Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Nova @ 2009 12 24, 16:10)
Is torto tai nesimato, kad tingejot - labai grazus smile.gif Noriu paklaust - is kur tokiu mazu zvaigzduciu formeliu galima gauti?

aš pirkau, kai visos sakėmės iš užsienio, ten tokios formelės buvo
Atsakyti
bandžiau susirašyti visus tortus ir pagirti kiekvieną atskirai, bet gavosi du sąsiuvinio lapai blink.gif thumbup.gif
Emige, Rikke, Zuliaska, Nova, Adriu, Jolka999, Agu0na, Migle79, Žaismingas Stiklas - prikūrėt nerealiai fantastiškų, šiltų torčiukų thumbup.gif žaisliukai, barbė, grazcingi drugeliai, labai fainuoliai besmegeniai ir kalėdų Seneliukas su dovanomis wub.gif Novos šokoladinės rožės ir pats tortas labai toks man apetitą keliantis thumbup.gif
Adriu Tavo roges noriu išskirti, labai originalu, labai dailu ir tie marmeladinių saldainių dovanų ryšulėliai fantastinė mintis, žodžiu 10 balų Tau thumbup.gif
Jolka999, valgomesnio Kalėdinio torto dar nemačiau wub.gif
Agu0na, tobula wub.gif apie puokštę tai jau patylėsiu, net sapne tokios nuostabios nesusapnuočiau wub.gif o jau kaip lygiai nuglazūruota, ir tie šonai, žodžiu super, aukštasis pilotažas thumbup.gif
Miglut79, prisipažinsiu, nesusilaikiau ir nukopijavau tortui šonus pamačius, susilydžiau wub.gif
Žaisminas Stiklas, nenustoji stebinti thumbup.gif mirksiukas.gif

na tai ką brangieji ir brangiosios, gal man pavyks dakalti temutę savo vykusiais ir nevykusiais darbais, nevykusių nerodysiu, be galo sunki buvo savaitė, net nemoku pasakyti, kokia sunki, bet tegu lieka jinai senuose metuose....o dabar mano kalėdinių tortų paradas:

štai kas nutinka, kai iškepi gerokai per didelio svorio tortą, nuopjovos šeimai Kalėdoms, o kas liko - improvizacija Kalėdinės nakties pasitikimui, džiovintų vaisių tortas su želė gabaliukais, dengtas MMG ir aisingu
user posted image

Kalėdinis Juodasis miškas dengtas MMG
user posted image

Vaisinis tortas
user posted image

TAIGI SVEIKINU SU ŠVENTOMIS KALĖDOMIS IR ARTĖJANČIAIS NAUJAISIAIS METAIS

user posted image

user posted image

viduje Rafaello biskvitas, perteptas mascarponės-grietinėlės kremu ir persikai su bananais, dengtas MMG, dekoras aisingas, kai apdžiūvo, perlamutrinau, o senelio apranga tai medučio ir ananasinio biskvitų, perteptų grietinėle sijoniukas lotuliukas.gif
nu gal gana tam sykiui ax.gif linksmų Jums švenčių wub.gif
victory.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 25, 15:37)
Novos šokoladinės rožės ir pats tortas labai toks man apetitą keliantis  thumbup.gif

Olesta, aciu labai uz pagyrimus. Uz pirma karta darytas rozes, tai nerealiai faina susilaukti tokiu geru ivertinimu blush2.gif 4u.gif Ir apskritai aciu tam, kas idejo ju gaminimo recepta - likau jomis suzaveta ir pati

Olesta, bet jau Jusu tortai bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif Man labai menulis patiko - labai zaismingas. O senis saltis - tai jau aukstasis pilotazas, super thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ačiū, šitas senis šaltis „gimė“ po to, kai tas, kam dariau jį, pamatė barbę, sako, o senelio šalčio tokiu pat principu negalėtum padaryti g.gif nu ką aš žinau, galiu pabandyti, tai va pabandžiau blush2.gif MB išpeikė senelio odos spalvą, o dukrytė sakė, joks čia ne senelis, senelis su juodu diržu būna, vo cool.gif
šitų prašė nepuošti, arba puošti tik vos vos blush2.gif
user posted image user posted image

dabar tik atsipeikėjau, kad trijų visai net nenufotkinau doh.gif sakau sunki savaitė, šeimyna vėl serga doh.gif įsivaizduoju kokiu tempu pavarė Cipciukas, paraše tiek gražių naujų tortų, aš kai pažiūriu į jos šiandieninius tortus ir į papuošimų temoje jos pirmąsias rodytas rožes, tai neišpasakytas poslinkis pirmyn, labai ištobulėjo technika, spalvos, atsirado daugybė naujų įdėjų, Cipciuk, ateinančiais metais, aš Jums linkiu būti tokiai pat kūrybingai, kaip ir šiais metais wub.gif nes žiūrint į Jūsų tortus, ateina įkvėpimas, kai ima leistis sparnai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 25 gruodžio 2009 - 18:08
Asseni nesimato, todėl atidariau naują temą blush2.gif
NAUJA TEMA
Baisu, kad tiek grožių liktų be namučių bigsmile.gif
Atsakyti
olesta- vaisinis ir kalėdinis tortai man tokie balti ir trapūs na ,kaip plotkelė atrodo wub.gif pagyrimai didžiausi thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Olesta,2009 12 25, 16:37]
Kenas,kaledu senis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o jau tie balti tortukai-fantastiski thumbup.gif thumbup.gif

Ir dekui uz malones pastabas bigsmile.gif
Atsakyti
Kas galetu padeti!!!!! Kurioje tortu temoje galiu rasti rafaelo torta??? viska perskaiciau, nieko neradau.... gal ka praleidau???? g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti