Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Asseni @ 2009 12 14, 15:29)
Tai o ka pastilazas ne mase  g.gif , nelabai supratau. Is pastilazo kuo puikiausia banta galima padaryt. Mase puiki, laiko forma super, bet ilgai leizia dirbti. Be to galima labai plonai ji iskociot, bus toks kaip medziaga.
Tiesiog, kad taip atrodytu, tas juosteles reikia daryti kai jau tortas pilnai suformuotas ir is kart juostelem priduoti forma tiesiai ant torto. nesu macius dar nei vienos mases, kad ir saldainiu, meian, ar dar kitokia (visas isbandziau ir is visu net figureles dariau)  kuri belaikant atvirame ore neisdziuna. Bet kokia mase padziuna. Ir jau palaikytas juosteles negalesi det ant torto ir formuoti, nes luzines per sulenkima.

aciu 4u.gif doh.gif visai pamirsau pastilaza,kazkaip pastilazas man asocijuojasi su figurelem,na jei ir saldainiu isdzius tai oki,o pats formavimas tai aiskus,galkam dar pravers
http://www.youtube.c...feature=channel

o del glicerino gal atskysit,tinka ji kuo pakeisti ar ne?
Atsakyti
QUOTE(ZVALI @ 2009 12 14, 17:29)
Mergaitės,gal kas turit idėjų kaip papuošti tortą "žvejybos tema"..

Tortą padaryti žalią su mėlynu prūdeliu ir šalia prūdelio sėdintį žveją thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2009 12 14, 16:36)
aciu 4u.gif doh.gif visai pamirsau pastilaza,kazkaip pastilazas man asocijuojasi su figurelem,na jei ir saldainiu isdzius tai oki,o pats formavimas tai aiskus,galkam dar pravers
http://www.youtube.c...feature=channel
o del glicerino gal atskysit,tinka ji kuo pakeisti ar ne?

tu gal apie meian mese klausi? As nedudu nieko, nes glicerino neturiu. O pastilaza, tai naudoju visom detalem, bantams ir t.t. tik ta, figurelem kuris
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 12 14, 17:03)
tu gal apie meian mese klausi? As nedudu nieko, nes glicerino neturiu. O pastilaza, tai naudoju visom detalem, bantams ir t.t. tik ta, figurelem kuris

taip, apie meian,na,dabar jau viskas aisku(tikiuosi,jei eigoje kokiu neiskils neaiskumu unsure.gif) ,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2009 12 14, 14:18)

as isivaizdavau visai kitokias tas formas,kazkaip maniau kad issispaudzia su visais pavingiavimais ir pan.  blush2.gif hihihi.gif

as pvz.rozes isvis be jokiu formeliu darau...... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ZVALI @ 2009 12 14, 16:29)
Mergaitės,gal kas turit idėjų kaip papuošti tortą "žvejybos tema"..

ivesk i google ''fishing cake'' ir ismes visokiu foto,man lb patiko sitas nes kitoks nei visi,be zalios pievutes ir t.t..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2009 12 14, 19:44)
ivesk i google ''fishing cake'' ir ismes visokiu foto,man lb patiko sitas nes kitoks nei visi,be zalios pievutes ir t.t.....  ax.gif

Mergaites, torto paieskoms ir idejom yra atskira "SOS" tema
Atsakyti
Kaspinėlį dar galima pasidaryti iš šokolado.
Atsakyti
na ką gi, pradedam savaitgalį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mascarponės sūrio tortas su bananais tetos jubiliejui į darbą neštis ax.gif dengtas Meian mase su gliukoze (reikėtų trumpesnio pavadinimo g.gif blush2.gif ), kvarbatkų apatinė eilė iš tos pačios masės, o įspaudai ir baltos kvarbatkos, bei sujungimų kvietkelės - dengiamasis pastiliažas..... taškiukai, skaičiai - aisingas rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 15, 02:32)

Olesta kokis grozis bigsmile.gif wub.gif roziukai kokie o kvarbatkos kokios dalios su kokia forme jos darytos
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 12 15, 08:19)
Olesta kokis grozis  bigsmile.gif  wub.gif  roziukai kokie o kvarbatkos kokios dalios su kokia forme jos darytos

ačiū 4u.gif darytos kvarbatkos su šia meduolių ar tai sausainių formele
user posted image
visas gaminimo procesas, kaip padaryti kvarbatkas, tik mano formelė mažesnė, o viduriukus iškirtau su didžiausiu turimu antgaliu iš Wiltono rinkinio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 15, 10:34)

O su dantu krapstuku darei dar ar uzteko to susibangavimo is apvalumo manau tokiu zormeliu ir ariavitoj butu g.gif bet su dantu krapstuku tai man biski sudetingai atrodo bet verta pasikankinti nes taip puosniai atrodo 4u.gif
Atsakyti