Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(naitas @ 2009 12 16, 11:08)
truputis gailėjimo išmesti gerą, bet sudžiūvusį daiktą   rolleyes.gif

Mano variantas drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loret30: 16 gruodžio 2009 - 11:37
QUOTE(Migle79 @ 2009 12 16, 11:22)

Parodysiu vieną savųjų darbų. Liūtukas:

Tobula. thumbup.gif
Atsakyti
Aš kol aks dar niekad nieko nebuvau išmetusi kiek atmintis neša g.gif
Dabar va spintelėj guli kamuolys masės (Meian dengimo) ir ji labai neelastinga, trupa. Tai kaip aš ją galėčiau pataisyti, arba padaryti tinkamą gėlių lipdymui blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 16, 11:42)
Aš kol aks dar niekad nieko nebuvau išmetusi kiek atmintis neša  g.gif
Dabar va spintelėj guli kamuolys masės (Meian dengimo) ir ji labai neelastinga, trupa. Tai kaip aš ją galėčiau pataisyti, arba padaryti tinkamą gėlių lipdymui  blush2.gif ?

Pirmiausiai į mikrobangę,po to dadėčiau glicerino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 16, 13:42)
Dabar va spintelėj guli kamuolys masės (Meian dengimo) ir ji labai neelastinga, trupa. Tai kaip aš ją galėčiau pataisyti, arba padaryti tinkamą gėlių lipdymui  blush2.gif ?

jau išdžiūvo.. tik nedaryk eksperimentų su visu "kamuoliu". Bandyk po truputį gaivint. Jeigu kas, mažiau nuostolio.
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 12 16, 10:22)

labai labai grazus..... thumbup.gif jeigu galima-kopijuosiu..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 12 16, 10:22)

Kaip iš pasakos wub.gif
Atsakyti
gal kam pravers lipdant figureles rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
o lia lia, kiek gražumėlių, va kaip gerai, kai prasideda savaitgalis pirmadienį lotuliukas.gif Migle, kaip visada, retai, bet galingai thumbup.gif Tavo tortus pamačius, įspūdis lieka ilgam wub.gif

žinokit labai gera pasirodo savaitgalį pradėti pirmadienį, jaučiu spaudimą iš pašonės lotuliukas.gif įkelti porą foto....

pirmąją nėr čia ką labai rodytim, bet dedu tam, kad pasakyčiau: nerekomenduojama, bet SAUGU dėti pastiliažo masę ant grietinėlės tiesiai blush2.gif nedėjau jokio sviestinio kremo, nė lašo, apdengiau gerokai po vidurnakčio, o MB šiandien sėkmingai tokiam pat stovyje nuvežė darban, čia negro bučinio biskvitai su Rafaello torto pertepimu, turiu pastebėti labai geras derinys ax.gif taigi dengta pastiliažu, nes pritrūkau MMG, tai turėjau tik jo atsarginiame variante....

user posted image

nu va, o štai ir mano ilgai laukta pirmoji tortinė barbė, dengta MMG, viduje medutis, visos detalės, įspaudai irgi MMG wub.gif labai faini masė, fantastiškai....tik gėlyčių viduriukai aisingas, apatinio torto skersmuo 26 cm.....

nešdinuos plušėti toliau doh.gif

user posted image
Atsakyti
Olesta mega_shok.gif
Fantastika wub.gif wub.gif wub.gif
Pirmojo torto lygumas nepriekaištingas thumbup.gif ir idėja labai labai šauni thumbup.gif Ten kiek įžiūriu radiatoriaus rankenėlė g.gif bijau suklyst, tai gal autorė tars žodį kas ten toks per daiktas biggrin.gif

Antrasis tortas wub.gif na jau toks mergaitiškas, toks elegantiškas ir toooooks dailus wub.gif

Atsakyti
Ačiū, merginos wub.gif

naitai, jei kalbi apie objektyvo diafragmą, tai pas mus 2,8

Kirbe, kopijuoti nedraudžiama smile.gif

Olesta, faini tortukai. Barbi labai princesiška 4u.gif Pirmas tortukas labai originalus 4u.gif

Atnešu dar vieną tortuką. Šį kartą Kalėdinį:

user posted image

Viduje - baltas biskvitas, grietinėlės kremas, ananasai. Papuošimai - pastilažas, aisingas.
Atsakyti
Migle79 pasaka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti