lotut,butinai,nes draugei reikia,bet kokios spalvos nors siek tiek dazu o ji kauniete
Aciu mergaites uz ivertinima mano masineles
as ji fotkinau padejus ant dukrytes ciuozyklos, nes lempa perdege, o balkone jau tamsu buvo gerai, kad nenuciuoze
Jone, as padarau dvieju aukstu tortuka ir paskui apipjaustau, o kapoto kalniukus su bulvytes mase isformuoju Pasizadu, kita karta konstruojant sita aftamabili viska paeiliui nufotkinti
as ji fotkinau padejus ant dukrytes ciuozyklos, nes lempa perdege, o balkone jau tamsu buvo gerai, kad nenuciuoze
Jone, as padarau dvieju aukstu tortuka ir paskui apipjaustau, o kapoto kalniukus su bulvytes mase isformuoju Pasizadu, kita karta konstruojant sita aftamabili viska paeiliui nufotkinti
QUOTE(eglejk @ 2009 12 13, 20:06)
Aciu mergaites uz ivertinima mano masineles
lauksiu
QUOTE(*Jonė* @ 2009 12 13, 22:14)
Bet nepazadu, kad tai bus greitai kai kas paprasys, ar reikalas tam prispirs
QUOTE(agu0na @ 2009 12 13, 01:46)
ėėėėėėėėė... ooooooooo.. ne tas žodis, kaip gražiai atrodo
QUOTE(ligita33 @ 2009 12 13, 12:08)
vakar maximoj maciau, kad jau Dr. Oetker gatavu gelyciu privezta, aisku jos neprilygsta cia esanciu mamyciu gamintoms, bet kam neisein, vis sioki tokia iseitis. aisku ir brangios jos...
vakar išknisau Kaune Akropolio maximą. Nieko panašaus nebuvo.. tie patys sidabriniai pabarstukai, šokolado pabarstukai ir viskas..
QUOTE(Andas @ 2009 12 13, 14:49)
sveikinu
nors tiesą sakant, galvoju, kad čia tiesiog flirtuoja tikras profesionalas.
QUOTE(mmergyte @ 2009 12 13, 21:56)
naitai,reik dazu,kurie suteiktu spalva,blizgesio nereik,jei turetum dar tokiu,suktelk
žali ir balti, geliniai.
QUOTE(naitas @ 2009 12 14, 01:02)
Molo maximoj sia savaite maciau dideli pasirinkima torto papuosimu - rozyciu, ramuneliu, sokoladiniu sirduciu, raideliu is sokolado, drugeliu ir kt
QUOTE(Liusii @ 2009 12 14, 01:37)
Molo maximoj sia savaite maciau dideli pasirinkima torto papuosimu - rozyciu, ramuneliu, sokoladiniu sirduciu, raideliu is sokolado, drugeliu ir kt
Tu mane dabar konditeriškai kulinariškai tiesiog ėmei ir nužudei.. aš į tą ššš Molo maksimą kojos nekeliu.. o pasirodo, reikėtų
QUOTE(naitas @ 2009 12 14, 00:06)
Tu mane dabar konditeriškai kulinariškai tiesiog ėmei ir nužudei.. aš į tą ššš Molo maksimą kojos nekeliu.. o pasirodo, reikėtų
pries kelias dienas pramones maxej ir visokiu gelyciu buvo
QUOTE(agu0na @ 2009 12 12, 23:46)
Wau! o cia tai jo.....be zodziu
Niekaip neisivaizduoju kaip tos roziu lapeliu formeles atrodo,gal kas galetumet parodyti nes as net inernete ju nerandu arba nesuprantu kaip jos atrodyti turi?
QUOTE(naitas @ 2009 12 14, 00:06)
Labai daug tortukų prigūžėjo per tas kelias dieneles, kol nebuvau užsukusi, tai visų nebepakomentuosiu, o tiesiog bendrai visus pagirsiu esat visos ir visi šaunuoliai labai įstrigo į atmintį rožių puokštė nu nėra žodžių fantastika
Kirbe ačiū už foto reportažą Aš pagal jūsų plikytos tešlos receptuką prisidariau tokių susuktų spiralių nu man jos be proto patinka ir dar kai buvau apsirgusi ir su biuleteniu sedėjau namie pasidariau apie 300 mikroskopinio dydžio (nuo 3 mm iki 0,5 cm) lapelių man ta tešla toks atradimas buvo ačiū dar kartą
Kirbe ačiū už foto reportažą Aš pagal jūsų plikytos tešlos receptuką prisidariau tokių susuktų spiralių nu man jos be proto patinka ir dar kai buvau apsirgusi ir su biuleteniu sedėjau namie pasidariau apie 300 mikroskopinio dydžio (nuo 3 mm iki 0,5 cm) lapelių man ta tešla toks atradimas buvo ačiū dar kartą
Kaip neprieinu savaitgali prie kompo tai tik ziaupcioju atsisedus kiek visko prilipdet
Eglejk daug ir visi grazus bais papukai dailus o masiniukai tavo labai unikalus ir as lauksiu fotosesijos, as kaip darau ne viena tai tik vienas grazus o kiti vis prastesni
Olesta Tavo zalias marmuras nu grazu o lygumas koks jokios bangeles , pilis ir tie sokoladiniai labai graziai ziurisi tas rastukas
Andai sveikinu su pirmu tortu pjuvis grazus labai ir tortas.
Aguona apie roze tai be zodziu kaip grazu kaip is tu knygeliu kur mokina daryti geles labai tikroviska.
Kirbe Eglutes super ir atrodo visai nesudetingai ir graziai aciu
Eglejk daug ir visi grazus bais papukai dailus o masiniukai tavo labai unikalus ir as lauksiu fotosesijos, as kaip darau ne viena tai tik vienas grazus o kiti vis prastesni
Olesta Tavo zalias marmuras nu grazu o lygumas koks jokios bangeles , pilis ir tie sokoladiniai labai graziai ziurisi tas rastukas
Andai sveikinu su pirmu tortu pjuvis grazus labai ir tortas.
Aguona apie roze tai be zodziu kaip grazu kaip is tu knygeliu kur mokina daryti geles labai tikroviska.
Kirbe Eglutes super ir atrodo visai nesudetingai ir graziai aciu
QUOTE(agu0na @ 2009 12 13, 00:46)
noriu parodyti savo padarytą gelyčių puokštę liko tik iškept tortą
Nuostabi puokste, tikrai, betruksta tik torto Man labiausiai patinka, kad lapelius purpurine spalva "padulkinai" (ta vadinama "Aubergine") ir nepatingejai virs garu palaikyt. Saunuole
QUOTE(Olesta @ 2009 12 13, 09:59)
nu kažkaip nedovanotinai negausus savaitgalis ruošiatės šventėms ar ne
Oi, Meian, kaip man vakar pritrūko drakoniuko dublis antras tsakant, juodas miškas, Meian dengimo masė su gliukoze, aisingas, cukrinės masės gėlytės ir šį kartą vykę kiaušinių vidaus radiniai, durys šokoladinė saldainių masė, kolonos, sausainiai, bokšteliai - vafliai su įdaru, širdutės - cukrinė gėlių masė (nesupratau kokio velnio šį kartą tokia elastinga masė plyšo kišant širdutes, su pastiliažu tokių čiūdų nebuvo, bet dengimui man su gliukoze vis tiek dabar favoritė
Oi, Meian, kaip man vakar pritrūko drakoniuko dublis antras tsakant, juodas miškas, Meian dengimo masė su gliukoze, aisingas, cukrinės masės gėlytės ir šį kartą vykę kiaušinių vidaus radiniai, durys šokoladinė saldainių masė, kolonos, sausainiai, bokšteliai - vafliai su įdaru, širdutės - cukrinė gėlių masė (nesupratau kokio velnio šį kartą tokia elastinga masė plyšo kišant širdutes, su pastiliažu tokių čiūdų nebuvo, bet dengimui man su gliukoze vis tiek dabar favoritė
Oho, kiek vaizdu Ir pilies antra dubli smagu matyt Gerai atrodo ir be drakono
Dziugu, kad mase patiko
QUOTE(kirbe @ 2009 12 13, 13:18)
Gal kas noretu pasidaryti Kaledom egluciu ir egles sakeliu is plikytos teslos?
Labai grazu ir kurybinga As savaitgali irgi keliu rusiu eglutes jau pradejau "montuot" - nuo vafliniu iki azuriniu... sezonas, tsakant...
QUOTE(Andas @ 2009 12 13, 13:49)
tai, vat mano pirmas kūrinukas, su apdaila susidirbau visiškai, bet bent jau džiaugiuosi, kad nesukrito ir visaip kitaip gavos biskvitas
Pats tortas gavosi kiek sausokas, gal pagailėjau kremo ar ko? Turbūt, kad jo..
Pirmiausia, pamacius iskepta biskvita, is karto aisku, kad jis buvo perkeptas. Krasteliai tikriausiai buvo net traskus? Itariu, tai buvo sviesaus biskvito receptas? Sviesus biskvitas turi buti sviesus, o ne rudu pavirsiumi; biskvitas turi buti minkstas (tada, beje, geriau islaiko ir dregme), o perkepus ir skonis prastesnis. Kai dantu krapstukas, ismeigtas i biskvito viduri, dar veliasi, bet jau ne gryna tesla, o tokia beveik iskepusia, laikas isjungti orkaites kaitinima ir praverti dureles -- jis pradeda vesti tokiu budu be staigaus t-ros skirtumo ir ramiai sau baigia kepti. Cia puse atsakymo i tavo klausima del sausumo, manau...
Kitas dalykas - jei naudosi paplociu recepta, i kuri ieina sviestas ir neperkepsi, biskvitas savaime bus tinkamo dregnumo, laistyti nereikes.
Kad neiskiltu toks "pilvukas" biskvitui, pradedamas kaitinti orkaite istatyk i ja inda su vandeniu (apie skardos apsukima dregnu specialiu audiniu net nesneku, nes ji sudetingiau rasti...). Dregmes deka tolygiau ir, beje, isvengsi to efekto, kai krastai jau ima skrusti, o vidus dar neiskepes.
O siaip manau, kad tau visai neblogai pavyko. Ypac turint omeny, kaip paprastai rasomi receptai "specialiai vyrams" (is serijos "paimkite is saldytuvo 4 kiausinius ir imuskite i tesla... labai gerai, butent dvieju teslai ir reikejo - o tuos du, kuriuos isteskete ant grindu, ramiai isvalykite"... ai, ir dar -- i kiekviena recepta itraukiami 2 buteliai alaus "nervams nuraminti" )
eglejk, labai idomi masinyte!
QUOTE(naitas @ 2009 12 14, 00:02)