Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

ėėė, chebra, nebenorėkit čia vienu paspaudimu rožes išgauti, teks paplušėti ir pavingiavimus pačiai padaryti 4u.gif 4u.gif 4u.gif man asmeniškai, rožės - pats sunkiausias dalykas tortų puošime blush2.gif

Atsakyti
sveiki,
Olesta -bite darbininke,o zinok,mb,patys graziausi tie tortukai su sokolado tinkleliu,taip,kad- nenurasyk cia ju mirksiukas.gif
Andai,sveikinu su premjera,grazus pjūvis
eglejk,masiniukas super thumbup.gif

QUOTE(mmergyte @ 2009 12 13, 19:48)
lotut,butinai,nes draugei reikia,bet kokios spalvos nors siek tiek dazu ax.gif  o ji kauniete biggrin.gif

g.gif nesuprantu,o jai labai jau sudetinga nuvaziuoti iki Taikos pr. 92 uz urmo bazės,maisto institutas 6 aukstas,gi rase,kazkuri,kad pilna dazu,visokios konsistencijos,ir svarbiausia-,,ne karve kainuoja,,

Merginos,turbut rase kas nors,bet nipomniu tikrai tikrai, i Meian mase tortu dengimo su gliukoze,ar glicerina galima kuo nors kitu pakeisti,ar butent tik glicerinas ir taskas??? g.gif
oi,ir dar pamirsau paklausti,merginos,is ko formuojami kaspinai ant tortu (,,bantai,,)atrodo,kad is tos pacios dengimo mases?bet kaip padaryti,kad jis nesubliukstu?islaikytu forma?ar juos reikia gal kiek padziovinti,anksciau padarius?pacia darymo eiga perziurejau youttbej,bet butent mane domina,mase,kaip ja ,,sukietinti,,juk ji elastinga,minksta(na,kad ir saldainine) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pintikė: 14 gruodžio 2009 - 14:44
QUOTE(Olesta @ 2009 12 14, 15:26)
ėėė, chebra, nebenorėkit čia vienu paspaudimu rožes išgauti, teks paplušėti ir pavingiavimus pačiai padaryti  4u.gif  4u.gif  4u.gif man asmeniškai, rožės - pats sunkiausias dalykas tortų puošime  blush2.gif

a kodėl g.gif man sunkiausia figūros doh.gif
Dabar kaip tik prisiveizėjau daugybę rožių foto internete, tai norisi greičiau darbą baigt ir lėkt namo gaminti, lipdyti, konstruoti hihihi.gif

Pintikė ar tik ne iš pastiliažo kaspinukus daro g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 14 gruodžio 2009 - 14:49

na,konkreciai galvoje turiu si torta,tai nelabai panasu i pastilaza,labiau i mase,ir tie kaspino galai tokie pasibangave,uzsilenke?? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2009 12 14, 14:32)

g.gif nesuprantu,o jai labai jau sudetinga nuvaziuoti iki Taikos pr. 92 uz urmo bazės,maisto institutas 6 aukstas,gi rase,kazkuri,kad pilna dazu,visokios konsistencijos,ir svarbiausia-,,ne karve kainuoja,,

zinok tikrai sunku tongue.gif ypac kai nezinai kur ieskot,o maximoj pasako,kad tokiu is vsio nebuna lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2009 12 14, 15:11)
na,konkreciai galvoje turiu si torta,tai nelabai panasu i pastilaza,labiau i mase,ir tie kaspino galai tokie pasibangave,uzsilenke?? g.gif

Tai o ka pastilazas ne mase g.gif , nelabai supratau. Is pastilazo kuo puikiausia banta galima padaryt. Mase puiki, laiko forma super, bet ilgai leizia dirbti. Be to galima labai plonai ji iskociot, bus toks kaip medziaga.
Tiesiog, kad taip atrodytu, tas juosteles reikia daryti kai jau tortas pilnai suformuotas ir is kart juostelem priduoti forma tiesiai ant torto. nesu macius dar nei vienos mases, kad ir saldainiu, meian, ar dar kitokia (visas isbandziau ir is visu net figureles dariau) kuri belaikant atvirame ore neisdziuna. Bet kokia mase padziuna. Ir jau palaikytas juosteles negalesi det ant torto ir formuoti, nes luzines per sulenkima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 14 gruodžio 2009 - 15:44
QUOTE(Pintikė @ 2009 12 14, 16:11)

aš tai manau, kad geriausiai tokiu atveju būtų daryti taip: paimi išsikočioji plonai masę, susipjaustai juostelėmis vienodo dydžio, tada jas po vieną formuoji tokias išlenktas, jei reikia pasitelki į pagalbą kokį apvalų daiktą, kad formą laikytų, o kai išdžiūną tiesiog suklijuoji po atskirą juostelę į kaspiną g.gif na nežinau ax.gif aš taip bandyčiau daryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2009 12 14, 13:24)
Visai neblogai butu tokie receptai,tai bent kai vyras virtuvej nereiketu visko aiskunti sedint kambaryje ka kur kaip daryti hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

kai buvau maza, buvau gavusi is tevo dovanu knygele "Virtuveje - vyras" biggrin.gif pradedant nuo to, kaip issikepti kaiusinius iki idarytu kiausiniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 14, 16:13)
aš tai manau, kad geriausiai tokiu atveju būtų daryti taip: paimi išsikočioji plonai masę, susipjaustai juostelėmis vienodo dydžio, tada jas po vieną formuoji tokias išlenktas, jei reikia pasitelki į pagalbą kokį apvalų daiktą, kad formą laikytų, o kai išdžiūną tiesiog suklijuoji po atskirą juostelę į kaspiną  g.gif  na nežinau  ax.gif  aš taip bandyčiau daryti  ax.gif

Tai pati banta tai taip ir reikia daryt, bet as supratau, kad klausimas butent apie tas juosteles, galus kabancius buvo
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 12 14, 17:19)
Tai pati banta tai taip ir reikia daryt, bet as supratau, kad klausimas butent apie tas juosteles, galus kabancius buvo

Pasirodo teisingai galvoju hihihi.gif
Atsakyti
Mergaitės,gal kas turit idėjų kaip papuošti tortą "žvejybos tema"..
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 14, 16:21)
Pasirodo teisingai galvoju hihihi.gif

Tai o ka cia daugiau primastysi. As tokiu bantu nedariau, bet manau, nelabai galeciau israsti dvirati, pagal vaizda labai aiskiai matyt kaip ten padaryta
Atsakyti