QUOTE(lemouriukas @ 2009 12 23, 19:40)
Sveikos kepėjėlės gal galite pasakyti kiek laiko reikia plakti grietinėlę? Man ji nesiplaka nors ką
ką daryt?
Man vakar neišsiplakė 35 prc. riebumo saulės pieno grietinėlė
nesuprantu kame čia reikalas, nes žemaitijos tai išsiplaka kuo puikiausiai
QUOTE(rikke @ 2009 12 23, 22:35)
mano boruze ,braskiu sapne
Dailutė
QUOTE(Nova @ 2009 12 23, 23:38)
Merginos, rodausi ir as su savo Kalediniu tortu Pirma karta bandziau daryti sokoladines rozes
Viduje - pirktiniai biskvitai, pertepti grietineles/mascarpones/grietines kremu.
Labai skaniai atrodo tortukas
zuliaska barbė atrodo labai dailiai
antrajame torte labai patiko besmegeniai
uždengtas neidealiai, bet tie besmegeniai viską atperka
trečiajame tortuke senis šaltis atrodo kiek keistokai
kažkoks perbalęs
o paskutinysis tortikas labai mielas
jau taip gražiai susikibę už rankų tie besmegeniai
tik ant apjuosimo vietoj raudonų taškelių būčiau dėjusi mėlynus
man regis būt gražiau žiūrėjęsi
Papildyta:
QUOTE(zuliaska @ 2009 12 24, 12:04)
*nesuprantu ko niekas torų nededa?
**ai imk ir kočiok, daug ant abieju pusiu krakmolo, pabandyk, turi gautis
*
** o ką daryti, jei kočioji kočioji prisibarščius krakmolo tonomis, o keliant ant torto masė netyčia suplyšta ir reikia iš naujo kočioti, tai jau ta masė būna labai daug krakmolo "prigėrusi"