Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(neli @ 2009 12 08, 19:50)
Atnešu ir aš torčiuką šios dienos, nešiau draugei stomatologei.
Rafaelas, puoštas Meian dengimo mase su gliukoze (pirmą kartą bandžiau, labai patiko, tik glicerino neturėjau), detalės irgi iš tos masės.

Jeeetus koks fainas dantukas wub.gif thumbup.gif

Ir barbe labai grazi, o jau sukneles grozis wub.gif Turbut daug darbo buvo is gabaliuku sudeliot? unsure.gif
O batelio man neuzkrauna verysad.gif , gal rytoj pamatysiu .
Atsakyti
Angel1203, dabar neatstosiu, kol detaliai nepapasakosi, kaip dengei barbę 4u.gif nes nerealiai graži wub.gif vienintelį ką suprantu, kad liemuo iš ramunės formelės thumbup.gif sugalvok Tu man super atrodo thumbup.gif ir batelis su pagalvėle labai gražūs, žodžiu laukiu išsamios konsultacijos wub.gif 4u.gif

Neli, labai įspūdingas, nematytas ir nuotaikingas dantukas... kai reikia apdengti neformalus tortus tai kočioju masę toje vietoje plačiau kur nusimato įdubimai, išgaubimai ir t.t. kitokie nelygumai 4u.gif

garbės žodis, aš labai labai tikiuosi, kad sekantis prašymas bus ne kokia nors dušo kabina, sauna ar dar koks santechninis pasaulio stebuklas, nes aš jau nepamenu, kada normalų tortą dariau, nu pasižiūrėkit, karamelinis-šokoladinis tortas, dengtas Meian mase su gliukoze thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif superinė masė, patiko labai, glicerino ir aš neturėjau, bet palyginus su ta mase kur anksčiau naudodavau dengimui irgi Meian receptas, tai šita nepalyginamai paklusnesnė... tik man cukraus pudros ko tais ir pakelio pakako, na bet ir tortukas nedidelis, o masės ir iš tiek liko ax.gif thumbup.gif žodžiu taupus geras reikalas 4u.gif ačiū Meian už receptą 4u.gif vaje, vis nepamiršau apie ką aš čia, tai va 1,5 kg kažkoks ten šildymo manometras doh.gif

user posted image

Atsakyti
Niekur nerandu Rafaelo recepto,gal kas galetumet imesti nuoroda? Ar jis vertas demesio kad daug kas gaminat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2009 12 08, 23:30)
Niekur nerandu Rafaelo recepto,gal kas galetumet imesti nuoroda? Ar  jis vertas demesio kad daug kas gaminat?  ax.gif

papuošimuose nerašom receptų receptuose receptas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 08, 23:54)
papuošimuose nerašom receptų receptuose receptas   4u.gif

sorry kad poster_offtopic.gif bet as niekur jo nerandu,negi sunku kam nors imesti nuoroda arba bet pasakyti kur jo ieskoti? nerandu jokiuose receptuose as arba jau zliba esu.....
Atsakyti
Aciu merginos visoms uz ivertinima 4u.gif o jau nuo Meian komentaro tai net zandikaulis atvipo blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif aciu labai uz toki sirdziai miela atsiliepima - nu jo... tas tiesa, kad pieniskus produktus naudoju naminius blush2.gif tik jau kiausai tai parduotuviniai tongue.gif taip, kad mielai prasom i svecius - staciakampis bus speshl for you lotuliukas.gif Beje, labai esu dekinga uz pamokeles, kaip lapukus teisingai isspaust - as greiciausiai per staigiu judesiu atitraukinejau antgali doh.gif dabar jau zinosiu aciuks.gif

neli, ale koks tikroviskas dantukas bigsmile.gif bigsmile.gif idealiai padarytas thumbup.gif

Olesta, manometras ar kaip ten ji super good.gif

Angel1203, tavo tortai - tikri sedevrai bigsmile.gif swoon.gif labai kruopstu ir dailu wub.gif

QUOTE(dzokada @ 2009 12 09, 01:36)
sorry kad  poster_offtopic.gif bet as niekur jo nerandu,negi sunku kam nors imesti nuoroda arba bet pasakyti kur jo ieskoti? nerandu jokiuose receptuose as arba jau zliba esu.....

