Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

man taip pat su ta mase buvo kai kažkada bandžiau, tai aš net nepamasčiau įpilti aliejau. tai kieta kart žinosiu smile.gif
nu bet torto rožės tai man tikrai labai gražios. gal tik dar kringeliukai nelabai dailūs, aišku nesupyk, nes pvž aš kringeliuoti iš vis nemoku smile.gif tai vat, šiaip bendram vaizde, tai tortukas labai gražus, bent man
Atsakyti
monikute,ivarei soka nuo pat ryto man blink.gif kas per roziu grazumas wub.gif wub.gif nezinau kaip ir apsakyti ax.gif

man tas tortas be galo grazus,ir spalva kokia wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
monikute, kazkaip nelabai dabar noriu tiketi, kad neseniai tik radejai tortus kepti rolleyes.gif sedziu issiziojus ir negaliu atsigrozeti. nerealiai grazus, ne tas zodis kad grazus, bet pasakiskas, o rozes, tai apskritai gal patylesiu, nes niekaip susiciaupti negaliu, kaip atvipo zandikaulis iki zemes nuo tokio grozio taip jauciu puse dienos vaiksciosiu swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Atsakyti
och kokie gražūs tortai wub.gif
Norėčiau ir aš taip išmokt, bet kažkaip kol kas vien nesėkmės... verysad.gif Pasidariau pastiliažo namukus ir eglutes vakar, šiandien žvilgtelėjau, kažko suskilinėjusios tos eglutės. Kokio kietumo pastiliažas turi būti. Man biški ko tai kaip guma tampėsi...
Atsakyti
joo monikut..pavarei tu cia wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Monikute,labai dailus torciukas,o jau puokstes grozis wub.gif o tu kringeliuku man irgi noretusi,, gracingesniu,, lygesniu ax.gif
Atsakyti
monikute tortukas thumbup.gif thumbup.gif o ,roziu grozis bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 17, 23:45)

Žodžiu laukiu pastebėjimų kas negerai ir  objektyvios kritikos, kad žinočiau kur mokytis, tobulėt ir t.t.  rolleyes.gif

labai grazu,tik va siek tiek matosi ta mase sutrukinejusi,bet tai nieko baisaus,kita karta bus liuks viskas......o rozes tikrai labai puikios......lapeliai galetu buti siek tiek plonesni.... ax.gif
Atsakyti
Uogom uogom uogom ir pora mėtų lapelių - man gražiausi papuošimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelsona @ 2009 12 18, 10:02)
Uogom uogom uogom ir pora mėtų lapelių - man gražiausi papuošimai ax.gif

Pabuvusi ilgiau šioje temoje, kitaip galvosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 12 18, 01:05)
pakeitei cipsiuko dievisku geliu etata va dabar pasakyk kad nepadariai geliu fotosesijos nualpsiu nu grozis tai be zodziu be zodziu uzsikirtau jau kaip pamaciau tai akimirkai kvepavimas strigo va tau ir mistika tiek laiko nieko nekepei bet jau kaip kalei tai

Nu va jau biski apsiraminau paskaiciau ka parasiai  tai galiu drasiai teikti tu sutrukimu niekas nematys kaip akis bado tokia geliu kopozicija gali but rami

Va čia tai komentaras blink.gif aš kai perskaičiau man pačiai žandikaulis atvipo blink.gif Cipciukui tai jau tikrai neprilygsta schmoll.gif bet gražu.. gražu hihihi.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 12 18, 01:36)
matys matys    visą pakraščiuką matau    buvo ir man su ja šiandien toks bajeris, kai pamačiou minkydama, kad jau bus velnias, dapyliau aliejaus, pakaitinau mikrobangėje ir toliau dengiau sklandžiai......

išduok prašau paslaptį, kokia spalva dažei masę, labai labai gražu ir įpakavimas toks kuklus, bet gracingas, labai gražiai apipavidalintos foto  wub.gif apie rožes patyliu - baltas pavydas  wub.gif

