Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*monikute* @ 2009 12 22, 13:51)
man beze ir vanduo nesuderinami dalykai  g.gif  čia man regis grietinėlę taip galima nudažyti  g.gif

na jeigu ten tik lasiukas koks vandens pilasi tai nieko tokio...pvz as beze visada dazau skystais dazais,nes kitokiu ir neturiu,ir nieko neatsitinka...bet aisku ten trupuciukas tik ysipila to skyscio.....
Atsakyti
Zodziu, desiu sokolada, bus ir skaniau ir sveikiau thumbup.gif
Atsakyti
padariau pirmą ne trupiniais puosta torta smile.gif prastas, bet kaip man tai thumbup.gif

čia snickersas puoštas marshmalow šokoladine mase
user posted image

bet turiu klausimą dėl snickerso puošimo: ten yra karamelinis ganašas, aš juo apipyliau visą tortą... nors lygtais ant viršaus reikia tik... ir iš karto uždėjau šitą masę... ruošiuosi daryt daugiau tortų, tai jeigu jau šitą subrokinau, tai majį velnias, bet jei kitus darysiu, tai būtinai reikia aptept sviestiniu kremu? ačiū.
Atsakyti
thumbup.gif kaip gundanciai skamba "snickers tortas" thumbup.gif
Atsakyti
EcceHomo,niekaip neįžiūriu kas ten per vidury tupi lens.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 12 22, 19:42)
EcceHomo,niekaip neįžiūriu kas ten per vidury tupi  lens.gif

Man ten i angela panasu :DDD
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 12 22, 17:42)
EcceHomo,niekaip neįžiūriu kas ten per vidury tupi  lens.gif

taigi zuikis lotuliukas.gif nors daugė sakė, kad daug batų pridariau lotuliukas.gif

bet patarkit ar tą ganašą dėt tik ant viršaus, ar aptept... ir ar nereik tept kokiu sviestiniu kremu ant viršaus? 4u.gif

o tie šonai susigarankščiavo doh.gif
Atsakyti
mano patarimas, snikeriui nedaryti visai to ganašo, bent jau aš du kartus bandžiau, du nesigavo nu ir eina jis ax.gif tepu grietinėle arba sviestiniu kremu ir dengiu ax.gif

įmetu sūrį prieššventinį ir valinu iš šia iki po švenčių cool.gif medutis, didžiulis, didžiulis, pirmą kartą tokį gigantinį blyną kepiau tongue.gif peliukai marcipaniai, ūsai kaktuso spygliai lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Olesta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 22, 19:45)
mano patarimas, snikeriui nedaryti visai to ganašo, bent jau aš du kartus bandžiau, du nesigavo nu ir eina jis  ax.gif  tepu grietinėle arba sviestiniu kremu ir dengiu  ax.gif

įmetu sūrį prieššventinį ir valinu iš šia iki po švenčių  cool.gif  medutis, didžiulis, didžiulis, pirmą kartą tokį gigantinį blyną kepiau  tongue.gif  peliukai marcipaniai, ūsai kaktuso spygliai  lotuliukas.gif 

Olesta, kaip visada super thumbup.gif O peliuku grazumas wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites ir ne tik! mirksiukas.gif

Labai noriu jusu patarimo...
Siandien sutepiau "Rafaelo svajone", virsu aptepiau tuo paciu kremu, kaip ir suteptas torciukas ir apibarsciau kokoso drozlemis. Pridariau egluciu ir seniu-besmegeniu is plikytos teslos pagal Kirbe. Tai vat noriu paklausti, kada galiu visus siuos papuosimus sudeti ant torto? Ar galiu siandien, ar visgi ta pacia diena, kai valgysim (tai bus ketvirtadieni, tiesa, siam tortukui teks keliauti virs 100km). Planuoju papuosimus pritvirtint aisingu.
Labai laukiu jusu patarimu!!! Aciu labai! 4u.gif

Olesta nu koks tortas zaismingas! Tiesiog Fantastika neapsakyta!!! thumbup.gif
Atsakyti
Olesta nerealus suris su peliukais thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif nors pauostyt noreciau laugh.gif
Atsakyti