dzokada, tortu receptuku sarasas yra cia, o konkreciai Rafaelo torta rasi cia - kepiau ji, laaaaabai skanus mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 09 gruodžio 2009 - 02:16
QUOTE(RiMami @ 2009 12 09, 01:49)
dzokada, tortu receptuku sarasas yra cia, o konkreciai Rafaelo torta rasi cia - kepiau ji, laaaaabai skanus  mirksiukas.gif  wub.gif

Ten ir ieskojau,bet niekaip neradau blink.gif

Laaaaaaaaabai diiiiidelis aciuuuuuu 4u.gif
Atsakyti
Angel1203, nu ir ačiū dievui, kad svečiai susiprotėjo nufotkint biggrin.gif nes priešingu atveju būtume likę nepamatę tokio grožio wub.gif

Olesta, va čia tai geras thumbup.gif tortukas paprastas, nu bet atrodo tai labai liuksiškai thumbup.gif Olesta, o jei kas paprašytų džakuzio lotuliukas.gif sutiktum padaryti biggrin.gif ?

Neli, neatsistebiu tavo sugebėjimais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 09 gruodžio 2009 - 08:55
QUOTE(dzokada @ 2009 12 09, 01:36)
sorry kad  poster_offtopic.gif bet as niekur jo nerandu,negi sunku kam nors imesti nuoroda arba bet pasakyti kur jo ieskoti? nerandu jokiuose receptuose as arba jau zliba esu.....

aš labai atsiprašau, suradau nuorodą, nes tiksliai žinojau, kur ji yra, bet kodėl įsiklijavo šita doh.gif matyt skaipu merginai vienai CTRL+v kaip paspaudžiau, taip ten nebenukopijavau ir tą pačią čia įkliockinau doh.gif sorry, už suerzinimą 4u.gif

ačiū, merginos už šiltą neformalų priėmimą...ale žinojau flomasterius užsakinėdama, kokių spalvų reikės, kaip nujausdama pasiėmiau lotuliukas.gif jeigu tai būtų medutis, tai džakuzi laisvai imčiausi blush2.gif praustuvą gi darėm.... ax.gif gaila nebeleidžia tinklapio paraše dėlioti, ten gi yra ax.gif
Atsakyti
Noriu pasirodyt su pirmu tortu savo keptu ir puoštu. Na toks kuklutis jis palyginus, bet labai pakerėta esu jūsų gražuoliais tortais, todėl pažadu tobulėti. Tortas : biskvitas perteptas manų košės kremu, trintais nevirtais juodųjų serbentų drebučiais be kauliukų ir plakta grietinėle. Puoštas grietinėle, juodaisiais serbentais, šonuose migdolų drožlės. Rožės šokolado ir medaus masė.
user posted image
Atsakyti
seleste,saunuole,kad pati kepi tortus 4u.gif tad drasiai junkis i musu buri smile.gif

prasau,papasakok placiau kas per kremas is manu koses g.gif gal ir pjuvi turi g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nu jau tortu grazumas, akiu atgaiva wub.gif
QUOTE(bliuskė @ 2009 12 08, 20:13)
Sveikos, bandžiau šiandien daryti bezė su gliukozės milteliais. Konsistencija išėjo fantastiškai gera, nu bet skonis...  blink.gif Man bezė turi būti saldus, bet su gliukoze jis išeina beskonis. Ar įmanoma kažkaip paskaninti nesugadinant?

Va va, ir as vienakart dariau, tragedija, ne skonis, nes siaip beza as labai megstu wub.gif Tai daugiau sakiau nedarysiu, tik tikraji su cukraus sirupu

QUOTE(Olesta @ 2009 12 09, 08:20)
ačiū, merginos už šiltą neformalų priėmimą...ale žinojau flomasterius užsakinėdama, kokių spalvų reikės, kaip nujausdama pasiėmiau  lotuliukas.gif  jeigu tai būtų medutis, tai džakuzi laisvai imčiausi  blush2.gif praustuvą gi darėm.... ax.gif gaila nebeleidžia tinklapio paraše dėlioti, ten gi yra  ax.gif

As irgi paemiau flomasterius, tai cia su jais daryta? bigsmile.gif Bet zinot ka as pagalvojau, juk cia paprasti flomasteriai, tiesiog nekenksmingi, o kainele tai kaip uz stebuklingus doh.gif O kazint nebutu tas pats jei nusipirkus vaikiskus flomasterius, kurie tinka vaikams nuo 1 metu amziaus, juk jie irgi netoksiski g.gif Ir butu zyyyyyyyyyyyyymiai pigiau unsure.gif
Atsakyti