Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*monikute* @ 2009 12 18, 13:05)
Angel1203 Deja fotosesijos nedariau, nes nemaniau, kad gali kam nors prireikti  biggrin.gif  jei yra poreikis, tai kitą kartą galiu padaryti  mirksiukas.gif

Keiciam zodi butinai padarysiu supranti manau kaip iskociot ta blyniuka tai aisku bet va kaip islankstyti ta lapuka pries klijuojant tai vat sia viena reiktu smulkiau ir aisku ar dydziai ju vienodi nuo centro eine jai ne tai koks mazdau turi buti skirtumas klausyk o gal ir tu uzsisakiai kokia knyga geliu lipdymui
Matet kiek dar Cipciukas tortu dadejo thumbup.gif
vienas toks kaledidinis gilios ziemos vaizdas kazi kaip ji tas egliukes nulipino g.gif
Atsakyti
Kuri apdengimo mase skaniausia??? Teko dengti su saldainine sokoladine, nu puse velnio ji man ax.gif o pastiliazas pgl Cipciuka, skanus??? Nes pabandziau paragauti lipdymui skirto pastiliazo tai feee, lipdziau geles tai paragavau jo....Patarkit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2009 12 18, 13:21)
gal ji turėjo omeny rožių lapelius, nes man žalių lapelių plonumas geras, net neįsivaizduoju plonesnių. o rožės man ir rtokios gražios smile.gif aš kai pati idealiau be šansų kad padaryčiau, tai man ir taip labai gražu smile.gif
dėkit kas nors dauigau tortų smile.gif
aš tai kai kažkaip neturiu kam daryt, tai  neturiu ką rodyti smile.gif kitą savaitę turėsiu smile.gif

Oj kita savaite tai manau lus cia viskas nuo tortu nes visos tikrai darys ir tikiu kad rodys thumbup.gif tik as kazkaip galvoju kad kazi ar as ka grazaus islipdysiu ta kaledine tama ant torto man sudetinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 18 gruodžio 2009 - 11:39
Aciu uz pagyrimus mano tortukui , bet man tikrai dar labai daug patirties reikia, kad galeciau puosti taip kaip jus.
Dar noreciau paklausti del sokoladiniu- medaus roziu. Mase gavosi labai kieta, o padarius rozes jos net saldytuve nenorejo stingti, taip ir liko tokios apleipe. Nes ir toje foto matosi, kad netokios kokios turetu buti. kazin ka padariau netaip g.gif ?
Atsakyti
Monikute,tortas labai dailus,jau roziu grazumas neispasakytas,gerai viena mergaite pastebejo,jokiu istrukimu nesimato per roziu grazuma(kada as ismoksiu ka nors graziai nulipdyt doh.gif ),turbut niekada.
Eisiu ir as savo paskuti siais metais pabaigt,bet sugedo mikseris,o noriu issiplakt sviestini krema,tai vel bus sienos nutaskytos kremais...
Atsakyti
pažiūrėjau cipciuko,gražu wub.gif wub.gif ,nebepasirodo ji pas mus,taip truksta jos pašmaištavimų unsure.gif ir TORTŲ unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 12 18, 12:36)
Monikute,tortas labai dailus,jau roziu grazumas neispasakytas,gerai viena mergaite pastebejo,jokiu istrukimu nesimato per roziu grazuma(kada as ismoksiu ka nors graziai nulipdyt doh.gif ),turbut niekada.
Eisiu ir as savo paskuti siais metais pabaigt,bet sugedo mikseris,o noriu issiplakt sviestini krema,tai vel bus sienos nutaskytos kremais...

