Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

merginos,gal as cia ir ne i tema,bet noriu pranesti,kas rugiagele,ke[ejele musu turi jau dukryte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimute @ 2009 12 19, 18:10)
merginos,gal as cia ir ne i tema,bet noriu pranesti,kas rugiagele,ke[ejele musu turi jau dukryte wub.gif

nesioji cia senas zinias lotuliukas.gif lotuliukas.gif eiks i skype geriau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
NEGALIU GRYBAI KEPA doh.gif greit man pasakyk kokio tirstumo glajus buna kotukams dengt,gal per tirsta padariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivve @ 2009 12 19, 11:34)
Naitai,
tai  kaip ten su ta MMG dengimo mase? sakei glicerina galima keisti aliejumi... bet ir taip jau i sudeti ieina aliejus... tai tada deti ir aliejaus ir dar aliejaus?  ax.gif  g.gif
Vakar dariau ta mase, tai man is duotos normos susinaudojo tik apie 700g. cukraus pudros... ten raso 1 kg... o vietoj glicerino nedejau nieko... tiesiog praleidau ta zodi... na gavosi ta mase.. nelabai ji man skyresi nuo paprastos Meian dengimo mases... gal dar tas saukstas aliejaus butu ka pakeites... kociojosi liuksiskai... gelytes siandien sukieteje liuks.. (dariau vyriska pasididziavima... bet toks drambliskas gavosi  lotuliukas.gif )
Isbandziau ramuniu formeles... kaip faina..  4u.gif

Ai, dar prisiminiau... o gliukoze kai viriau, tai ji skaidri man gavosi gal po kokios puse minutes... dar pakunkuliavo kiek ir isjungiau... taip ir turejo buti? Nes cukraus sirupa tikrai ilgiau pavirt tenka..

jo, geros kokybės aliejum, jeigu pigiausias variantas.. brangesnis variantas - geros kokybės alyvuogių aliejum.

Aš šįryt irgi kočiojau masę MMG, ir dariau tik iš 0,5 normos, t.y. bandžiau sunaudot 0,5 kg pudros. Niekaip.. niekada visos masės neminkau iki galo, na iki paruošimo kočiot. Nes jei visos nesunaudosi, ji labai greitai sustings į kaulą netgi maistinėj plėvelėj.

Gliukozę viriau pirmą kartą. Turiu su kuo palygint, nes turiu nuspirkusi iš Anglijos gliukozės sirupo. Tai tame indelyje ji skaidri skaidri, pirmąkart kai pamačiau, net nustebau.. lyg tuščias tas indas būtų.. tai va.. pirktinis gliukozės sirupas yra tokios konsistencijos kaip dirbtinis medus.. tai sakyčiau, yra dar laiko virimui...

QUOTE(*Keila* @ 2009 12 19, 12:39)
Labas rytas 4u.gif
Po ilgos pertraukos, t.y. menesio, pristatau savo "sedevra" biggrin.gif  Prasom garsiai nesijuokti

rolleyes.gif pasijuokiau tyliai ... dėl to, kad gražus batelis.. ir dėl to, kad be reikalo čia tamsta peikiatės save..

QUOTE(*Keila* @ 2009 12 19, 14:07)
man asmeniskai tai siame torte patinka ant dengimo mases ireziai tie blush2.gif

pamačiau tik kai perskaičiau va šitą žinutę bigsmile.gif
Gerai atrodo thumbup.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 12 19, 15:48)
Labas  alc.gif šiandien geriausias tortas silkė acto marinate su cibuliukais  laugh.gif tetai patiko be žodžių, svečiai apžavėti, sulaukiau ir norinčių sau 

vienžo, suderinta prijatnoe s poleznym cool.gif .. prireiks dauuug tų lėlinų dabar

QUOTE(kirbe @ 2009 12 19, 18:42)
keletas vakar dienos mano darbeliu.....visi dengti MMG,tik dengiau ant grietineles,tai galiu pasakyti ,kad kaip vakar apdengiau ,tai siandien ir radau...viskas liuks,tik man kazko nelabai lygiai apsidenge,gal negerai islyginau,gal skubejau...nu vienu zodziu yra kaip yra....

labai gražūs Tavo darbeliai.
Aš šiandien dengiau ant sviestinio kremo.
Tai dabar palyginimui galiu pakomentuot, ką galvoju apie skirtumą, tarp aptepimo grietinėle ir sviestiniu kremu.
Sviestas yra tvirtesnis, todėl sustingęs šaldytuve jis geriau laiko formą, ir kai uždengiu mase, lyginu, "prosinu", sviestas nepasiduoda, arba mažiau pasiduoda visokiems įspaudimams.
O grietinėlė yra minkštesnė, todėl ir lyginant visi paspaudimai greitai palieka pėdsaką.
Be to, gal ir masę per plonai kočiota buvo..