Aš kitą kartą pasistengsiu masę apdengti be liaupsusų user posted image kol kas dar nesusidraugavau su ja ir kitą kartą žinosiu, kad reikia aliejaus daugiau įmaišyti. Neišeina man kol kas apdengt torto user posted image

Anokia čia paslaptis hihihi.gif gel paste AmeriColor Fuschia mirksiukas.gif

Ačiū už nuotraukas aciuks.gif

Olesta
nepavydėk schmoll.gif nes ir pati gražias gėles gamini 4u.gif ten iš ties nieko sudėtingo nėra, tereikia šiek tiek pasistudijuoti gyvų gėlių sandarą ir bandyt nukopijuoti

QUOTE(zuliaska @ 2009 12 18, 01:54)

nu bet torto rožės tai man tikrai labai gražios. gal tik dar kringeliukai nelabai dailūs, aišku nesupyk, nes pvž aš kringeliuoti iš vis nemoku  tai vat, šiaip bendram vaizde, tai tortukas labai gražus, bent man

Neturiu dėl ko pykti schmoll.gif nes gi pati prašiau kritikos ir pastebėjimų.
Labai vertinu atvirumą ir už tai, kad nebijot sakyt, kas negražu ir kas negerai. Juk kitaip nepasimokysiu iš klaidų user posted image

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 12 18, 08:40)
monikute,ivarei soka nuo pat ryto man kas per roziu grazumas nezinau kaip ir apsakyti

man tas tortas be galo grazus,ir spalva kokia wub.gif  thumbup.gif

Nesitikėjau, kad gali būti tokių komentarų user posted image ačiū

QUOTE(eglejk @ 2009 12 18, 10:14)
monikute, kazkaip nelabai dabar noriu tiketi, kad neseniai tik radejai tortus kepti    sedziu issiziojus ir negaliu atsigrozeti. nerealiai grazus, ne tas zodis kad grazus, bet pasakiskas, o rozes, tai apskritai gal patylesiu, nes niekaip susiciaupti negaliu, kaip atvipo zandikaulis iki zemes nuo tokio grozio taip jauciu puse dienos vaiksciosiu

Na kai į tokią mokyklą eini, kur mokytojos visada padeda, pakonsultuoja, šitiek daug informacijos suteikia, tai ir gerus rezultatus lengviau pasiekti user posted image

QUOTE(mmergyte @ 2009 12 18, 10:25)
joo monikut..pavarei tu cia

aciuks.gif

QUOTE(Pintikė @ 2009 12 18, 10:48)
Monikute,labai dailus torciukas,o jau puokstes grozis  o tu kringeliuku man irgi noretusi,, gracingesniu,, lygesniu 

Galėjau ir gražiau, kitą kartą pasistengsiu labiau. Pirmą kartą dariausi maišelį iš kepimo popieriaus ir pirmą kartą dariau kringeliukus blush2.gif

QUOTE(kutvela @ 2009 12 18, 10:56)
monikute tortukaso ,roziu grozis

user posted image

kirbe o ką turėjot omeny sakydama plonesni lapeliai blush2.gif čia apie rožių ar žalių lapelių plonumą kalbat?

Angel1203 Deja fotosesijos nedariau, nes nemaniau, kad gali kam nors prireikti biggrin.gif jei yra poreikis, tai kitą kartą galiu padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
gal ji turėjo omeny rožių lapelius, nes man žalių lapelių plonumas geras, net neįsivaizduoju plonesnių. o rožės man ir rtokios gražios smile.gif aš kai pati idealiau be šansų kad padaryčiau, tai man ir taip labai gražu smile.gif
dėkit kas nors dauigau tortų smile.gif
aš tai kai kažkaip neturiu kam daryt, tai neturiu ką rodyti smile.gif kitą savaitę turėsiu smile.gif
Atsakyti