Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*monikute* @ 2009 12 08, 13:04)
gitule, o man tas zuikis labai patiko  thumbup.gif  na tik gal truputį šviesesnio  norėtųsi,ne tokio įkaitusio  biggrin.gif

Aciu 4u.gif Aha, as irgi norejau sviesesnio biggrin.gif Kai nudaziau grietinele, buvo sviesenis daug, bet matyt ne visi dazai buvo gerai istirpe ir paskui spalva zymiai paintensyvejo unsure.gif Sakykim jis biski uzsisventes ir paraudes lotuliukas.gif
Atsakyti
tikroji kai kurių dažų spalva išryškėja po 2-3 valandų - man toks variantas su tais ukrainietiškais rolleyes.gif

dėl tų raidžių tai aš net nežinau, jos įspaudinės??? tinka pastiliažas dengimui, tinka šokoladinė saldainių masė, tinka marcipanas - na tiesiog žiūrint ko reikia, su kuo bus daroma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 08 gruodžio 2009 - 16:18
QUOTE(gitule @ 2009 12 08, 00:42)
Nieko sau koks grozis  bigsmile.gif  wub.gif  O kaip nupiesti ar padaryti ta melyna gele didele ir geltonas? Nuostabus grozis  bigsmile.gif

Esu apie tai parasiusi va cia ax.gif

Saunus triusis, toks "pribrendes reikalui" biggrin.gif

QUOTE(RiMami @ 2009 12 08, 03:56)
Meian, kooookių žavių tortukų atnešei  bigsmile.gif  va čia tai dailininkės ranka swoon.gif  nu jau taip gražu taip gražu  wub.gif va va ir man kažko lapeliai dvišakiai gavosi unsure.gif ačiū už pamokinimą kaip juos spaust, tikiuosi kitą kart pavyks geriau ax.gif ačiū už idėją aisingą su dekorgeliu maišyt.
Na aš dar vieną tortuką dariau kolegei/kaimynei eilinio gimtadienio proga... tortas šį kart tradicinis "rimamiško" stiliaus tik mažesnis (4 kg)  lotuliukas.gif viduje medutis su želės gabaliukais, puošta beze, gėlytės cukrinės.

Dar vienas Rimamiskas staciakampis! essen.gif: Niam...

As siaip vis laiks nuo laiko pagalvoju, kad jei pati tortu nekepciau (ar jei staiga nebeliktu laiko pavyzdziui blush2.gif ), uzsisakineciau juos pas RiMami ax.gif Jie visada tokie tikri tortai. Visa jos tortu svori principe sudaro TORTAS, o ne jo papuosimas; be to, tame torte viskas TIKRA - tikras sviestas, tikra grietine, tikri kiausiniai... O svarbiausia - visada zinai, ko tiketis!