QUOTE(adriu @ 2009 12 19, 19:23)
mano mėginta MMG dengt-pravargau aš su ja-man ji nebuvo elastinga ir lyg trupėt norėjo.pliasteliažu man paprasčiau.gal kažką ne taip dariau.net nesuprantu kokia ji turi gautis. g.gif vos ne vos apdengiau  karsta.gif

per daug cukraus pudros.. ane? man tai ji skiriasi nuo pastilažo tik kai pastovi ant torto. MMG yra minkštesnė.
Atsakyti
tai kad pudros tik pusę kg sudėjau g.gif ,nu trupėt ji linkus buvo,ir visai ne elastinga.dariau viską pagal receptą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 12 19, 18:30)
rolleyes.gif  pasijuokiau tyliai ... dėl to, kad gražus batelis.. ir dėl to, kad be reikalo čia tamsta peikiatės save..
pamačiau tik kai perskaičiau va šitą žinutę  bigsmile.gif
Gerai atrodo  thumbup.gif

Aciu biggrin.gif
Kaip gerai kartais siuvykloj pasiknisti, tai surandi visokiu irankiu, kuriuos gali pritaikyti konditerijoj lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(adriu @ 2009 12 19, 17:23)
mano mėginta MMG dengt-pravargau aš su ja-man ji nebuvo elastinga ir lyg trupėt norėjo.pliasteliažu man paprasčiau.gal kažką ne taip dariau.net nesuprantu kokia ji turi gautis. g.gif vos ne vos apdengiau  karsta.gif
viduj karamelinis tortas ax.gif

jau kokios ramunes grazios wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 12 19, 19:23)
viduj karamelinis tortas ax.gif
[

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif torciukas ramunes superines wub.gif
Atsakyti
Monikute, kokios rožytės gražios swoon.gif tortukas labai gražutis, nuotraukos kaip paveiksliukai wub.gif atsižiūrėt negaliu wub.gif

Daividija, kad ir su nuotykiais, bet tortukas labai gražiai atrodo wub.gif mikimauzė net nekalbėk – tikra princesė mirksiukas.gif

Olesta, šaunus „50“ tortas bigsmile.gif o didelis koks swoon.gif toks su gera humoro doze thumbup.gif ir plepesniuose kad prislėpei tortukų su instrumentais hihihi.gif visi dailučiai gražučiai thumbup.gif ale ir pavarei šią savaitę mega_shok.gif nepyk, kad nuorodą įdėjau, negalima tokių daikčiukų slėpt tongue.gif

Keila, fainas labai torčiukas, tvarkingas, gražus, ir batelis dailus labai wub.gif

Kirbe, oho kiek prikepei bigsmile.gif bet jau gėlių gažumas wub.gif puodukas ir staltiesėlė super thumbup.gif

