Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Laba diena

QUOTE(zuliaska @ 2009 12 23, 14:27)
įdedu ir aš savo, nelabai vykęs, sėdėjau sėdėjau
medutis, dengtas MMG, nu ši kart gavosi ši masė, labai gera dirbt:

Labai grazi opse deize thumbup.gif isduok paslapti kokiu ir kiek dazu dejai,kad toks ryskiai raudonas sijonukas gavosi?ir kiek sveria is tortas?

QUOTE(adriu @ 2009 12 23, 14:45)
pasakyk,į ką atsižvelgt darant tą masę-MMG ,nes aš jos sakiau daugiau bijau ir mėgint,galvoju likt prie pliasteliažo unsure.gif

Nebijok,as vakar pirma kart dariau tai gavosi labi gerai thumbup.gif pudra dek po truputi nes as dariau is pilnos normos tai nei puse kg nesunaudojau (truputis liko) mirksiukas.gif
Atsakyti
zuliaska, šaunuolė thumbup.gif

QUOTE(adriu @ 2009 12 23, 14:51)
mums abiems su monikute gavosi tokia trupanti g.gif vos ne vos apdengiau.nu reiks dar mėgint gal perkasiu aš ją

drinks_cheers.gif o man vis atrodo, kad ten su gliukozės sirupu kažkas ne taip buvo g.gif Meian rašė, kad reikia užvirus pavirti 3 minutes, bet merginos sako, kad tik apie 1 min verda, ir dar kaip suprast kad jau konsistencija gera, nes kartais daugiau, kartais mažiau vandens prisipila g.gif ir tas vanduo išgaruoja netolygiai g.gif
Atsakyti
sveikutės, merginos apdengimo masė pagal meian, kuom galima pakeist glicerina? skaiciau kad aliejum, bet čia ir taip pilasi jau jo, ar nebus per daug? g.gif
Atsakyti
ši masė super gerai nusidažo, o dažiau super extra red dažais smile.gif dėl to taip ir gavosi smile.gif o tortas sveria 3,100kg, bet darbelio tai užtenka sočiai smile.gif
Atsakyti
Sveikos vėl verysad.gif Kantriai laukiau laukiau, ir nesulaukiau pagalbos, bet gal dabar pamatysit... Ar dar galima išgelbėt Marshmallow saldainių masę? Ji trupa, plyšta, jei dedu aliejaus (tik rankas sutepu ir minkau), iš karto skystėja, kad lipma visur žiauriai, tik žiupsnelis pudros, ir karto vėl trupa, lūžta, nors minšta, bet neelastinga. Kame problema? Ar dažai galėjo sugadinti masę? Nes dariau kitą gabalą be dažų, iš kurios turėjo būti kaspinėlis, tai gavosi visai neblogai, teko ja dengti tortą, vos vos užteko, bes dariau nedaug. O papuošt iš tos nevykusios nudažytos masės ššš gavosi, net nedėsiu čia tokio pazoro... verysad.gif Bet jei įmanoma, norėčiau tą likusią masę atgaivint, kokių gėlyčių pasilipdyčiau iš jos... Žodžiu, pirmas tortas visiškas fiasko... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosha @ 2009 12 23, 08:05)
Mergaites, jusu torciukai visu nuostabus. Bukit geros, gelbekit mane.
Dariau Napoleona, kremas plikytas. Ir gavosi jis skystokas sad.gif Tai yra pertepimui tiko. Bet as norejau puosti Cipciuko beze, kad baltas butu virsus ir sonus marshmalow mase... Tai ka dabar daryt?! Neistirps man ta dengimo mase ir beze nuo sito kremo? Nes gi virsus juo apteptas ir aisku sonai visi kreme.... Maniau padesiu i saldytuva ir jis stabilizuosis, o jis zaraza net nemano - koki vakar padejau toki siandien ir istraukiau. O tortas tai dovana, negaliu pasikiaulinti sad.gif Zodziu visos viltys i jus.

