Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Va Asseni torčiuką pamačius ir aš išvirtau lotuliukas.gif nerealus wub.gif ir spalvos, ir tie žaisliukai, kaip tikri, iš pirmo karto pagalvojau, kad tikrus uždėjai, nes mano mažius panašius turi biggrin.gif Oi koks bus vaikas, kuriam torčiukas, patenkintas, įsivaiduoju bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 12 15, 13:06)
noriu paklausti:

dekorgelis.
Reikia kaip daryti? Noriu štai ko - keturkampis tortas, žydrais šonais, šonai tikrai mase bus dengti.
O kaip su viršum? Noriu viršaus žydro, dangaus efekto. Tai sakau, reiktų gal žydru  dekorgeliu apliet. Bet kaip tai padaryt - dengti mase ir ant masės lieti, ar lieti žydru dekorgeliu ant paskutinio medaus ar tai napoleono lakšto? lieti ant kremo ar ant "pliko" lakšto?

kokios nuomonės būtų?  g.gif
dėkui 4u.gif

Nemanau, kad gera mintis dangu su decorgeliu daryt. Bus ezeras o ne dangus. Geriau paimk balta mase dengk visa torta. Paimk svaru parolona gabaliuka, praskiesk dazus su degtine ir porolonu atsargiai minkstais paspaudimais padazyk ta pavirsiu. Bus kur sviesiau, kur tamsiau, kaip ir dangus. Gali pradzioje pabandyt ant mases gabaliuko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 15 gruodžio 2009 - 13:18
QUOTE(Asseni @ 2009 12 15, 15:16)
Nemanau, kad gera mintis dangu su decorgeliu daryt. Bus ezeras o ne dangus. Geriau paimk balta mase dengk visa torta. Paimk svaru parolona gabaliuka, praskiesk dazus su degtine ir porolonu atsargiai minkstais paspaudimais padazyk ta pavirsiu. Bus kur sviesiau, kur tamsiau, kaip ir dangus. Gali pradzioje pabandyt ant mases gabaliuko

doh.gif ačiū.. ot būtų..

bet gal vaizdą keičia tai, jeigu dedu į dangaus vidurį lėktuvą? Iki sprindžio ilgio maždaug? Tokį jumbo..

o ant to "ežero" beze debesėliai.. gal dekorgelis nepaleistų per parą man pastilažinio lėktuvo g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 15 gruodžio 2009 - 13:24
QUOTE(naitas @ 2009 12 15, 13:22)
doh.gif  ačiū.. ot būtų..

bet gal vaizdą keičia tai, jeigu dedu į dangaus vidurį lėktuvą? Iki sprindžio ilgio maždaug? Tokį jumbo..

o ant to "ežero" beze debesėliai.. gal dekorgelis nepaleistų per parą man pastilažinio lėktuvo  g.gif

Decorgelis tai nieko nepaleis, jis sustandeja po kurio laiko, bet vandens efektas lieka. Na va, paziurek cia, labai arti http://public.fotki....ils-sala-2.html nepiltas decorgelis, o tik pateptas su teptuku, jeigu uzpilsi, tai bus tada taip http://public.fotki....auksinsv-1.html. Vistiek vanduo, ne dangus.

Nebent tavo tumbo jumbo gali leistis ant vandent, tai tada padaryciau toki balos, ezero spalva, sudeciau zole, varles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 15 gruodžio 2009 - 13:38
QUOTE(Asseni @ 2009 12 15, 15:30)
Nebent tavo tumbo jumbo gali leistis ant vandent, tai tada padaryciau toki balos, ezero spalva, sudeciau zole, varles

atrodo, įkirtau kame reikalas blush2.gif dekorgelis duoda vandens, šlapumo efektą, tai ir asocijuojas iš karto su ežeru...

ačiū, Asseni, už pamokėles.. lieka masę dažyt...
Atsakyti
Gal kuri mergaitė turi Miglės tortų puslapio nuorodą blush2.gif
Atsakyti
Olesta, kaip zavingai tie rozu ispaudai padaryti, tiesiog puiku wub.gif
Na bet Asseni tortas, tai nerealus, is pradziu pamaniau, kad cia ne tortas, sokas mane istiko ji pamacius swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Jus merginos niekada nepaliausit manes stebinti 4u.gif
O as siandien sukuosi, net prisest neturiu kada, beisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 15, 16:24)
Gal kuri mergaitė turi Miglės tortų puslapio nuorodą  blush2.gif

Gaudyk mirksiukas.gif
http://www.flickr.co...os/migle79/sets
Atsakyti
Sveikos, gal kuri issisaugojot nuoroda i burbulus, kuriuos galima pasidaryti su balionu??? Rusisko kazkokio puslapio nuoroda buvo ax.gif niekur nerandu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citriniukas @ 2009 12 15, 18:37)
Sveikos, gal kuri issisaugojot nuoroda i burbulus, kuriuos galima pasidaryti su balionu??? Rusisko kazkokio puslapio nuoroda buvo ax.gif niekur nerandu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

papuošinų tėmoj-viršuj yra 4u.gif aš jau pasidariau-faina smile.gif
Atsakyti
Atvelku savo gimtadienio tortuka, ir maunu is cia alc.gif

Tai va, viduje snikersas (siandien bandysim ragauti, biskiuka bijau del skonio) sonai, sokoladine juosta, virsus aplietas sokoladu(skyles sonuose nuo aplieto karsto sokolado blush2.gif lotuliukas.gif ) kringeliai aisingas, gelytes pastiliazas ir sidabriniai rutuliukai:) tai tiek iki piki tongue.gif

Kazkodel neleidzia man ikelti nuotrauku, nelabai suprantu kodel, tai prasom paziureti nuorodoje wink.gif

TORTO FOTO
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 12 15, 17:50)
papuošinų tėmoj-viršuj yra 4u.gif  aš jau pasidariau-faina smile.gif

Aciu, ne visi akli diena mato doh.gif 4u.gif
Atsakyti