Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Dar vienas tortukas, ryt klasėje sušveisim, tikiuosi , kad skanus gavosi, nes sarmatos apturesiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽaismingaStiklas: 21 gruodžio 2009 - 23:22
Tokia techninė problema iškilo, reikia, kad bezė kremas būtų rudas, o dažų neturiu.Ar padėtų norimo rezultato pasiekti kakava??? jei ne, tai kaip tą krema padaryti ruda be koniterinių dažų pagalbos??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2009 12 22, 04:06)

Del kremo dazymo tai nezinau bet as dabar galvoju ar as gerai nuskaiciau kazkur kad tu esi vyriskis ir tokius tortus kepi blink.gif ir dar su beze puosi bigsmile.gif nu saunu O ar skanus tortas tai priklauso koki torta kepiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 12 21, 19:48)
user posted image nu blyn, kas per uosvienes doh.gif  mad.gif As daugiau nedaryciau jai schmoll.gif  Dailus tortukas 4u.gif

Patikek, norejosi pasiimti ta torta ir mauti lauk ir plius spaudimas taip soktelejo, kad jos nenoriu matyti artimiausius penkis metusSory uz off topica blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2009 12 22, 02:06)
Tokia techninė problema iškilo, reikia, kad bezė kremas būtų rudas, o dažų neturiu.Ar padėtų norimo rezultato pasiekti kakava??? jei ne, tai kaip tą krema padaryti ruda be koniterinių dažų pagalbos??? blush2.gif

ypilk y beze tirpinto sokolada ir bus ruda spalva.......
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 12 22, 10:20)
Del kremo dazymo tai nezinau bet as dabar galvoju ar as gerai nuskaiciau kazkur kad tu esi vyriskis ir tokius tortus kepi  blink.gif ir dar su beze puosi  bigsmile.gif nu saunu O ar skanus tortas tai priklauso koki torta kepiai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Gerai nuskaitiai biggrin.gif na vidui buvo hibridas lotuliukas.gif apatiniame sluoksnyje buvo sviestinis kremas is kondensuoto pieno,sviesto, vanlinio cukraus (sis kremas man rodos cipciuko), savo ruostu dar i ji idejau sokolado gabaliuku ir riesutu. antrasis sluoksnis buvo plakta grietinele, ir kad nebutu per saldu pridejau daug spanguoliu biggrin.gif taivat ir tortukas mano, kuris gavosi skanus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kirbe @ 2009 12 22, 12:33)
ypilk y beze tirpinto sokolada ir bus ruda spalva.......

Aciu labai, ryt meginsiu ruda torta daryt :DDDD
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2009 12 22, 14:53)
Aciu labai, ryt meginsiu ruda torta daryt :DDDD

Klausyk tai kiek tu tortu jau prikepiai varai pramoniniu budu as net nezinau ar sugebesiu bent viena padaryti kaledom.
Atsakyti
Nu pakolkas nepramoniniu biggrin.gif tie pirmi tortukai 2, tai turejo but vienas,bet issikepiau per dideli biskvita tai gavosi du biggrin.gif viena mes skaniai suvalgem, o kitas buvo prasymas. Sita dideli torta suvalgem snd klaseje, nes paskutine diena mokykloje pries atostogas thumbup.gif na ir dar kelis sventem turiu pagamint thumbup.gif tai va, kaip diena taip tortai pas mane mirksiukas.gif ir jauciu kad as ju ilgesniam laikui atsidarysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ŽaismingaStiklas kazkada Cipciukas rase kad beze galima dazyti kakava ir kava tada gaunasi grazi ruda spalvyte,tik pries dazant bishki ipilti vandens kad tokia koshyte gautusi.
Atsakyti
O beze kartais vandens nebijo??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 12 22, 14:40)
ŽaismingaStiklas kazkada Cipciukas rase kad beze galima dazyti kakava ir kava tada gaunasi grazi ruda spalvyte,tik pries dazant bishki ipilti vandens kad tokia koshyte gautusi.

man beze ir vanduo nesuderinami dalykai g.gif čia man regis grietinėlę taip galima nudažyti g.gif
Atsakyti
Nauja Kepejeliu plepaliuku tema čia
Atsakyti