sveika,jai kremas sviestinis tai ishsiplak sviesta atskirai iki baltumo ir pilk savo skysta plykita krema tada bus tvirtas,na bent jau ash taip daryciau.
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2009 12 23, 14:11)
Sveikos vėl  verysad.gif Kantriai laukiau laukiau, ir nesulaukiau pagalbos, bet gal dabar pamatysit... Ar dar galima išgelbėt Marshmallow saldainių masę? Ji trupa, plyšta, jei dedu aliejaus (tik rankas sutepu ir minkau), iš karto skystėja, kad lipma visur žiauriai, tik žiupsnelis pudros, ir karto vėl trupa, lūžta, nors minšta, bet neelastinga. Kame problema? Ar dažai galėjo sugadinti masę? Nes dariau kitą gabalą be dažų, iš kurios turėjo būti kaspinėlis, tai gavosi visai neblogai, teko ja dengti tortą, vos vos užteko, bes dariau nedaug. O papuošt iš tos nevykusios nudažytos masės ššš gavosi, net nedėsiu čia tokio pazoro...  verysad.gif Bet jei įmanoma, norėčiau tą likusią masę atgaivint, kokių gėlyčių pasilipdyčiau iš jos... Žodžiu, pirmas tortas visiškas fiasko...  verysad.gif

aš daugiau skaitytoja, bet tą masę dariau ir aš vieną kartą, gal kiek pagelbėsiu. Kai man ji trupėjo, nes per naktį šaldytuve palaikiau, aš ją keliom sekundėm į mikrobangę įkišau ax.gif Tada ji paminkštėja, biški pudros ir tada jau greit dirbau. Gal padės smile.gif
Atsakyti
Kokių Kalėdinių grožių Cipciukas prikepęs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 12 23, 14:11)
sveika,jai kremas sviestinis tai ishsiplak sviesta atskirai iki baltumo ir pilk savo skysta plykita krema tada bus tvirtas,na bent jau ash taip daryciau.

Sviesto ten jau yra, jis dejosi iskart, po to dejosi miltai, po to pylesi pienas ir visa kita. Ir nemazai ten to sviesto, nors mintis gal ir gera - bent sonus aptepsiu kad neteketu. Aciu uz ideja.

Dar mintis kilo, o jeigu sumaisyti ta likusi krema su trupiniais nuo torto ir ta kosele aptepti virsu ir sonus, tuomet gal laikytusi beze ir saldainine mase?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drakosha: 23 gruodžio 2009 - 16:15
QUOTE(Lidija @ 2009 12 23, 15:00)
aš daugiau skaitytoja, bet tą masę dariau ir aš vieną kartą, gal kiek pagelbėsiu. Kai man ji trupėjo, nes per naktį šaldytuve palaikiau, aš ją keliom sekundėm į mikrobangę įkišau  ax.gif Tada ji paminkštėja, biški pudros ir tada jau greit dirbau. Gal padės  smile.gif

Mėginau ir palaikiusi, ir į mikrobangę keliosm sek. kitą dieną, bet vis tiek tas pats... verysad.gif
Atsakyti
Man viena karta labai panasiai nutiko, kai norejau mase nudazyti ryskiai raudonai. Turejau skystus maistinius dazus, spalva norima isgavau, bet mase nuo to labai stipriai nukentejo - labai panasiai atrodo kaip aprasyta. Visos priemones pagelbedavo tik labai trumpam - pudra, aliejus ir kiti dalykai. Imaisius sviezios mases situacija siek tiek gereja.
Atsakyti
QUOTE(drakosha @ 2009 12 23, 16:33)
Man viena karta labai panasiai nutiko, kai norejau mase nudazyti ryskiai raudonai. Turejau skystus maistinius dazus, spalva norima isgavau, bet mase nuo to labai stipriai nukentejo - labai panasiai atrodo kaip aprasyta. Visos priemones pagelbedavo tik labai trumpam - pudra, aliejus ir kiti dalykai. Imaisius sviezios mases situacija siek tiek gereja.

dėkui 4u.gif , na, bent jau ne vienai tokia situacija buvo, matyt, gerai įtariu, kad reikalą pagadino dažai...
Na,gal dar kas patars, ar įmanoma atgaivinti ją, kad galimėtų dirbti su tuo, kas liko... 4u.gif
Atsakyti