QUOTE(gitule @ 2009 12 08, 00:42)
Nieko sau koks grozis
O kaip nupiesti ar padaryti ta melyna gele didele ir geltonas? Nuostabus grozis
Esu apie tai parasiusi
va cia
Saunus triusis, toks "pribrendes reikalui"
QUOTE(RiMami @ 2009 12 08, 03:56)
Meian, kooookių žavių tortukų atnešei
va čia tai dailininkės ranka
nu jau taip gražu taip gražu
va va ir man kažko lapeliai dvišakiai gavosi
ačiū už pamokinimą kaip juos spaust, tikiuosi kitą kart pavyks geriau
ačiū už idėją aisingą su dekorgeliu maišyt.
Na aš dar vieną tortuką dariau kolegei/kaimynei eilinio gimtadienio proga... tortas šį kart tradicinis "rimamiško" stiliaus tik mažesnis (4 kg)
viduje medutis su želės gabaliukais, puošta beze, gėlytės cukrinės.
Dar vienas Rimamiskas staciakampis!
: Niam...
As siaip vis laiks nuo laiko pagalvoju, kad jei pati tortu nekepciau (ar jei staiga nebeliktu laiko pavyzdziui
), uzsisakineciau juos pas RiMami
Jie visada tokie tikri tortai. Visa jos tortu svori principe sudaro TORTAS, o ne jo papuosimas; be to, tame torte viskas TIKRA - tikras sviestas, tikra grietine, tikri kiausiniai... O
svarbiausia - visada zinai, ko tiketis!
Staciakampio!
~~~~~~~
Del lapeliu: jei jie gavosi dvisakiai net ir su tuo "silkiniu - morenginiu" sviestiniu kremu, tai tikriausiai atitraukinejai antgali nesustabdzius sroves? Nes siaip jis tikrai paklusnus. Tiesiog nupiesi lapuka, tada nejudindama maiselio nustoji spaust maiseli, ir svelniai atitrauki antgali nuo lapuko -- lapelis graziu snapeliu uzsibaigia.
Spaudi maiseli ta ranka, kuria rasai, ir spaudi suemusi maiselio "dugna" (ten, kur laisvas maiselio galas uzsuktas), o "vairuoji" priesinga ranka; ja laikai netoli antgalio. Viskas taip?
QUOTE(Ingerele @ 2009 12 08, 10:35)
imetu saviskius "sedevrus"
sitoks kiekis... ir visi - tobulai islyginti
mazu kepyklele atidarei?
Nerealu...
QUOTE(Jursla @ 2009 12 08, 15:15)
Raides guldysiu,bet man reikia kad jos gražiai prisiklijuotų prie šokoladinės masės ir nesutrukinėtu,nes tai bus firmos logotipas. Ačiū už atsakymą.
Siuo atveju, jas gali gaminti praktiskai is bet ko.
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 08, 16:04)
Kam reikia rašyti tokiomis didelėmis raidėmis ir spalva kitokia? Juk daug kas čia ateina su klausimais, bet parašo normaliu šriftu ir vistiek sulaukia atsakymų
Norisi pritart siam komentarui... as kazkaip irgi pagalvojau, kad tas klausimas atrode gan desperatiskai