Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Olesta, koki nuostabus peliukai, o jau suuurio didumas thumbup.gif

o dabar klausimas, ar galima beze laikyti konditeriniame maiselyje para laiko? ar nieko jai nenutiks? ir ar galima ja puosti ant grietineles, juk grietinele be zelatinos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 22, 18:45)
mano patarimas, snikeriui nedaryti visai to ganašo, bent jau aš du kartus bandžiau, du nesigavo nu ir eina jis  ax.gif  tepu grietinėle arba sviestiniu kremu ir dengiu  ax.gif

Olesta, tortas tai nuostabus wub.gif (kaip visada)
o sviestinis kremas, tai: sviestas + rududu?

dar del Snickers: tą karamelinį kremą darant (sviestas + rududu) neplakt mixeriu? aš sukau su mediniu šaukštu, bet su mixeriu būtų greičiau... blush2.gif jau manau ne toj temoj rašau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 12 22, 21:38)
Olesta, koki nuostabus peliukai, o jau suuurio didumas  thumbup.gif

o dabar klausimas, ar galima beze laikyti konditeriniame maiselyje para laiko? ar nieko jai nenutiks? ir ar galima ja puosti ant grietineles, juk grietinele be zelatinos  g.gif

man atrodo, kad bezesukietes tiek laiko stovedama ir bus sunku ja paskui isspausti. Nors istikro tai nezinau, niekad nelaikiau ilgai biggrin.gif
Papildyta:
Olesta man patiko, 10 balu.Ideja tikrai labai faina thumbup.gif
Papildyta:
Is kur Jus tu tortu gaunat gundanciais pavadinimais ? blink.gif
Atsakyti
ŽaismingaStiklas taigi nueik i tema Tortai,ten tiek daug receptu rasi,ir patarimu.Arba vat cia visi receptai surinkti i viena vieta http://www.supermama...howtopic=340406
Olesta toratas tai faunulis,gera ideja thumbup.gif ir pelytes labai fainiai nulipdytos,ash vis neprisiruosiu pradeti lipdyti,vis baisu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidulyteee: 22 gruodžio 2009 - 20:32
labas vakarėlis, norėčiau paklausti marcipaninės masės figūrėlėms gaminti receptuko, nes marcipanų temoje tų receptų n+k, tai nežinau kuris geriausiai tiktų tortuko puošmenoms gaminti...Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2009 12 22, 19:33)
Pridariau egluciu ir seniu-besmegeniu is plikytos teslos pagal Kirbe. Tai vat noriu paklausti, kada galiu visus siuos papuosimus sudeti ant torto? Ar galiu siandien, ar visgi ta pacia diena, kai valgysim (tai bus ketvirtadieni, tiesa, siam tortukui teks keliauti virs 100km). Planuoju papuosimus pritvirtint aisingu.
Labai laukiu jusu patarimu!!! Aciu labai!  4u.gif

gali drasiai siandien deti ant torto...nieko tiems papuosimams neatsitiks......as visada sudedu is karto.....

QUOTE(eglejk @ 2009 12 22, 19:38)

o dabar klausimas, ar galima beze laikyti konditeriniame maiselyje para laiko? ar nieko jai nenutiks? ir ar galima ja puosti ant grietineles, juk grietinele be zelatinos  g.gif

konditeriniame maiselyje beze apdzius kazkiek ir po to tau spaudziant kimsis antgaliukas.......

o ant grietineles ta prasme,tai tik suteptas tortas grietinele,ar dar visas virsus ir sonai aptepti grietinele?jeigu tik suteptas,tai as virsu ir sonus aptepu beze,aplyginu ir tada puosiu beze....viskas buna ok.....
Atsakyti
ačiū, ačiū, dėkoju, smagu, kad patiko,, nu didelis, pilna norma medučio na vieno lakšto nedėjau, nes jau būčiau viršsvorio uždėjus gerokai aš jam, o peliukai žinokit labai paprasti, į marcipano masę įlašinau mažą lašiuką juodų dažų, gavosi pilka masė, tada susiridenau lašiuko formos kūnelį, prilipinau dvi ausytes, po mažą rutuliuką nosytei, akytes su pagaliuku gėlių viduriukams įpsudžiau į vidų, pritaisiau uodegytes ir apsižvalgiusi virtuvėje nukenksminau kaktusą ūsams blush2.gif lotuliukas.gif nes pelytės tai nedidelės, o sudėtingų aš nemoku daryti rolleyes.gif man kuo paprasčiau, tuo gražiau, nors kartais mėgstu pribumbasus blush2.gif o šita gi baigiau dar vieną ką tik, bet įdėsiu rytoj, kai visus puošdama aisinguosiu, trūksta biškį kringeliukų aisinginių tenais ax.gif

sviestinis tai taip, arba sviestas su kondensuotu, o snikeriui žinoma su rududu skaniau būtų, bet dabar kai dengiu mmg visada, tai ir grietinėle gerai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 22 gruodžio 2009 - 21:43
QUOTE(kirbe @ 2009 12 22, 21:24)
gali drasiai siandien deti ant torto...nieko tiems papuosimams neatsitiks......as visada sudedu is karto.....

Dideliausias DEKUI uz pagalba! wub.gif
Lekiu daryti aisinga ir bandysiu dar siandien sudeliot kaip nors.

O gal mergaites JUS man patarsite.... Kaip graziai sudelioti kompozicija is eguluciu ir besmegeniu bigsmile.gif As tai su fantazija nedraugauju visai doh.gif Turiu 6 eglutes: 2 - 8-9cm aukscio; 3 - 5-6cm aukscio ir 1 maza plonute ~4cm aukscio; Ir 3 besmegenius skirtingu dydziu (a'le seimynele doh.gif ) Gal pasufleruosit kaip cia graziau visa tai sudeti, o gal visko nedeti, per daug apkrautas tortas bus? blink.gif
Labai laukiu jusu pagalbos!!!
Aciu labai! wub.gif
Atsakyti
Mergytes, paaiskinkit man durnai, kas yra MMG mase? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2009 12 22, 22:24)
o ant grietineles ta prasme,tai tik suteptas tortas grietinele,ar dar visas virsus ir sonai aptepti grietinele?jeigu tik suteptas,tai as virsu ir sonus aptepu beze,aplyginu ir tada puosiu beze....viskas buna ok.....

Tai va, kadman labai daug to beze liko ir nebezinau ka su ja daryti
rytoj kita torta planuoju puosti beze, tai maniu panaudosiu, o pasirodo neisdegs sad.gif
jis tik suteptas grietinele, neapteptas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2009 12 22, 21:59)
Mergytes, paaiskinkit man durnai,  kas yra MMG mase?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

MMG mase - tai Meian mase su gliukoze. Ji yra ideta i virsutine papuosimu tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2009 12 22, 21:59)
Mergytes, paaiskinkit man durnai,  kas yra MMG mase?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Meian masė su gliukoze 4u.gif viršutinėje papuošimų temoje 89 žinutė 4u.gif
Atsakyti