Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(eglejk @ 2009 12 22, 22:15)
Tai va, kadman labai daug to beze liko ir nebezinau ka su ja daryti
rytoj kita torta planuoju puosti beze, tai maniu panaudosiu, o pasirodo neisdegs sad.gif
jis tik suteptas grietinele, neapteptas  smile.gif

tada gali puosti beze....o likusia beze as deciau y saldytuva sandariai kuo nors uzdengus....tada neapdzius tau...tik nezinau ar laikys po to forma,bet aptepimui torto tikrai tiks.....
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2009 12 22, 20:17)
MMG mase - tai Meian mase su gliukoze. Ji yra ideta i virsutine papuosimu tema  mirksiukas.gif

QUOTE(Olesta123 @ 2009 12 22, 20:19)
Meian masė su gliukoze  viršutinėje papuošimų temoje 89 žinutė 

Dekui labai, kad issifravot kodini mases pavadinima, lekiu ieskoti smile.gif
Atsakyti
Truputis vasaros toookia ziemiska diena 4u.gif

Braskinis su mascarpone pagal glacee smile.gif

user posted image
Atsakyti
pumpica koks grazus tortukas,zolyte labai patiko,is kokio kremo?
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 12 22, 21:30)
pumpica koks grazus tortukas,zolyte labai patiko,is kokio kremo?

aciukas, is paprasciausios grietineles mirksiukas.gif

turejo cia dar herojai tupet -teletabiai, bet niekaip man jie nesiklijavo g.gif doh.gif nesuprantu kaip jum tos visokios figureliu detales sulimpa g.gif as kiausinio baltymu lipinau (pastilaza) nu niekaip g.gif

Senai bebuvau, greit permeciau tema, jau kiek grozybiu thumbup.gif thumbup.gif jus kaip visada cia auksarankes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaites, jusu torciukai visu nuostabus. Bukit geros, gelbekit mane.
Dariau Napoleona, kremas plikytas. Ir gavosi jis skystokas sad.gif Tai yra pertepimui tiko. Bet as norejau puosti Cipciuko beze, kad baltas butu virsus ir sonus marshmalow mase... Tai ka dabar daryt?! Neistirps man ta dengimo mase ir beze nuo sito kremo? Nes gi virsus juo apteptas ir aisku sonai visi kreme.... Maniau padesiu i saldytuva ir jis stabilizuosis, o jis zaraza net nemano - koki vakar padejau toki siandien ir istraukiau. O tortas tai dovana, negaliu pasikiaulinti sad.gif Zodziu visos viltys i jus.
Atsakyti
Olesta, nerealiai thumbup.gif wub.gif mega_shok.gif

pumpica, net pakvipo vasara wub.gif o žolė kokia bigsmile.gif net kelių atspalvių thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 23 gruodžio 2009 - 10:19
įdedu ir aš savo, nelabai vykęs, sėdėjau sėdėjau
medutis, dengtas MMG, nu ši kart gavosi ši masė, labai gera dirbt:
user posted image
Atsakyti
nu labai graži opse deizė wub.gif
pasakyk,į ką atsižvelgt darant tą masę-MMG ,nes aš jos sakiau daugiau bijau ir mėgint,galvoju likt prie pliasteliažo unsure.gif
Atsakyti
net nežinau į ką atsižvelg, mane naitas pamokė, kad kai padarai masę, reik ne visą pudrą dėt o trečdalį, ir į plėvelę ir palikt nakčiai. o kitą dieną, kai dengsiu jau tortą dadėsiu pudros kiek reikia. tai net nžn aš tikrai jos daugiau nei pusę reikiamos sudėjau. ir vakar minkiau, tikrai super masė, šiandien dar nežiūrėjau, neturiu dar ką puošt, reik sutept. aš pastiliažo niekad nebandžius tai nežinau, nes visada su saldainių mase dirbdavau, man ji labai patinka. bet MMG daug geriau ir nusidažo ir greičiau. žodžiu po kol kas patenkinta. o tu pamegint pvz is pusės normos, ir žinosi ar išeina smile.gif
Atsakyti
mums abiems su monikute gavosi tokia trupanti g.gif vos ne vos apdengiau.nu reiks dar mėgint gal perkasiu aš ją
Atsakyti
pirmą kartą kai dariau, man tas pats gavosi, bet šį kart gerai, aš ir tik antrą kart dariau smile.gif
Atsakyti