Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(emiga @ 2009 12 23, 16:42)
Man labai patiko šis tortukas thumbup.gif Gal man kad žalia spalva ypač patinka, nežinau, bet man jis toks super tikrai, tikiuosi nesupyksit, nusikopinu šį grožį blush2.gif

QUOTE(zuliaska @ 2009 12 23, 21:52)
mnao tortukai:

Labai gražūs tortukai 4u.gif
Atsakyti
Merginos, rodausi ir as su savo Kalediniu tortu smile.gif Pirma karta bandziau daryti sokoladines rozes ax.gif
Viduje - pirktiniai biskvitai, pertepti grietineles/mascarpones/grietines kremu.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 23 gruodžio 2009 - 22:41
mergaites darbininkes grozybiu kurejos
Olesta atsimenu ta tortuka kazkas buvo ideja kaip pavyzdi su pelyciu temoj bet taviskis taip tikroviskai atrodo nu labai grazu labai 4u.gif 4u.gif
Zuliaska si karta padirbejai kaip reikiant ta deize wub.gif wub.gif nors isivazduoju kiek jai reikejo skirti laiko barbe daili labai man barbes labiausiai patinka gaminti thumbup.gif o tie kalediniai tai jega ypac paskutinis tie seniai tokie ciotki saunuole 4u.gif 4u.gif
Rike boruzele grazuolyte ir atrodo tokia didziule bigsmile.gif
emiga labai kalediskai kalediskas grazuolis man tie zaislai wub.gif kaip tik ir as bandau juos daryti tik kazi kaip man gausis nu bet reik bandyti a ka darysi
pumpica pavasariskai grazu druleliukai zolyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif eccehomo dailus tortukas ir labai lygiai apdengtas thumbup.gif

Visos saunuoles

Cipsiukas groziu pridarius pati nesirodo bet nors ideda savo darbus kad mes turetume i ka akytes paganyti

Nova Labai grazus tortukas ir rozes puikios is pirmo karto drinks_cheers.gif

kiek daug nauju mergaiciu rodosi savo tortukus labai smagu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 23 gruodžio 2009 - 23:02
Žodžiu,pastilažas vistiek nesigavo,sukroviau visą pudrą kiek namie turėjau doh.gif tiekto,apseisiu.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakvaisus @ 2009 12 24, 10:54)
Žodžiu,pastilažas vistiek nesigavo,sukroviau visą pudrą kiek namie turėjau  doh.gif  tiekto,apseisiu..  unsure.gif

nu bral... o krakmolo dėjai? gal bandyk į mikrobangę įdėt ir perminkink-šiek tiek krakmolo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 12 24, 11:14)
nu bral... o krakmolo dėjai? gal bandyk į mikrobangę įdėt ir perminkink-šiek tiek krakmolo unsure.gif

Krakmolo nedėjau rolleyes.gif Reikės tada dar su krakmolu pabandyti. Tai masei būtų viskas gerai,bet kad paėmu į rankas, pradedu minkyti ir jinai labai lipni pasidaro,dedu pudros- pradžioje viskas gerai,daugiau paminkau ir vėl jinai lipni žiauriai doh.gif
Atsakyti
nesuprantu ko niekas torų nededa?smile.gif
Papildyta:
tai imk ir kočiok, daug ant abieju pusiu krakmolo, pabandyk, turi gautis
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2009 12 24, 12:04)
tai imk ir kočiok, daug ant abieju pusiu krakmolo, pabandyk, turi gautis

aš tą suprantu,bet noriu kad ne baltas būtų,o mėlynas,tai reikia išminkyti gerai,kad spalva būtų
Atsakyti
QUOTE(lemouriukas @ 2009 12 23, 19:40)
Sveikos kepėjėlės gal galite pasakyti kiek laiko reikia plakti grietinėlę? Man ji nesiplaka nors ką verysad.gif  ką daryt?

Man vakar neišsiplakė 35 prc. riebumo saulės pieno grietinėlė verysad.gif nesuprantu kame čia reikalas, nes žemaitijos tai išsiplaka kuo puikiausiai g.gif

QUOTE(rikke @ 2009 12 23, 22:35)

mano boruze ,braskiu sapne  smile.gif

Dailutė thumbup.gif

QUOTE(Nova @ 2009 12 23, 23:38)
Merginos, rodausi ir as su savo Kalediniu tortu  Pirma karta bandziau daryti sokoladines rozes 
Viduje - pirktiniai biskvitai, pertepti grietineles/mascarpones/grietines kremu.

Labai skaniai atrodo tortukas thumbup.gif

zuliaska
barbė atrodo labai dailiai thumbup.gif antrajame torte labai patiko besmegeniai thumbup.gif uždengtas neidealiai, bet tie besmegeniai viską atperka biggrin.gif trečiajame tortuke senis šaltis atrodo kiek keistokai g.gif kažkoks perbalęs biggrin.gif o paskutinysis tortikas labai mielas wub.gif jau taip gražiai susikibę už rankų tie besmegeniai wub.gif tik ant apjuosimo vietoj raudonų taškelių būčiau dėjusi mėlynus blush2.gif man regis būt gražiau žiūrėjęsi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zuliaska @ 2009 12 24, 12:04)
*nesuprantu ko niekas torų nededa?smile.gif

**ai imk ir kočiok, daug ant abieju pusiu krakmolo, pabandyk, turi gautis

* drinks_cheers.gif g.gif

** o ką daryti, jei kočioji kočioji prisibarščius krakmolo tonomis, o keliant ant torto masė netyčia suplyšta ir reikia iš naujo kočioti, tai jau ta masė būna labai daug krakmolo "prigėrusi" unsure.gif
Atsakyti
zuliaska,labai kalėdiniai nuotaikingi tortai thumbup.gif
jau gali atsipūst kuriam laikui biggrin.gif
Atsakyti
Medutis su bananais ir žėlė gabaliukais ax.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos, gal padesit kuri, kur klaipedoj nusipirkti konditeriniu dazu? SKUBU!!! g.gif g.gif
Atsakyti