QUOTE(Natha @ 2009 12 18, 15:14)
Sveikos. Turiu močiutės gimtadieniui iškepti tortą. Jubiliejus, 70m, susirinks daug giminių, tai jau vaje vaje kokia atsakomybė (močiutė mėgsta pasigirti, tai tas tortas jai svarbiau už viską) Puošti man tikrai nesiseka, tikriausiai abi rankos kairės Palnuoju daryti medaus tortą. Ar galima puošti Cipsiuko (berods) aisingu? Noriu aptepti visą tortą juo, ir keletą kringeliukų su antgaliu padaryti (kuo mažiau puošimo, tuo mažiau susimausiu . Pertepimas bus iš grietinės - grietinėlės, ar ji nesureaguos kaip nors netikėtai ir nemaloniai su aisingu? Dėkui
aš atsiprašau, bet parašysiu, ką galvoju apie šį pasiryžimą - labai sveikintinas noras padaryti pačiai tortą Tačiau vistik manau, kad šį kartą reiktų "praleisti ėjimą". Jeigu abi rankos, kaip sakote, kairės , jeigu puošimas retai bandomas, tai gal protingiau būtų močiutei tiesiog nupirkti gražų ir skanų tortą. Visgi jubiliejus, svečiai susirinks.. Kad nestovėtų po to ant stalo banda..
Kad pertepimai grietinė-grietinėlė, tai nieko tokio aisingui. Svarbu, kokiu kremu bus tas tortas apteptas prieš puošimą.
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 18, 15:14)
*Manau, kad tokios kalbos skirtos paskatinimui dėl ko ir labai dėkoju tai leidžia eit pirmyn, bet pirmyn norisi eiti su tobulėjimu todėl reikia pasakyti kas negerai. Aišku aš ir pati daug klaidų matau, daug kas nesigauna, bet skirtumas nuo mano pirmojo torto didžiulis
Tavo atveju, kalbos skirtos įvertinimui gražaus torto
QUOTE(kirbe @ 2009 12 18, 15:31)
na jeigu pirma karta darei,tai tikrai visai neblogai gavosi.....o jie turi buti beveik permatomi...na tas galiukas kur kisasi y torta storesnis gaunasi,o pati virsunele plonyte.....zinoma,tai gaunasi kai as darau su tusinuku,o jeigu kocioji ir spaudi,tai tada vienodo storio turbut gaunasi....
kirbe, visti, kaip klasifikuojami šitie lapeliai - kaip valgomi ar kaip nevalgomi? nes skonis jų tai toks.. pusėtinas.. kaip ir nevalgomi.. bet kad jie be vielų, iš normalių produktų, tai valgomi?
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 18, 15:40)
Klausimas - o galėjo būti taip, kad nuo degtinės man tos spiralės suminkštėjo kai dėjau tuos blizgius dažus
aš sakau - kad galėjo, ir dar kaip. Jeigu buvo gausiai patepta degtine.
QUOTE(jurate_b @ 2009 12 18, 16:15)
Mergaites klausimas, kuom galima pakeisti glicerina? Susiruosiau isbandyti MMG, o glicerino neturiu
NATUROS aliejum
QUOTE(daividija @ 2009 12 18, 17:27)
Nu idedu paskutini siu metu DISASTER
QUOTE(daividija @ 2009 12 18, 17:36)
Aciu,uzuojauta jai bet gal bus ramus ir geri,man biski nenusiseke,mano eina sienom ir galvom,ramiai per diena pabuna tik kokias 5 min,o siaip visa laika dauzo vienas kita ir staugia Kol torta puosiu,duodu tos dengimo mases,tai kol sueda,buna ramus
faina ta peliūkštė
ir kaip pažįstami man Tavo naminiai "nuotykiai" , tik tiek, kad maniškiai negraužia biskvitų ir mano cukrinių gėlių, išskyrus mažiausią.
QUOTE(Olesta @ 2009 12 18, 20:29)
labai skubu į balių,
jėginis.. ir tos Tavo zagagulinos tokios geros.. profesionaliai padarytos