Adriu, bet jau kokia liuksiška idėja taip ramunes netradiciškai padaryt bigsmile.gif ir jos ir pats tortukas atrodo labai nuostabiai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 19 gruodžio 2009 - 20:49
RiMami , maniau tvarkingai nuslėpti tą neestetinę seriją, o Tu ką padarei doh.gif lotuliukas.gif nu kad jau taip tai nešu paskutinį nufotkintą, nes turėjau dar snikerį su teletabiais ir nespėjau nufotkint net, atsipeikėjau po kelių valandų kai atidaviau, nu nizvarbit, bus dar tų teletabių, juolab, kad šiandien gavau žolytės antgalį cool.gif tai va atnešu dasibaigt ir uždaryt savaitę, pirmadienis jau taip atrodo toli buvo irnesakyk.gif
žodžiu moku net kokosu barstyti lotuliukas.gif žiedas tai jau nebeklauskit iš kurios ten masės, kažkokios kuri stingo, manau tradiciškai Cipciuko, nes pastiliažo jau senai nenaudoju lipdiniams ir papuošimams smile.gif vidurys ten buvo iš aisingo, o trupa, vot nemoku lelijų ir rožių nu ką daryt verysad.gif kuokelių įbedžiojau ir paspalvinau su blizgiomis dulkėmis ir degtinyte blush2.gif
user posted image
Papildyta:
oi gi pamiršau Adriu komentarą parašyti dėl MMG: viską manau padarei gerai ir teisingai, tik tokie du bet, arba pervirei gliukozę, arba nekišai masės pašildyti į mikrobangę ir ji buvo tokia, kokia buvo, nu ryt mes išsiaiškinsim gyvai, kas ten su ja nutiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 12 19, 20:35)
tai kad pudros tik pusę kg sudėjau g.gif ,nu trupėt ji linkus buvo,ir visai ne elastinga.dariau viską pagal receptą doh.gif

Va, pirmai tokį ilgą komentarą padariau, ir tas ramunes, GRAŽIAUSIAS, praleidau doh.gif nedovanotina.
Dar būtų fain, jeigu nuo .. iki kaip jas pagamint mirksiukas.gif

QUOTE(*Keila* @ 2009 12 19, 21:36)
Kaip gerai kartais siuvykloj pasiknisti, tai surandi visokiu irankiu, kuriuos gali pritaikyti konditerijoj lotuliukas.gif

o taip thumbup.gif visur galima atrasti toooookių pritaikytinų dalykų thumbup.gif

na gerai.. dedu savo napoleono tortą "Jumbo". Kol dariau, labai jis man gražus buvo.. bet dabar jau istorija.. įdomu, ar pavyko nuvežti sveiką unsure.gif
Taigi, napoleonas, dengtas MMG, debesai ir visa kas kringeliuota - beze.
Tiek daug vienam torte kringeliavau pirmą kartą blush2.gif tai tskant..
netrupinkit batono ant manęs cool.gif

laugh.gif

ai, lėktuvas.. lėktuvą drožiau iš putplasčio, dengiau pastilažu. Sparnai ir sparneliai, varikliai - pastilažas.
Širdingai dėkoju Meian už šią mintį.
Ir labai nemalonią patirtį patyriau -dažiau lėktuvo viršų americolor perlu, vakare. Nu atrodė super. Ryte kai pamačiau - mozonė doh.gif purvina mozonė doh.gif tik purkšti reikia ant didelių paviršių.. apačią nudažiau sidabru, tai tas pavyko kažkaip.. o be to, ir nesimato daug.
lėktuvui trūksta kažkokio spalvų sprendimo.. unsure.gif

rožė - pastilažas, lapeliai, stiebas - dažyta beze.

Negaliu labai daug rodyt foto.. nes kaip suprantat, kas jau kas, o lėktuvas kažkam visada priklauso.. tai ant kito šono - "avialinijų" pavadinimas mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2009 12 19, 23:39)
juolab, kad šiandien gavau žolytės antgalį

neee.. nu pati dabar ant savęs prisitrupinai batono laugh.gif
Olesta, Grietinėlės Karalienės titulo savininkė, ir dar iki šiol neturėjo žolės antgalio laugh.gif
Atsakyti
Naitai user posted image
Papildyta:

Olesta, Grietinėlės Karalienės titulo savininkė, ir dar iki šiol neturėjo žolės antgalio laugh.gif
[/quote]
user posted image labai čia gražu juoktis iš tautos nelaimės user posted image
Atsakyti
Olesta, kirbe, koki dailus jusu tortukai thumbup.gif
adriu, niekada nebuciau pagalvojus taip geles padaryti, ideja kopinu is karto bigsmile.gif (zinoma jeigu galima) ax.gif
man siandien teko garbe naito lektuveli pamatyti gyvai, nu vaizdas fantastiskas, nerealiai jis atroto thumbup.gif wub.gif cia moteris, ne tik, kad auksiniu ranku, bet ir sirdies 4u.gif

daividija, ir jums labai aciu, jus zinot uz ka mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti