bandžiau susirašyti visus tortus ir pagirti kiekvieną atskirai, bet gavosi du sąsiuvinio lapai
Emige, Rikke, Zuliaska, Nova, Adriu, Jolka999, Agu0na, Migle79, Žaismingas Stiklas - prikūrėt nerealiai fantastiškų, šiltų torčiukų
žaisliukai, barbė, grazcingi drugeliai, labai fainuoliai besmegeniai ir kalėdų Seneliukas su dovanomis
Novos šokoladinės rožės ir pats tortas labai toks man apetitą keliantis
Adriu Tavo roges noriu išskirti, labai originalu, labai dailu ir tie marmeladinių saldainių dovanų ryšulėliai fantastinė mintis, žodžiu 10 balų Tau
Jolka999, valgomesnio Kalėdinio torto dar nemačiau
Agu0na, tobula
apie puokštę tai jau patylėsiu, net sapne tokios nuostabios nesusapnuočiau
o jau kaip lygiai nuglazūruota, ir tie šonai, žodžiu super, aukštasis pilotažas
Miglut79, prisipažinsiu, nesusilaikiau ir nukopijavau tortui šonus pamačius, susilydžiau
Žaisminas Stiklas, nenustoji stebinti
na tai ką brangieji ir brangiosios, gal man pavyks dakalti temutę savo vykusiais ir nevykusiais darbais, nevykusių nerodysiu, be galo sunki buvo savaitė, net nemoku pasakyti, kokia sunki, bet tegu lieka jinai senuose metuose....o dabar mano kalėdinių tortų paradas:
štai kas nutinka, kai iškepi gerokai per didelio svorio tortą, nuopjovos šeimai Kalėdoms, o kas liko - improvizacija Kalėdinės nakties pasitikimui, džiovintų vaisių tortas su želė gabaliukais, dengtas MMG ir aisingu
Kalėdinis Juodasis miškas dengtas MMG
Vaisinis tortas
TAIGI SVEIKINU SU ŠVENTOMIS KALĖDOMIS IR ARTĖJANČIAIS NAUJAISIAIS METAIS
viduje Rafaello biskvitas, perteptas mascarponės-grietinėlės kremu ir persikai su bananais, dengtas MMG, dekoras aisingas, kai apdžiūvo, perlamutrinau, o senelio apranga tai medučio ir ananasinio biskvitų, perteptų grietinėle sijoniukas
nu gal gana tam sykiui
linksmų Jums švenčių
Daryk žmogui gera, tik nesitikėk, kad Tau bus atmokėta tuo pačiu...