsnių kampu, o viršų pinant irgi tas pats

nu kiba reikės pradėti filmuoti, tik kaip patalpinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 10, 14:58)

nu kiba reikės pradėti filmuoti, tik kaip patalpinti  g.gif

va čia tai būtų aukščiausia klasė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O šiaip mūsų profesionalės galėtų ir kokį seminarą surengti thumbup.gif kaip būtų čiotkai thumbup.gif
Atsakyti