O man jis visai ne baisus man jis kaip tik atrodo toks keliantis apetitą šaunuolė
Nežinau jau kelintas "blynas", prieš tai "žaidžiau" su mascarponės sūrio ir plaktos grietinėlės kremu, bei gausiai puošdavau vaisiais ir uogamos.
Kadangi žiema, o namie "šokoladomanų" yra, pradėjau žaisti su šokoladu.
Pirmas šokoladinis "blynas":
Skonio dar nežinau, paprastas varškės sūrelių tortas su biskvitu.
Kadangi žiema, o namie "šokoladomanų" yra, pradėjau žaisti su šokoladu.
Pirmas šokoladinis "blynas":
Skonio dar nežinau, paprastas varškės sūrelių tortas su biskvitu.
Nakvisa, koks nuostabus tortas saunus tinkliukas, o labiausiai man ta sokoladine dekoracija ant torto payinka
zimale, labai skaniai tortukas atrodo, tas kontrastas tarp tamsaus sokolado ir ryskiu rozyciu nuostabu
zimale, labai skaniai tortukas atrodo, tas kontrastas tarp tamsaus sokolado ir ryskiu rozyciu nuostabu
Oj kaip užsimaniau tortuko gabaliuko labai jau skaniai žiūrisi ir geras bandymas
QUOTE(Nakviša @ 2009 12 17, 17:50)
Tortukai nuostabus Nakvisa kiek plyteliu sokolado reikia tokiam papuosimui
Labai isirieze Migles du torciukai, ir Asseni meno kurinys
QUOTE(Dzanetukas @ 2009 12 17, 16:04)
QUOTE(Nakviša @ 2009 12 17, 17:50)
Tortukai nuostabus Nakvisa kiek plyteliu sokolado reikia tokiam papuosimui
Labai isirieze Migles du torciukai, ir Asseni meno kurinys
3 "Karūnos" plytelės. Tik kai namuose pas mus šalta, labai greitai stingsta, vos spėjau apjuosti tinkleliu.
QUOTE(Nakviša @ 2009 12 17, 18:10)
3 "Karūnos" plytelės. Tik kai namuose pas mus šalta, labai greitai stingsta, vos spėjau apjuosti tinkleliu.
ACIU, bandysiu savo sekanti puosti sokoladiniu tinkleliu, gal kas pavyks
Bet tikrai lb lb graziai atrodo, ir nepsakysi, kad pirma karta sokoladu puostas
QUOTE(Dzanetukas @ 2009 12 17, 16:13)
ACIU, bandysiu savo sekanti puosti sokoladiniu tinkleliu, gal kas pavyks
Na sunku perteikti vakar dienos būseną, kai perkaitinau šokoladą ir jis "sušoko".
Ačiū už komplinetus.
zimale, torčiukas tikrai apetitnas labai taip ir norisi kasnelio.
Nakviša, oho, ir tai pirmas šokoladinis blynas labai dailus
Nakviša, oho, ir tai pirmas šokoladinis blynas labai dailus
Po ilgooos pertraukos dedu savąjį nelaimėlį nelabai sekėsi vakar man jį daryt, bet šiandien pabandžiau gelbėti padėtį tikiuosi kad pavyko
Neturiu laiko atrinkinėti, kuri nuotrauka informatyviausia, gražiausia ir visokiausia "-iausia", tai įdedu daugiau tikiuosi labai bais nesupyksit
Cipciuko medutis perteptas grietinėle, dengimo masė MMG (kuri beje matosi, kad suskilinėjusi kraštuose nesupratau kodėl ji man taip plyšo...), kringeliukai aisingas, lapeliai plikytos tešlos, rožės šokoladinės pirmą kartą dariau šokoladines rožes šiaip visai neblogai iš tos masės lipdosi, tik va trukdosi, akd reikia pastoviai dėti į šaldytuvą pastingdyti
Žodžiu laukiu pastebėjimų kas negerai ir objektyvios kritikos, kad žinočiau kur mokytis, tobulėt ir t.t.
Neturiu laiko atrinkinėti, kuri nuotrauka informatyviausia, gražiausia ir visokiausia "-iausia", tai įdedu daugiau tikiuosi labai bais nesupyksit
Cipciuko medutis perteptas grietinėle, dengimo masė MMG (kuri beje matosi, kad suskilinėjusi kraštuose nesupratau kodėl ji man taip plyšo...), kringeliukai aisingas, lapeliai plikytos tešlos, rožės šokoladinės pirmą kartą dariau šokoladines rožes šiaip visai neblogai iš tos masės lipdosi, tik va trukdosi, akd reikia pastoviai dėti į šaldytuvą pastingdyti
Žodžiu laukiu pastebėjimų kas negerai ir objektyvios kritikos, kad žinočiau kur mokytis, tobulėt ir t.t.
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 18, 01:45)
zimale, labai grazus tortukos gelytes taip atmusa nat tamsaus
Nakviša, labai elegantiskas toks net nemoku pasakyti toks lengvas tas tinkliukas toks lieknas ir kaip toki istaikyti saunuole
atskuodziau ant smugio paziuret as apakus monikute pakeitei cipsiuko dievisku geliu etata va dabar pasakyk kad nepadariai geliu fotosesijos nualpsiu nu grozis tai be zodziu be zodziu uzsikirtau jau kaip pamaciau tai akimirkai kvepavimas strigo va tau ir mistika tiek laiko nieko nekepei bet jau kaip kalei tai
Nu va jau biski apsiraminau paskaiciau ka parasiai tai galiu drasiai teikti tu sutrukimu niekas nematys kaip akis bado tokia geliu kopozicija gali but rami
matys matys visą pakraščiuką matau buvo ir man su ja šiandien toks bajeris, kai pamačiou minkydama, kad jau bus velnias, dapyliau aliejaus, pakaitinau mikrobangėje ir toliau dengiau sklandžiai......
išduok prašau paslaptį, kokia spalva dažei masę, labai labai gražu ir įpakavimas toks kuklus, bet gracingas, labai gražiai apipavidalintos foto apie rožes patyliu - baltas pavydas
išduok prašau paslaptį, kokia spalva dažei masę, labai labai gražu ir įpakavimas toks kuklus, bet gracingas, labai gražiai apipavidalintos foto apie rožes patyliu - baltas pavydas