ŽaismingaStiklas tokius tortus aš vadinu skaniais šaunuolė
[b]
Dėkui už malonias pastabas tik aš šiuo atveju- šaunuolis
Papildyta:
IR vienas klausimukas, kas tas aisingas???
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2009 12 21, 11:55)
ŽaismingaStiklas tokius tortus aš vadinu skaniais šaunuolė
[b]Papildyta:
[b]Papildyta:
Persiprašau šaunuolio
Aisingas toks daiktas, daromas iš kiaušinio baltymo, trupučio citrinos rūgštelės ir cukraus pudros
Čia daugiau parašyta apie tai cukraus glajus
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 18, 15:35)
Čia Asseni aprašė kaip daryti paprastu saldainių masė, bet čia nėra parašyta, kad reikia dėti truputį citrinos sulčių aš tai išvis siūlau pirmą kartą pasidaryti iš nedidelio kiekio saldainių, kad suprasti tas proporcijas ir iš tos gautos masės pasidaryti gėlyčių, o jau po to daryti masę dengimui na bet čia tik mano pastebėjimai
Oj, negaliu, net nesusilaikiau, kad neparasyt. Tu dar senesne zinute negalejai surast , nors tokios ir nera. Cia pirmas mano gyvenime bandymas kaz ka lipdyt. Apie tortu puosima tada net nesvajojau
QUOTE(Asseni @ 2009 12 21, 12:11)
Oj, negaliu, net nesusilaikiau, kad neparasyt. Tu dar senesne zinute negalejai surast , nors tokios ir nera. Cia pirmas mano gyvenime bandymas kaz ka lipdyt. Apie tortu puosima tada net nesvajojau
Na visiems būna pirmas kartas bet juk nebūtinai jis turi būti netinkamas pavyzdys kitiems
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 21, 11:17)
Na visiems būna pirmas kartas bet juk nebūtinai jis turi būti netinkamas pavyzdys kitiems
Mane prajuokino tas, kad stebesi, kad nieko nera parasyta apie citrinu sultis
QUOTE(Asseni @ 2009 12 21, 12:27)
Mane prajuokino tas, kad stebesi, kad nieko nera parasyta apie citrinu sultis
Na ką aš žinau juk visokių receptų yra ir ką čia gali žinoti reikia dėt ar nereikia
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 21, 11:33)
Na ką aš žinau juk visokių receptų yra ir ką čia gali žinoti reikia dėt ar nereikia
Bet, zinok, aciu
Labai skaniai pasijuokiau. Tokios ten pabaisos, o tada buvo taip grazu
QUOTE(Asseni @ 2009 12 21, 12:39)
Bet, zinok, aciu
Baisa tu pabaisa tavo rankose niekas negali būti pabaisa tokius grožius kuri
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 21, 13:10)
Persiprašau šaunuolio
Aisingas toks daiktas, daromas iš kiaušinio baltymo, trupučio citrinos rūgštelės ir cukraus pudros
Dėkui už paaiškinimą patiko man, reiks pamėgint kadanors
As jau matau kad nepasivysiu cia taip visu ir kiekvienos torciuko neivardinsiu bes visos saunuoles be isimties atsiprasau dar ir vienas saunuolis buvo labai grazu mergaites ir berniukai smagu kad dirbat plusat o as progu kept turiu bet laiko nulis tai jauciu siemest per kaledas maniskiai valgys pirktinius tortus nes tikriausiai nesulipdysiu nei vieno nebent koki dziuveseliais barstyta
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 12 21, 10:31)
labai dailus tortas uosviene manau liks tikrai suzaveta
Aciu Nebuvo jokiu susizavejimo emociju
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 21, 10:50)
[*Keila*,[/b] minkštutis gražutis tikra dovanėlė
Acius