Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(jurate_b @ 2009 12 20, 16:24)
Idesiu ir as savo gimtadienini torciuka ax.gif

nu labai grazus gimtadienio torciukas thumbup.gif man jis toks šiltas wub.gif o su aisingu ir man nesigavo (tik viena karta dar teandziau), bet tikiuosi kai bandysiu antra karta, ta jau gausis, nors MB buvo patenkintas, visa bliuda to skanesto islaize lotuliukas.gif nesakiau jam, kas ten, bet itare, kad kiausinio baltymas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal jūs žinot kur Kaune būna maistinių dažų pirkti? Visai nesenai skaičiau sm, kaip viena rašė, jog yra įvairiausių spalvų. Bet dabar niekaip nepamenu kur g.gif Ir jau visaip paiešką pasitelkus bandžiau rasti, rezultatas nulis doh.gif
Tikrai ne bazėse. Kažkokį firmos pavadinimą rašė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elzė: 20 gruodžio 2009 - 16:04
[quote=Juulijaa,2009 12 20, 13:47]
o pjaunat iskarto kai iskepat ar veliau?

pjaunu,kai pilnai atsala.
Atsakyti
Sveikos mergaites,vajej kiek jus tortu prikepet,pripuoset,nors ziurek akiu neatitraukus visa diena.visos saunuoles. 4u.gif
as kepiau ir puosiau siuos tortukus gal menesi atgal,tik kad buvau ishvykusi negalejau ideti,na nors dabar idesiu pasyrodysiu biggrin.gif
ruzavas dengtas marshmellow mase,papuosimai pastilazas.
Kitas buvo skirtas draugei tai sokoladine siena,pastilazines gelytes ir virshus pabarstytas kokoso drozemis.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
oho ho, Vaidulyte, kokių gražuolių pridėjus wub.gif o jau tie šokoladiniai šonai wub.gif
Jurate_b, sveikinu su šauniu gimtadienio tortu ir su gimtadieniu be abejo taip pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate_b @ 2009 12 20, 15:24)
O va su aisingu tai prisikankinau  doh.gif  kadangi torta puosiau vakare, kai jau dukrytes miegojo ir nenorejau jungti mikserio aisinga plakiau su sluotele, bet vos tik pradedu plakti, kaip tycia mazoji atsibunda, tai net nzn kiek ten as ji plakiau, o gal perplakiau ?  g.gif Zodziu, prikeverzojau  doh.gif

kiek as yziuriu,tai man atrodo tiesiog per skystas aisingas....reikejo daugiau cukraus pudros ydeti.....o perplakti vargu ar jy ymanoma....as plaku ir su mikseriu ir kartais rankomis...nu niekada jis nepersiplaka.....
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 20, 00:05)
labai čia gražu juoktis iš tautos nelaimės

nepyk nepyk group.gif

QUOTE(eglejk @ 2009 12 20, 01:04)
man siandien teko garbe naito lektuveli pamatyti gyvai, nu vaizdas fantastiskas, nerealiai jis atroto  thumbup.gif  wub.gif  cia moteris, ne tik, kad auksiniu ranku, bet ir sirdies  4u.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif nu čia tai bent.. blush2.gif
ir norėjau parodyt kad atidžiau apžiūrėtum, ir kažkaip gėda buvo, kad neva tai puikuotis pradėsiu.. tai buvo kaip buvo.. blush2.gif

QUOTE(adriu @ 2009 12 20, 11:46)
naitai,koks lėktuvėlis thumbup.gif ir sumeistrauk tu  taip  thumbup.gif

ačiuks

QUOTE(*Keila* @ 2009 12 20, 14:48)
koks lektuvas thumbup.gif . jei duodamas leidimas, kopinu si grazuli. Brolis kaip tuik su lektuvais dirba, tai puiki dovana butu gimtadienio proga.

leidimas duotas pioneer.gif kylam cool.gif
Atsakyti
idedu ir savo nevykeli, kada ismoksiu krastus graziai as NEBEZINAU sad.gif(
user posted image
Papildyta:
realybej baltesnis tortas
Atsakyti
zuliaska,ar žiūrėjai viršuj papuošimuose kaip cipciukas rodo,kaip dengt.manau tu netaip pradedi,tai ir susimeta tos klostės g.gif labai mielas besmegenis
Atsakyti
tai va kad taip ir dariau, graziai, tom juostelem, ir zemyn ejau... nu ir nesigavo, bet manau si kart mase buvo bloga. tokia patrukinet megstanti padziuvus, tai del to ir bijojau per daug lygint, butu suplysus is vis
Atsakyti
Labos 4u.gif
Aš kaip visąlaik rašau, kai pagalbos reikia blush2.gif Kaip jūs taip gražiai nulipdot rožes? visą dieną lipdau nu ir š.. konkretus gaunasi verysad.gif Dar pumpuras, tai nieko, panašus, bet jei reikia biškiuką išsiskleidusios, tai piššš... Gal kas kokią nuorodą žinot kaip lipdyt ar gal kas per pora dienų lipdysit ir pafotografuot galit. Labai labai reikia blush2.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Zuliaska, nu viršus puikus be žodžių thumbup.gif su apačiomis dar reikia padirbėti
žiūrim pamokėlę čia
va taip aš keliu ir dengiu
čia masės ryškiai padauginus motera, bet dengimo principas svarbu

tikiuosi pravers, jei dar kartą nepavyks apdengti, tai filmuos Olesta lotuliukas.gif
Atsakyti