tik su dantų krapšuku, bandžiau su stambesniu iš rinkinio instrumentu daryti, niekas nesigauna, tik su dantų krapštuku gavosi tikrai verta užsiimti, tikiu, kad kelis kartus pasipraktikavus ir dailiau gautųsi
olesta labai grazu, sakyk turi kada laisva dienele ar jau nebe
QUOTE(Olesta @ 2009 12 15, 01:32)
na ką gi, pradedam savaitgalį
mascarponės sūrio tortas su bananais tetos jubiliejui į darbą neštis dengtas Meian mase su gliukoze *(reikėtų trumpesnio pavadinimo ), kvarbatkų apatinė eilė iš tos pačios masės, o įspaudai ir baltos kvarbatkos, bei sujungimų kvietkelės - dengiamasis pastiliažas..... taškiukai, skaičiai - aisingas
mascarponės sūrio tortas su bananais tetos jubiliejui į darbą neštis dengtas Meian mase su gliukoze *(reikėtų trumpesnio pavadinimo ), kvarbatkų apatinė eilė iš tos pačios masės, o įspaudai ir baltos kvarbatkos, bei sujungimų kvietkelės - dengiamasis pastiliažas..... taškiukai, skaičiai - aisingas
Gražuolis rožės kokios gražios
Olesta prašom pamokyti kaip reikia taip nepriekaištingai apdengti kvadratinį tortą Aš jau ne pirmą kartą stebiuosi
* MMG
ačiū, žinok kvadratą dar lengviau apdengti nei apvalų< miglė79 pamokė kažkada forume, tai man labai pravertė: uždengi tortą kaip bet kurį kitą, tik lyginimą pradedi nuo kampų, pirma kampą apglostai, paskui viduriuką, kai jau priglostai, peilio atbula puse atbrėži ir prispaudi apačią, masės likutį nupjauni kaip mokė Cipciukas ir viskas, tortas baigtas, čia žinai kol nedengei, gal baisiai atrodo, o iš tiesų lengviau nei apvalus, o aš myliu MMG už tai, kad nereikia sviestinio kremo dedu tiesiai ant grietinėlės ir jinai laikosi puikiausiai, jokių apstingusio sviesto reljefų
Neramuole, aš iki Kalėdų taip apsižiūrėjau dabar kad tik gal pora dienų laisvų
Neramuole, aš iki Kalėdų taip apsižiūrėjau dabar kad tik gal pora dienų laisvų
QUOTE(Olesta @ 2009 12 15, 09:55)
o aš myliu MMG už tai, kad nereikia sviestinio kremo dedu tiesiai ant grietinėlės ir jinai laikosi puikiausiai, jokių apstingusio sviesto reljefų
cia Meain mase su gliukoze dedi tiesiai ant grietineles?jai taip ,tai ir as taip daryciau,tik bijoju,nes visos rekia ,kad butinaaptepti sviatiniu kramus dengiant bet kokia mase.....
Olesta,koks grazuolis
Olesta, gerai pas tave savaitgalis prasideda
Aga, as irgi pradesiu savaitgali ir dingstu, greiciausiai, jau iki 2010. Tai gi, mergaites, su Artejanciom sventem.
O kad ne tusciom rankom, tai stai toks tortas. Kas turi berniukus mazdaug 7-11 metu, tas turetu zinoti sita zaidima. Bakuganu knyga. Viduje sokoladinis tortas su vysniomis ir varskes kremu. Virsuje MMG , dazyta maistiniais dazais. Bakuganai pastilazas. Sonai sokoladinis kremas. Padejau Bakuganu korta kad parodyti is kur buvo paimtas paveiksliukas.
Aga, as irgi pradesiu savaitgali ir dingstu, greiciausiai, jau iki 2010. Tai gi, mergaites, su Artejanciom sventem.
O kad ne tusciom rankom, tai stai toks tortas. Kas turi berniukus mazdaug 7-11 metu, tas turetu zinoti sita zaidima. Bakuganu knyga. Viduje sokoladinis tortas su vysniomis ir varskes kremu. Virsuje MMG , dazyta maistiniais dazais. Bakuganai pastilazas. Sonai sokoladinis kremas. Padejau Bakuganu korta kad parodyti is kur buvo paimtas paveiksliukas.
QUOTE(kirbe @ 2009 12 15, 10:00)
cia Meain mase su gliukoze dedi tiesiai ant grietineles?jai taip ,tai ir as taip daryciau,tik bijoju,nes visos rekia ,kad butinaaptepti sviatiniu kramus dengiant bet kokia mase.....
taip Meian masė su gliukoze, tik aišku ne ant ką tik užteptos, bet jau pabrandinto torto labai puikiai laikosi nežinau kame šaknys, bet netirpsta nerasoja ir nėra saldi žodžiu vieni pliusai
Papildyta:
ASSENI PELNO METŲ TORTO APDOVANOJIMĄ, MAN ŽANDIKAULIS ATVIPĘS IKI 2011 METŲ TRUMPIAUSIAI TAU MIELOJI UŽ MISIJĄ NEĮMANOMĄ
asseni, nebera zodziu, jooooooooooo ka daugiau parasyt neisivaizduoju, nu tu pavarai
Asseni,taip ir norisi paklausti-ar jis valgomas?
QUOTE(Olesta @ 2009 12 15, 12:05)
ASSENI PELNO METŲ TORTO APDOVANOJIMĄ, MAN ŽANDIKAULIS ATVIPĘS IKI 2011 METŲ TRUMPIAUSIAI TAU MIELOJI UŽ MISIJĄ NEĮMANOMĄ
Prisidedu prie olestos kuo toliau tuo labiau Asseni tortai virsta paveiksliukais visiskai niekuom nesiskiria nuo tos kortos vaizo salia tapyba ant torto o ties zaisliukai tai kaip plastikiniai lygiai taip atrodo kaip ogrinalai
merginos dar klausimukas,o kas cia per daiktas?cia is MMG mases recepto
1 v.š. želatinos granulių (naudoju Klingai).ar galima paprasta zelatina?
kaip jus manot ar moteriai tinka jubiliejaus proga deti metu skaiciu ant torto ?man tai kaip ir tinka,bet sakau,gal yra koks ,,tortinis etiketas,,??
1 v.š. želatinos granulių (naudoju Klingai).ar galima paprasta zelatina?
kaip jus manot ar moteriai tinka jubiliejaus proga deti metu skaiciu ant torto ?man tai kaip ir tinka,bet sakau,gal yra koks ,,tortinis etiketas,,??