Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

ŽaismingaStiklas tokius tortus aš vadinu skaniais thumbup.gif šaunuolė
[b]

Dėkui už malonias pastabas thumbup.gif tik aš šiuo atveju- šaunuolis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
IR vienas klausimukas, kas tas aisingas??? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2009 12 21, 11:55)
ŽaismingaStiklas tokius tortus aš vadinu skaniais  thumbup.gif  šaunuolė

Dėkui už malonias pastabas  thumbup.gif  tik aš šiuo atveju- šaunuolis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
[b]Papildyta:

IR vienas klausimukas, kas tas aisingas???  lotuliukas.gif

Persiprašau šaunuolio biggrin.gif
Aisingas toks daiktas, daromas iš kiaušinio baltymo, trupučio citrinos rūgštelės ir cukraus pudros mirksiukas.gif
Čia daugiau parašyta apie tai cukraus glajus
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 18, 15:35)
Čia Asseni aprašė kaip daryti paprastu saldainių masė, bet čia nėra parašyta, kad reikia dėti truputį citrinos sulčių  g.gif  aš tai išvis siūlau pirmą kartą pasidaryti iš nedidelio kiekio saldainių, kad suprasti tas proporcijas ir iš tos gautos masės pasidaryti gėlyčių, o jau po to daryti masę dengimui  blush2.gif  na bet čia tik mano pastebėjimai  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oj, negaliu, net nesusilaikiau, kad neparasyt. Tu dar senesne zinute negalejai surast lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nors tokios ir nera. Cia pirmas mano gyvenime bandymas kaz ka lipdyt. Apie tortu puosima tada net nesvajojau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 21 gruodžio 2009 - 11:12
QUOTE(Asseni @ 2009 12 21, 12:11)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Oj, negaliu, net nesusilaikiau, kad neparasyt. Tu dar senesne zinute negalejai surast lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , nors tokios ir nera. Cia pirmas mano gyvenime bandymas kaz ka lipdyt. Apie tortu puosima tada net nesvajojau lotuliukas.gif

Na visiems būna pirmas kartas ax.gif bet juk nebūtinai jis turi būti netinkamas pavyzdys kitiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 21, 11:17)
Na visiems būna pirmas kartas  ax.gif  bet juk nebūtinai jis turi būti netinkamas pavyzdys kitiems  smile.gif

Mane prajuokino tas, kad stebesi, kad nieko nera parasyta apie citrinu sultis
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 12 21, 12:27)
Mane prajuokino tas, kad stebesi, kad nieko nera parasyta apie citrinu sultis

Na ką aš žinau smile.gif juk visokių receptų yra ir ką čia gali žinoti reikia dėt ar nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 21, 11:33)
Na ką aš žinau  smile.gif  juk visokių receptų yra ir ką čia gali žinoti reikia dėt ar nereikia  smile.gif

Bet, zinok, aciu
Labai skaniai pasijuokiau. Tokios ten pabaisos, o tada buvo taip grazu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 12 21, 12:39)
Bet, zinok, aciu
Labai skaniai pasijuokiau. Tokios ten pabaisos, o tada buvo taip grazu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Baisa tu pabaisa biggrin.gif tavo rankose niekas negali būti pabaisa biggrin.gif tokius grožius kuri thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 21, 13:10)
Persiprašau šaunuolio  biggrin.gif
Aisingas toks daiktas, daromas iš kiaušinio baltymo, trupučio citrinos rūgštelės ir cukraus pudros  mirksiukas.gif
Čia daugiau parašyta apie tai cukraus glajus

Dėkui už paaiškinimą thumbup.gif patiko man, reiks pamėgint kadanors thumbup.gif
Atsakyti
As jau matau kad nepasivysiu cia taip visu ir kiekvienos torciuko neivardinsiu bes visos saunuoles be isimties atsiprasau dar ir vienas saunuolis buvo 4u.gif 4u.gif 4u.gif labai grazu mergaites ir berniukai smagu kad dirbat plusat o as progu kept turiu bet laiko nulis tai jauciu siemest per kaledas maniskiai valgys pirktinius tortus nes tikriausiai nesulipdysiu nei vieno nebent koki dziuveseliais barstyta blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 12 21, 10:31)
labai dailus tortas wub.gif uosviene manau liks tikrai suzaveta smile.gif

Aciu 4u.gif Nebuvo jokiu susizavejimo emociju schmoll.gif

QUOTE(*monikute* @ 2009 12 21, 10:50)
[*Keila*,[/b] minkštutis gražutis  thumbup.gif  tikra dovanėlė  4u.gif

Acius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2009 12 21, 17:38)
  Nebuvo jokiu susizavejimo emociju schmoll.gif

user posted image nu blyn, kas per uosvienes doh.gif mad.gif As daugiau nedaryciau jai schmoll.gif Dailus tortukas 4u.gif
Atsakyti