Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2009 12 15, 10:05)
taip Meian masė su gliukoze, tik aišku ne ant ką tik užteptos, bet jau pabrandinto torto  4u.gif  labai puikiai laikosi  thumbup.gif nežinau kame šaknys, bet netirpsta  thumbup.gif nerasoja  thumbup.gif ir nėra saldi  thumbup.gif žodžiu vieni pliusai  thumbup.gif

aciukas......bandysiu ir as taip daryti,nes man tas sviestinio kremo plakimas,tepimas tik toks papildomas darbas,o jei nera butina ,tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
asseni -numirs mano vaikas doh.gif doh.gif
Atsakyti
Olesta, kiekviena ryta dziuginate mus savo tortais, o jau tortu grazumas bigsmile.gif ir tokie dideli, saunuole 4u.gif o ir praktiniu patarimu kruvos, aciu 4u.gif pasirodo kokie svarbus yra daiktai ausu ir dantu krapstukai ax.gif
Asseni jusu tortai jau tampa teminiais tortais, nuo kiekvieno grozio galva tik svaigsta svaigsta, nerealu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu ziuriu cia visos taip garbina Ta MMB as ja dariau viska susveriau kaip reikia i visa pudros kieki supyliau ta viraliuka ir ka zinau ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ gavosi minkiau minkiau ir man toku makaronu prisidare kaip sieno ir neisiminke ismeciau lauk viksa nes toks vaizdas kad butu pudros per daug niekaip nesupratau ko taip pasidare tai ismeciau viska lauk gal kuri jau zinot ko man taip sudinai gavosi
Atsakyti
Asseni mega_shok.gif nu nerealiai wub.gif sugebėjimai fantastiški mega_shok.gif
Bus gaila, kai dingsite iš eterio verysad.gif

Klausimėlis - su kokiais dažais spalvotas tortas bigsmile.gif ?
Atsakyti
Olesta, laaabai žavus tavo paskutinysis tortukas wub.gif karbatkėlės labai gražiai atrodo ir spalvytė liuksiška wub.gif pilaitės antras dublis taip pat atrodo super thumbup.gif o tavo šokoladiniu tinkliuku puošti tortukai man yyyypatingai mieli ir dailūs wub.gif

Asseni, ir vėl apžavėjai swoon.gif iš pradžių net nekilo mintis, kad čia tortas laugh.gif galvojau paveiksliukas laugh.gif nu NEREALIAI GRAŽU ir kaip įmanoma taip pereinančiom spalvom gražiai išdažyt bigsmile.gif Tai kur dabar sugalvojai dingt kai pats tortų kepimo sezonas ant nosies laugh.gif

Kirbe, noriu padėkoti už fotosesiją eglučių ir lapukų – nepaprastai gražu wub.gif

AguOna, fantastiško grožio puokštelė – lauksiu pasirodant ir su tortais mirksiukas.gif Jau net fantazuot pradedu, kokio grožio tortus darai, jei gėlytes tokios nuostabios wub.gif

Andas, tas tavo torto gabaliukas atrodo liuksiškai wub.gif labai smagu buvo skaityt tavo nuotykius kepant tortą laugh.gif tikiuosi daugiau želės nuo stalo nebereikės gert laugh.gif

eglejk, mašiniukas atrodo nuostabiai thumbup.gif labai kruopščiai viskas padaryta wub.gif

QUOTE(Meian @ 2009 12 14, 11:15)
As savaitgali irgi keliu rusiu eglutes jau pradejau "montuot" - nuo vafliniu iki azuriniu... sezonas, tsakant...

... jau nekantrauju pamatyt tas eglutes lens.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 15 gruodžio 2009 - 11:52
Nu Asseni kai mostels,tai tikrai surakina zandikauli, mega_shok.gif MENAS AUKSCIAUSIOS KLASES!!!!!!
Dar ateis cipciukas su Migle ir as suparalyzuota guliu.
Asseni as pas tave naujiems metams uzsisakau,,,nu ko cia man labiausiai reikia...ko???? g.gif susidziovinsiu ir turesiu visiems laikams..
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 12 15, 10:37)
Nu ziuriu cia visos taip garbina Ta MMB as ja dariau viska susveriau kaip reikia i visa pudros kieki supyliau ta viraliuka ir ka zinau ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ gavosi minkiau minkiau ir man toku makaronu prisidare kaip sieno ir neisiminke ismeciau lauk viksa nes toks vaizdas kad butu pudros per daug niekaip nesupratau ko taip pasidare tai ismeciau viska lauk gal kuri jau zinot ko man taip sudinai gavosi

va čia Tavo atsakymas, eik dabar į 89 žinutę tortų papuošimų koncentrato temoj ir paskaityk dar kartą, į kokį kiekį turėjai supilti ir paskui tik dasijoti likusį kiekį į viraliuką 4u.gif į trečdalį sijotos pudros pilasi viraliukas su visa želatina ir aliejumi 4u.gif

RiMami, žaviuosi kas kartą Tavo dėmesingumu, pastabumu, nepamirštant nei vieno žmogaus, pagarba Tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, aciu, Jus nepatingekit, nueikit pas Cipciuka, ji turi tokia siknute smachna ir dar keli tortukai fainuoliai yra, o pas Migle tai liutukas grazuoliukas

Monikut, daziau paprastais geliniais dazai, skiestais su degtine
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 15, 13:43)
va čia Tavo atsakymas, eik dabar į 89 žinutę tortų papuošimų koncentrato temoj ir paskaityk dar kartą, į kokį kiekį turėjai supilti ir paskui tik dasijoti likusį kiekį į viraliuką  4u.gif į trečdalį sijotos pudros pilasi viraliukas su visa želatina ir aliejumi  4u.gif

Aciu tau Olesta skaiciau nedaskaiciau prisirbau nesamoniu dabar paskaiciu jau viska atidziai ir jau dabar manau man iseis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 12 15, 10:37)
tai ismeciau viska lauk gal kuri jau zinot ko man taip sudinai gavosi

nesuprantu kaip jums negaila gerus produktus mesti lauk....juk kiekviena mase galima pataisyti papildomai ypylus sirupo,zelatinos ar siaip vandenuko......ziurint kas ten negerai......
Atsakyti
ai, aš tai nieko nesakysiu apie Asseni tortą irnesakyk.gif neturiu amo..

noriu paklausti:

dekorgelis.
Reikia kaip daryti? Noriu štai ko - keturkampis tortas, žydrais šonais, šonai tikrai mase bus dengti.
O kaip su viršum? Noriu viršaus žydro, dangaus efekto. Tai sakau, reiktų gal žydru dekorgeliu apliet. Bet kaip tai padaryt - dengti mase ir ant masės lieti, ar lieti žydru dekorgeliu ant paskutinio medaus ar tai napoleono lakšto? lieti ant kremo ar ant "pliko" lakšto?

kokios nuomonės būtų? g.gif
dėkui 4u.gif

Atsakyti