Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

O man jis visai ne baisus schmoll.gif man jis kaip tik atrodo toks keliantis apetitą thumbup.gif šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Nežinau jau kelintas "blynas", prieš tai "žaidžiau" su mascarponės sūrio ir plaktos grietinėlės kremu, bei gausiai puošdavau vaisiais ir uogamos.
Kadangi žiema, o namie "šokoladomanų" yra, pradėjau žaisti su šokoladu.
Pirmas šokoladinis "blynas":
user posted image

Skonio dar nežinau, paprastas varškės sūrelių tortas su biskvitu.
Atsakyti
Nakvisa, koks nuostabus tortas thumbup.gif saunus tinkliukas, o labiausiai man ta sokoladine dekoracija ant torto payinka thumbup.gif

zimale, labai skaniai tortukas atrodo, tas kontrastas tarp tamsaus sokolado ir ryskiu rozyciu nuostabu 4u.gif
Atsakyti
Oj kaip užsimaniau tortuko gabaliuko bigsmile.gif labai jau skaniai žiūrisi thumbup.gif ir geras bandymas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 12 17, 17:50)

Tortukai nuostabus wub.gif Nakvisa kiek plyteliu sokolado reikia tokiam papuosimui blush2.gif
Labai isirieze Migles du torciukai, ir Asseni meno kurinys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzanetukas @ 2009 12 17, 16:04)
QUOTE(Nakviša @ 2009 12 17, 17:50)

Tortukai nuostabus wub.gif Nakvisa kiek plyteliu sokolado reikia tokiam papuosimui blush2.gif
Labai isirieze Migles du torciukai, ir Asseni meno kurinys wub.gif

3 "Karūnos" plytelės. Tik kai namuose pas mus šalta, labai greitai stingsta, vos spėjau apjuosti tinkleliu.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 12 17, 18:10)
3 "Karūnos" plytelės. Tik kai namuose pas mus šalta, labai greitai stingsta, vos spėjau apjuosti tinkleliu.

ACIU, bandysiu savo sekanti puosti sokoladiniu tinkleliu, gal kas pavyks ax.gif
Bet tikrai lb lb graziai atrodo, ir nepsakysi, kad pirma karta sokoladu puostas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzanetukas: 17 gruodžio 2009 - 16:14
QUOTE(Dzanetukas @ 2009 12 17, 16:13)
ACIU, bandysiu savo sekanti puosti sokoladiniu tinkleliu, gal kas pavyks ax.gif
Bet tikrai lb lb graziai atrodo, ir nepsakysi, kad pirma karta sokoladu puostas wub.gif

Na sunku perteikti vakar dienos būseną, kai perkaitinau šokoladą ir jis "sušoko". doh.gif gun_bandana.gif

Ačiū už komplinetus. 4u.gif
Atsakyti
zimale, torčiukas tikrai apetitnas labai thumbup.gif taip ir norisi kasnelio.

Nakviša, oho, ir tai pirmas šokoladinis blynas blink.gif labai dailus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neli: 17 gruodžio 2009 - 22:24
Po ilgooos pertraukos dedu savąjį nelaimėlį doh.gif nelabai sekėsi vakar man jį daryt, bet šiandien pabandžiau gelbėti padėtį blush2.gif tikiuosi kad pavyko rolleyes.gif

Neturiu laiko atrinkinėti, kuri nuotrauka informatyviausia, gražiausia ir visokiausia "-iausia", tai įdedu daugiau blush2.gif tikiuosi labai bais nesupyksit blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Cipciuko medutis perteptas grietinėle, dengimo masė MMG (kuri beje matosi, kad suskilinėjusi kraštuose unsure.gif nesupratau kodėl ji man taip plyšo...), kringeliukai aisingas, lapeliai plikytos tešlos, rožės šokoladinės smile.gif pirmą kartą dariau šokoladines rožes ax.gif šiaip visai neblogai iš tos masės lipdosi, tik va trukdosi, akd reikia pastoviai dėti į šaldytuvą pastingdyti blush2.gif

Žodžiu laukiu pastebėjimų kas negerai ir objektyvios kritikos, kad žinočiau kur mokytis, tobulėt ir t.t. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 18, 01:45)

zimale, labai grazus tortukos gelytes taip atmusa nat tamsaus

Nakviša, labai elegantiskas toks net nemoku pasakyti toks lengvas tas tinkliukas toks lieknas ir kaip toki istaikyti saunuole thumbup.gif

atskuodziau ant smugio paziuret as apakus monikute mega_shok.gif ok.gif good.gif first.gif first.gif first.gif pakeitei cipsiuko dievisku geliu etata va dabar pasakyk kad nepadariai geliu fotosesijos nualpsiu nu grozis tai be zodziu be zodziu uzsikirtau jau kaip pamaciau tai akimirkai kvepavimas strigo va tau ir mistika tiek laiko nieko nekepei bet jau kaip kalei tai wub.gif

Nu va jau biski apsiraminau paskaiciau ka parasiai lotuliukas.gif tai galiu drasiai teikti tu sutrukimu niekas nematys kaip akis bado tokia geliu kopozicija gali but rami 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 18 gruodžio 2009 - 00:19
matys matys blush2.gif visą pakraščiuką matau cool.gif buvo ir man su ja šiandien toks bajeris, kai pamačiou minkydama, kad jau bus velnias, dapyliau aliejaus, pakaitinau mikrobangėje ir toliau dengiau sklandžiai......

išduok prašau paslaptį, kokia spalva dažei masę, labai labai gražu ir įpakavimas toks kuklus, bet gracingas, labai gražiai apipavidalintos foto wub.gif apie rožes patyliu - baltas pavydas wub.gif
Atsakyti