Staciakampio! clap.gif

~~~~~~~
Del lapeliu: jei jie gavosi dvisakiai net ir su tuo "silkiniu - morenginiu" sviestiniu kremu, tai tikriausiai atitraukinejai antgali nesustabdzius sroves? Nes siaip jis tikrai paklusnus. Tiesiog nupiesi lapuka, tada nejudindama maiselio nustoji spaust maiseli, ir svelniai atitrauki antgali nuo lapuko -- lapelis graziu snapeliu uzsibaigia.

Spaudi maiseli ta ranka, kuria rasai, ir spaudi suemusi maiselio "dugna" (ten, kur laisvas maiselio galas uzsuktas), o "vairuoji" priesinga ranka; ja laikai netoli antgalio. Viskas taip?

QUOTE(Ingerele @ 2009 12 08, 10:35)
imetu saviskius "sedevrus"

blink.gif sitoks kiekis... ir visi - tobulai islyginti blink.gif mazu kepyklele atidarei? blink.gif Nerealu...

QUOTE(Jursla @ 2009 12 08, 15:15)
Raides guldysiu,bet man reikia kad jos gražiai prisiklijuotų prie šokoladinės masės ir nesutrukinėtu,nes tai bus firmos logotipas. Ačiū už atsakymą.

Siuo atveju, jas gali gaminti praktiskai is bet ko.

QUOTE(*monikute* @ 2009 12 08, 16:04)
Kam reikia rašyti tokiomis didelėmis raidėmis ir spalva kitokia? Juk daug kas čia ateina su klausimais, bet parašo normaliu šriftu ir vistiek sulaukia atsakymų

Norisi pritart siam komentarui... as kazkaip irgi pagalvojau, kad tas klausimas atrode gan desperatiskai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meian: 08 gruodžio 2009 - 17:05
QUOTE(Meian @ 2009 12 08, 18:01)
Esu apie tai parasiusi va cia  ax.gif

Elementaru kaip du kart du, o aš kvaršinau galvą - na kaip gi čia pasidaro tas grožis doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 12 08, 15:01)
Esu apie tai parasiusi va cia  ax.gif

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Nu tortuku grazuoliuku mergaites prilipdet 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As vis galvodavau kada Asseni ides tas skorpiona bet ilgai laikei uzspaudus jau as ji seniai tyrinejau kazkas tokio nerealaus
Sunuoles visos nab tai labai grazu su tom gelem kokiu jus cia pridarot ale kad labai daug atema laiko pavydziu tom kurios gali leisti sau daug laiko sitam malonumui
Ir as dariau tortukus si savaitgali nu bet nelabai yra kuo didziuotis
medutis puostas sarlote kremu puosiau pries pat sveciam ateinant tai turbiniu greiciu ji apkringialiavau taip ir atrodo (batas jau buvo padarytas gavos si kart labai grazus bet kad nenuforkinau normaliai doh.gif
user posted image
cia kitas su pastiliazu
user posted image
P.S dar niekada nebuvo kad nufotkinciau tortu nu bet nespejau o paskui jau net tas galvoj buvo tai va cia pora nuotrauku kur kazkas is sveciu nufotkino aciu jiems lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 12 08, 21:18)
Nu tortuku grazuoliuku mergaites prilipdet 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
As vis galvodavau kada Asseni ides tas skorpiona bet ilgai laikei uzspaudus jau as ji seniai tyrinejau kazkas tokio nerealaus
Sunuoles visos nab tai labai grazu su tom gelem kokiu jus cia pridarot ale kad labai daug atema laiko pavydziu tom kurios gali leisti sau daug laiko sitam malonumui
Ir as dariau tortukus si savaitgali nu bet nelabai yra kuo didziuotis
medutis puostas sarlote kremu puosiau pries pat sveciam ateinant tai turbiniu greiciu ji apkringialiavau taip ir atrodo (batas jau buvo padarytas gavos si kart labai grazus bet kad nenuforkinau normaliai  doh.gif
user posted image
cia kitas su pastiliazu
user posted image
P.S dar niekada nebuvo kad nufotkinciau tortu nu bet nespejau o paskui jau net tas galvoj buvo tai va cia pora nuotrauku kur kazkas is sveciu nufotkino aciu jiems  lotuliukas.gif

Sveiki o kur as gaeciau rasti sarlotes kremo recepta?? Aciu is anksto.
Atsakyti
QUOTE(Kvota9 @ 2009 12 08, 22:41)
Sveiki o kur as gaeciau rasti sarlotes kremo recepta?? Aciu is anksto.

http://www.supermama...?...78104&st=72
kazkur per viduriuka
Atsakyti
Sveikos, bandžiau šiandien daryti bezė su gliukozės milteliais. Konsistencija išėjo fantastiškai gera, nu bet skonis... blink.gif Man bezė turi būti saldus, bet su gliukoze jis išeina beskonis. Ar įmanoma kažkaip paskaninti nesugadinant?
Atsakyti
Mergaitės, jūs toliau mane žavite savo grožiais wub.gif

Asseni skorpionas tai pakerėjo nerealiai. bigsmile.gif

Meian, kaip visad, torčiukai wub.gif

gitule, o man tavo zuiis labai patiko thumbup.gif ir visai jis nepiktas, kaip tik vaikiškas, ryškus bigsmile.gif O ir tas margas labai gražus, kažkaip buvau įpratus, kad pagrindas juodo šokolado, o čia - baltas wub.gif

RiMami, labai gerai Meian pastebėjo, tikri torčiukai thumbup.gif gražu ir svarbiausia taip skaniai atrodo.

Angel1203, va taip ir būna, kad per suirutę nespėji net nufotkinti torčiuko, šitą ir aš patyrus lotuliukas.gif Labai graži lėlytė ir batelis thumbup.gif

Atnešu ir aš torčiuką šios dienos, nešiau draugei stomatologei.
Rafaelas, puoštas Meian dengimo mase su gliukoze (pirmą kartą bandžiau, labai patiko, tik glicerino neturėjau), detalės irgi iš tos masės.

user posted image

Vienas klausimukas: kaip jums pavyksta gražiai apgengti nelygų tortą, t.y. kai jis, pvz., tokios formos, kaip dantukas, nes man niekaip nesigavo prie tų kojyčių apdengti, nesugalvojau kaip, net įkirpau masę ir dėjau atskirai gabaliuką. Juk tortas aukštas ir trūksta tos masės jam g.gif Patarkit, kaip jūs darot, nes tikrai daug sudėtingesnius torčiukus apdengiat.
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2009 12 08, 23:50)

va cia tai ispudinga toks nematytas kokia cia proga darytas jai ne paslaptis bigsmile.gif
Atsakyti
Angel1203, batelis tikrai grazus, dailus toks, o barbe tai nereali, tokia kaip is paveiksliuko bigsmile.gif

neli, koks dantukas, fantastika thumbup.gif
Atsakyti