Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*monikute* @ 2009 12 09, 13:52)
Dzanetukas, labai vykęs pirmasis bandymas  thumbup.gif  man tas drabliukas labai patiko  wub.gif

Tikrai, labai labai mielas drambliukas drinks_cheers.gif Nei nepasakytum, kad pirmą kartą lipdei thumbup.gif
Atsakyti
Aciu Aciu Aciu visom mergaitems. wub.gif
Net nesitikejau, kad tik isgirsit blush2.gif Labai stengiausi, norejau dukra pradziuginti - ir pavyko, sokionejo is laimes, kad mama pati tortuka parade, o dar ir papuose, kaip viena mergaite pasake "kaip is kulinarines parduotuves" lotuliukas.gif nors iki jos kaip pesciosioms iki Paryziaus doh.gif
O kas gi mane taip ikvepe - o gi Jus visos nuostabios, su savo idealiais tortukais wub.gif Kiekviena karta ziurejau temuke ir zandikaulis atvepdavo... juokesi is manes, kas is sono mate! lotuliukas.gif
Siam sestadieniui darysiu dviguba tortuka (puse mergaitei, kita pusee berniukui) apie puosima uzklausiau patarimo kitoje temukeje, butent tam skirtoje - bandysiu kazka lipdyti blush2.gif Nes reikia gi ir dukrytes pusbroliuka nudziuginti wub.gif
Tik deka visu situ patarimu, bei diskusiju temu kazkas man pavyko.
Aciu uz Jusu zinias, bei patarimus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzanetukas @ 2009 12 09, 16:31)
Aciu Aciu Aciu visom mergaitems.  wub.gif
Net nesitikejau, kad tik isgirsit blush2.gif Labai stengiausi, norejau dukra pradziuginti - ir pavyko, sokionejo is laimes, kad mama pati tortuka parade, o dar ir papuose, kaip viena mergaite pasake "kaip is kulinarines parduotuves" lotuliukas.gif nors iki  jos kaip pesciosioms iki Paryziaus doh.gif
O kas gi mane taip ikvepe - o gi Jus visos nuostabios, su savo idealiais tortukais wub.gif Kiekviena karta ziurejau temuke ir zandikaulis atvepdavo... juokesi is manes, kas is sono mate! lotuliukas.gif
Siam sestadieniui darysiu dviguba tortuka (puse mergaitei, kita pusee berniukui) apie puosima uzklausiau patarimo kitoje temukeje, butent tam skirtoje - bandysiu kazka lipdyti blush2.gif Nes reikia gi ir dukrytes pusbroliuka nudziuginti wub.gif
Tik deka visu situ patarimu, bei diskusiju temu kazkas man pavyko.
Aciu uz Jusu zinias, bei patarimus  wub.gif

Kaip fain wub.gif
Atsakyti
ANGEL1203 labai nuostabi barbe. Labai patiko jaunoji. Super kruopstumas ir labai gera ideja papuosimo . Aciu uz paaiskinimus.

Olesta- nesiliauji stebinusi savo sugebejimais. labai idomus darbelis

Meian- kaip visada kupina nauju ideju ir sedevru.

Mergaites - JUS AUKSARANKES thumbup.gif thumbup.gif

o AS , KAIP VEZYS,pradejau skaityti papuosimu tema nuo galo blush2.gif ( 24-25 dar neperskaiciau), nes per darbus niekur niekaip nebespeju. verysad.gif
Atsakyti
ačiū visoms už padrąsinimus. Prisidariau šiandien rožyčių iš cukrinės masės rytoj torčiukas mažutis bus. Bet kažkaip šokoladinės labiau sekėsi lipdyt, cukrinė masė gal per minkšta išėjo... na ryt parodysiu .
Atsakyti
Merginos sorry jei praleidau bet kuo galima pakeisti gliceriną šiame recepte SUGARPASTE (CUKRAUS MASĖ) (Daividija)

5a.š. želatinos,
125g gliukozės,
1v.š. glicerino,
1kg cukraus pudros.
Nes neturiu ir tingiu jo kur ieškoti smile.gif ar galiu daryti ir be jo, bet jaučiu gausis netokia elastinga ane?
Atsakyti
Angel 1203 labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Merginos kur laikyti pastilažą pagal Cypsiuką iki rytojaus? Šaldytuve ar kambaryje? Tiesa, kai įsiminkė aliejus jis man ėmė lipti prie rankų. Ar reikia ko nors dadėt ar taip ir turi būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2009 12 09, 21:24)
Merginos sorry jei praleidau bet kuo galima pakeisti gliceriną šiame recepte SUGARPASTE (CUKRAUS MASĖ) (Daividija)

5a.š. želatinos,
125g gliukozės,
1v.š. glicerino,
1kg cukraus pudros.
Nes neturiu ir tingiu jo kur ieškoti smile.gif ar galiu daryti ir be jo, bet jaučiu gausis netokia elastinga ane?

alyvuogių aliejumi, arba tiesiog saulėgrąžų aliejumi.. tik kad be kvapo ir skonio kad būtų. Žodžiu, geresnės rūšies.
Atsakyti
mergaites, tortukai nuostabus thumbup.gif pavarvinau seile paraudusiom akim ir vel maunu i lovyte, uzpuole mane zaraza angina, temperatura sukilo, guliu paslika, nei pagyju nei rimciau susergu doh.gif viena tortuka padariau, antradieni, dar vienas savaitgaliui laukia unsure.gif o sveikatos nerasta doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, jooo prisiskaičiau čia iki valios ir dar keli tūkstančiai žinučių liko smile.gif Aš turbūt būsiu pradedantysis, nes dar tik forma biskvitui nusipirkau, bet tikiuosi kažkas gausis su jūsų šauniais patarimais. Ką jau padarysi, kad man 22-uosius metus einančiam vaikinui, parūpo kulinarija, o ne žvejyba :| Tikiuosi sutarsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Andas @ 2009 12 09, 23:56)
Sveikos mergaitės, jooo prisiskaičiau čia iki valios ir dar keli tūkstančiai žinučių liko smile.gif Aš turbūt būsiu pradedantysis, nes dar tik forma biskvitui nusipirkau, bet tikiuosi kažkas gausis su jūsų šauniais patarimais. Ką jau padarysi, kad man 22-uosius metus einančiam vaikinui, parūpo kulinarija, o ne žvejyba :| Tikiuosi sutarsim smile.gif

ohmy.gif ohmy.gif da i tep buna,nu super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti