sveikutes..atsliukinu ir as su savo kankiniu puse nakties
mase sokoladine marshm. ,snaiges MMG likes nuo kito torto...labai smagi mase,bet man itarimas kyla,kad su gliukoze kazkas ne taip -sudejau,ipyliau vandeni ir man ji pradejo puikiai tirpti,nereikejo jokiu baluciu daryt ir laukt,momentaliai,tai likau nesupratus ,veliau kankinausi su nelabai puikiai istirpusiu zelatinu,nors isbrinkes buvo puikiai..kame saknys,nezinau...neturjau baltu marshmalow ,tai teko zaliai dazyt .
vidus Kirbes medutis,skonio nezinau,dar atsiliepimu nebuvo...pamirsau iamzinti,tai prabegom ..jau dezej nesupratau,kur dingo kilpele is vieno zaisliuko ,jauciu mergina bus suvalgiusi mano mazoji,nes ikeliau i masina dar viskas buvo,o sulakscius fotiko,jau dingo,bet nepastebejau fotografuojant .. neprisipazista fotoshopu reiktu prilipint,nes negaliu ziuret,nervina et nemoku
Labai simpatiskas tortukas
O kas priduoda blizgesio?
O kas priduoda blizgesio?
QUOTE(drakosha @ 2009 12 23, 15:47)
turiu tokio blizgesio lustry powder
emiga, labai neblogas Kalėdinis tortukas šaunuolė
Sveikos kepėjėlės gal galite pasakyti kiek laiko reikia plakti grietinėlę? Man ji nesiplaka nors ką ką daryt?
sveikos
mergaitės,dariau masę pastilažo pagal asseni, kažkotais labai lipni jin man gavosi,dadėjau truputį pudros-taspats.. dar įmanoma ją pataisyti ar jau šveisti šiukšliadėžin?
Papildyta:
sveika aš kiek dariau,tai plaku tol,kol pakabinus šaukštą grietinėlės ir jį apvertus jis nebėga
mergaitės,dariau masę pastilažo pagal asseni, kažkotais labai lipni jin man gavosi,dadėjau truputį pudros-taspats.. dar įmanoma ją pataisyti ar jau šveisti šiukšliadėžin?
Papildyta:
QUOTE(lemouriukas @ 2009 12 23, 19:40)
Sveikos kepėjėlės gal galite pasakyti kiek laiko reikia plakti grietinėlę? Man ji nesiplaka nors ką ką daryt?
sveika aš kiek dariau,tai plaku tol,kol pakabinus šaukštą grietinėlės ir jį apvertus jis nebėga
QUOTE(Pakvaisus @ 2009 12 23, 19:55)
sveikos
Papildyta:
Papildyta:
dadėk dar truputį pudros ar krakmolo-turi nebelipt
QUOTE(Pakvaisus @ 2009 12 23, 18:55)
sveikos
Papildyta:
Papildyta:
O kiek jūs laiko ją plakėt?
QUOTE(adriu @ 2009 12 23, 19:58)
dadėk dar truputį pudros ar krakmolo-turi nebelipt
ačiū einu bandyti
lemoriuk- kartais apie 1min, kartais 2min, nuo mikserio galingumo
mano boruze ,braskiu sapne
drakosha tai jaigu turi lakshtu sumalk ir sumaishyk su savo plykitu kremu,netgi geriau bus mn atrodo lygiau aptepsi.
emiga labai grazus tortukas,ypac patinka zaisliukai
rikke boruzyte grazuolike
emiga labai grazus tortukas,ypac patinka zaisliukai
rikke boruzyte grazuolike