Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

tik su dantų krapšuku, bandžiau su stambesniu iš rinkinio instrumentu daryti, niekas nesigauna, tik su dantų krapštuku gavosi 4u.gif tikrai verta užsiimti, tikiu, kad kelis kartus pasipraktikavus ir dailiau gautųsi blush2.gif
Atsakyti
olesta labai grazu, sakyk turi kada laisva dienele ar jau nebe rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 15, 01:32)
na ką gi, pradedam savaitgalį  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
mascarponės sūrio tortas su bananais tetos jubiliejui į darbą neštis  ax.gif dengtas Meian mase su gliukoze *(reikėtų trumpesnio pavadinimo  g.gif  blush2.gif ), kvarbatkų apatinė eilė iš tos pačios masės, o įspaudai ir baltos kvarbatkos, bei sujungimų kvietkelės - dengiamasis pastiliažas..... taškiukai, skaičiai - aisingas  rolleyes.gif

Gražuolis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif rožės kokios gražios bigsmile.gif
Olesta prašom pamokyti kaip reikia taip nepriekaištingai apdengti kvadratinį tortą bigsmile.gif Aš jau ne pirmą kartą stebiuosi blush2.gif

* MMG biggrin.gif
Atsakyti
ačiū, žinok kvadratą dar lengviau apdengti nei apvalų< miglė79 pamokė kažkada forume, tai man labai pravertė: uždengi tortą kaip bet kurį kitą, tik lyginimą pradedi nuo kampų, pirma kampą apglostai, paskui viduriuką, kai jau priglostai, peilio atbula puse atbrėži ir prispaudi apačią, masės likutį nupjauni kaip mokė Cipciukas ir viskas, tortas baigtas, čia žinai kol nedengei, gal baisiai atrodo, o iš tiesų lengviau nei apvalus, o aš myliu MMG už tai, kad nereikia sviestinio kremo thumbup.gif dedu tiesiai ant grietinėlės ir jinai laikosi puikiausiai, jokių apstingusio sviesto reljefų thumbup.gif

Neramuole, aš iki Kalėdų taip apsižiūrėjau dabar kad tik gal pora dienų laisvų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 15, 09:55)
o aš myliu MMG už tai, kad nereikia sviestinio kremo thumbup.gif  dedu tiesiai ant grietinėlės ir jinai laikosi puikiausiai, jokių apstingusio sviesto reljefų  thumbup.gif

cia Meain mase su gliukoze dedi tiesiai ant grietineles?jai taip ,tai ir as taip daryciau,tik bijoju,nes visos rekia ,kad butinaaptepti sviatiniu kramus dengiant bet kokia mase..... blink.gif
Atsakyti
Olesta,koks grazuolis thumbup.gif
Atsakyti
Olesta, gerai pas tave savaitgalis prasideda laugh.gif

Aga, as irgi pradesiu savaitgali ir dingstu, greiciausiai, jau iki 2010. Tai gi, mergaites, su Artejanciom sventem.

O kad ne tusciom rankom, tai stai toks tortas. Kas turi berniukus mazdaug 7-11 metu, tas turetu zinoti sita zaidima. Bakuganu knyga. Viduje sokoladinis tortas su vysniomis ir varskes kremu. Virsuje MMG biggrin.gif , dazyta maistiniais dazais. Bakuganai pastilazas. Sonai sokoladinis kremas. Padejau Bakuganu korta kad parodyti is kur buvo paimtas paveiksliukas.

user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2009 12 15, 10:00)
cia Meain mase su gliukoze dedi tiesiai ant grietineles?jai taip ,tai ir as taip daryciau,tik bijoju,nes visos rekia ,kad butinaaptepti sviatiniu kramus dengiant bet kokia mase..... blink.gif

taip Meian masė su gliukoze, tik aišku ne ant ką tik užteptos, bet jau pabrandinto torto 4u.gif labai puikiai laikosi thumbup.gif nežinau kame šaknys, bet netirpsta thumbup.gif nerasoja thumbup.gif ir nėra saldi thumbup.gif žodžiu vieni pliusai thumbup.gif
Papildyta:
blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif ASSENI PELNO METŲ TORTO APDOVANOJIMĄ, MAN ŽANDIKAULIS ATVIPĘS IKI 2011 METŲ TRUMPIAUSIAI doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif first.gif first.gif first.gif TAU MIELOJI UŽ MISIJĄ NEĮMANOMĄ wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
asseni, nebera zodziu, jooooooooooo ka daugiau parasyt neisivaizduoju, nu tu pavarai blink.gif wub.gif
Atsakyti
Asseni,taip ir norisi paklausti-ar jis valgomas? biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 15, 12:05)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif ASSENI PELNO METŲ TORTO APDOVANOJIMĄ, MAN ŽANDIKAULIS ATVIPĘS IKI 2011 METŲ TRUMPIAUSIAI doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  first.gif  first.gif  first.gif TAU MIELOJI UŽ MISIJĄ NEĮMANOMĄ  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Prisidedu prie olestos kuo toliau tuo labiau Asseni tortai virsta paveiksliukais visiskai niekuom nesiskiria nuo tos kortos vaizo salia g.gif blink.gif tapyba ant torto o ties zaisliukai tai kaip plastikiniai lygiai taip atrodo kaip ogrinalai blink.gif
Atsakyti
merginos dar klausimukas,o kas cia per daiktas?cia is MMG mases recepto blink.gif

1 v.š. želatinos granulių (naudoju „Klingai“).ar galima paprasta zelatina?
kaip jus manot ar moteriai tinka jubiliejaus proga deti metu skaiciu ant torto ?man tai kaip ir tinka,bet sakau,gal yra koks ,,tortinis etiketas,,??
Atsakyti