Ačiū 4u.gif Na nežinau aš dar ligi šiol negaliu atsigauti po ledynmečio voveruko, o ji sako turbūt niekad neišmoks lipdyti blink.gif čia jau gūzą kakton už tokius žodžius mad.gif va man tai mokytis ir mokytis, nes kiek bandžiau kokias figūras lipdyti tai gaunasi didelis dielis š doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu sakau gal kada nors kaip nors rolleyes.gif

QUOTE(adriu @ 2009 12 18, 12:40)
pažiūrėjau cipciuko,gražu wub.gif  wub.gif  ,nebepasirodo ji pas mus,taip truksta jos pašmaištavimų  unsure.gif  ir TORTŲ  unsure.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 18, 11:05)

kirbe o ką turėjot omeny sakydama plonesni lapeliai  blush2.gif  čia apie rožių ar žalių lapelių plonumą kalbat?

kalbejau apie zalius lapelius is plikytos teslos.......na zinot gal jie ir geri,bet kai as zinau kokie turi buti,tai noretusi trupuciuka plonesniu.... blush-anim-cl.gif2:bet matau ,kad tau tikrai neblogai iseina,truputy dar daugiau praktikos prie ju ir tikrai neturesiu prie ko prikibti... blush2.gif o rozes tai nuostabios...neturiu ka pridurti.....
Atsakyti
mergaites - patarimo reik.
kepsiu naujameciui ir savo happybday.gif snikersa, puosimui laiko turesiu minimaliai doh.gif ka manot, jei karameliniu glajumi apipilt, kondensuoto pieno-sviesto kremo likuciu apdzibuot alia kazka padarant ir kokiom gal is anksto padarytom sokoladinem gelem ar ornamentais apdeliot? g.gif
patarkit ka nors, bo galvoj minciu stilis...vien darbas tik...
ir gal dar kas turit karamelinio glajaus recepta? blush-anim-cl.gif
planavau juodaji miska daryt, bet ji Kaledoms darysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 18, 01:45)
Po ilgooos pertraukos dedu savąjį nelaimėlį 

nu kur jau ten nelaimėlis irnesakyk.gif superinio grožio tortas wub.gif

QUOTE(zuliaska @ 2009 12 18, 02:54)
gal tik dar kringeliukai nelabai dailūs,

aš tai šitoj vietoj sakau - stiliovi tie kringeliukai 4u.gif

QUOTE(Vaidullka @ 2009 12 18, 12:47)
Pabuvusi ilgiau šioje temoje, kitaip galvosi  bigsmile.gif

pritariu 1000 proc drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2009 12 18, 13:33)
kalbejau apie zalius lapelius is plikytos teslos.......na zinot gal jie ir geri,bet kai as zinau kokie turi buti,tai noretusi trupuciuka plonesniu.... blush-anim-cl.gif2:bet matau ,kad tau tikrai neblogai iseina,truputy dar daugiau praktikos prie ju ir tikrai neturesiu prie ko prikibti... blush2.gif  o rozes tai nuostabios...neturiu ka pridurti.....

Tai manau kaip pirmam kartui tai gerai gavosi blush2.gif juk niekad nebuvau dariusi tokios tešlos ir tokių lapelių ax.gif O tie lapeliai turi būti visai visai permatomi ar kaip g.gif ? Nes man atrodė, kad ir taip jau plonyčiai hihihi.gif bet šiaip labai patiko lapelių gamyba iš tos tešlos thumbup.gif ir reikia dėkoti tik jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Turiu močiutės gimtadieniui iškepti tortą. Jubiliejus, 70m, susirinks daug giminių, tai jau vaje vaje kokia atsakomybė (močiutė mėgsta pasigirti, tai tas tortas jai svarbiau už viską) doh.gif Puošti man tikrai nesiseka, tikriausiai abi rankos kairės biggrin.gif Palnuoju daryti medaus tortą. Ar galima puošti Cipsiuko (berods) aisingu? Noriu aptepti visą tortą juo, ir keletą kringeliukų su antgaliu padaryti (kuo mažiau puošimo, tuo mažiau susimausiu biggrin.gif). Pertepimas bus iš grietinės - grietinėlės, ar ji nesureaguos kaip nors netikėtai ir nemaloniai su aisingu? Dėkui smile.gif
Atsakyti