Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

selestė šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 12 09, 10:42)
seleste,saunuole,kad pati kepi tortus 4u.gif tad drasiai junkis i musu buri smile.gif

prasau,papasakok placiau kas per kremas is manu koses g.gif gal ir pjuvi turi g.gif

Apie manų košės pertepimą radau čia:
http://www.supermama...
Pjūvis nelabai kokybiškai nufotkintas, bet parodysiu.
user posted image
Atsakyti
Sveikutės. Visų tortai tiesiog fantastiški thumbup.gif Dantuką nusikopinu blush2.gif Planuoju penktadieniui dengti tortą pastilažu ir puošti šokoladinėmis rožėmis. Tai galvoju kuom jas priklijuoti g.gif Ar aisingas tiks?
Atsakyti
QUOTE(Sniege26 @ 2009 12 09, 12:35)
Sveikutės. Visų tortai tiesiog fantastiški thumbup.gif Dantuką nusikopinu blush2.gif  Planuoju penktadieniui dengti tortą pastilažu ir puošti šokoladinėmis rožėmis. Tai galvoju kuom jas priklijuoti g.gif Ar aisingas tiks?

Manau tiks thumbup.gif
Kaip tik skaičiau apie tai štai čia bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif
visada labai prijauciau kulinarijai ir aplamai maisto gaminimui, bet puosti tortus man atrode MIANAS, kuris man nepasiekiamas. Tortus kepiau gana daznai, bet buvo paprasciausiai apibarstomas trupinukais arba aptepamas grietinele.
Sedejau papuosimu temoje palei 2 menesius, kol atrinkau kas kur ir kaip. Labai idemiai viska isstudijavau. Labai galvojau, ar vetra ideti cia savo pirma blyna, bet nusprendziau ikelti ir isklausyti Jusu komentarus. Beje, labai nesiseke dengti kampuku, tai paslepiau su plaktos grietineles pagalba. Aisku, tortukas gavosi celiulitinis, bet laukiu Jusu komentaru blush2.gif
Tortas Cicpciuko medutis, puostas pastilazu pagal Cicpciuka ( jei nesuklydau), grietinele, figureles taip pat pastilazas - figureles taip pat su "broku" blush2.gif .
user posted image
ir pjuvis, nuo blykstes gavosi labai sviesus blush2.gif
user posted image
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 12 08, 22:20)
va cia tai ispudinga toks nematytas kokia cia proga darytas jai ne paslaptis  bigsmile.gif

Čia be didelės progos, tiesiog nešėm dantuką mažojo gydyti, tai draugei nunešiau tuo pačiu, ale Kalėdinė dovanėlė saldi. lotuliukas.gif

Olesta, dėkui už paaiškinimą dėl kočiojimo, na niekaip nesugalvojau, man tai trūko tešlos tarp kojyčių ax.gif
O tavo torčiukas tikrai įdomus thumbup.gif

selestė, šaunuolė thumbup.gif

Dzanetukas, kaip pirmas torčiukas, jis idealus thumbup.gif labai simpatiškas drambliukas wub.gif
Atsakyti
na 5,82 LTL man nepasirodė už maistinius flomikus per brangu ax.gif jų reikia ne kasdien, nedaug, tai man jie labai thumbup.gif
Atsakyti
Visų tortukai super wub.gif
Ypač dantukas labai gražus wub.gif
Dzanetukas - puikus pirmas tortas, o jau drambliukas wub.gif
QUOTE(Olesta @ 2009 12 09, 13:05)
na 5,82 LTL man nepasirodė už maistinius flomikus per brangu  ax.gif  jų reikia ne kasdien, nedaug, tai man jie labai  thumbup.gif

Tai čia visai pigiai manau bigsmile.gif o kiek spalvų buvo? bigsmile.gif
Atsakyti
aš pirkau vienetais, po 1,5 svaro 4u.gif
Atsakyti
Dzanetukas, labai vykęs pirmasis bandymas thumbup.gif man tas drabliukas labai patiko wub.gif
Atsakyti
Dzanetukas,saunuole 4u.gif
Atsakyti
neli manau tiem kam nesiai buvo maloniai nustebinti ir suzaveti wub.gif kur ten toki torta pamacius mega_shok.gif
Olesta tavo torčiukas tikrai įdomus thumbup.gif nu zodziu be zodziu pramonine neformalu gamyba pas tave bet man patinka ir minciu kokiu o jai kas paprasytu padaryti grebli ar kastuva arba dar geriau kibira doh.gif o del mano leles tai juoku darbas tiesa ilgas juoku darbas as darau su viliton rinkinuku gelytem isispaudziu lapelius paskui dedu ant to kur padaro reliefa ir tada delioju ant torto kaip cerpes po viena pries tai torta visa apdengiu plonai mase tada su vandenuku lipdau visa prieki o gale klostes irgi darau po viena isipjaunu tokia juosta kaip trikampis tik istemta toki lenkiu pusiau ir delioju nieko nera paprasciau ir dar kaspinas ant uodegos priklijuotas ir grazu ir nesudetinga tik laiko atima bet jai sau darai tai neskaiciuoji jai klientams tai reiktu pagalvot g.gif bet zinai svarbiausia kad ji visada gausis grazi nes neiseiti negali

selestė, šaunuolė kad pradedi ir rodaisi ir pati matysi kaip tu tobuleji ir mes matysim 4u.gif
Dzanetukas pirmas torčiukas sakyciau sudetinga pasirinkai puosima bet puikiai su tuo susitvarkiai, drambliukas wub.gif as tai nebuciau isdrysus nuo mases pradet tu saunuole thumbup.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti