gitule, kokie faini tortai zuikis super atrodo, o voratinkliu puoštas - tai iš vis nuostabus
Meian, kooookių žavių tortukų atnešei va čia tai dailininkės ranka nu jau taip gražu taip gražu va va ir man kažko lapeliai dvišakiai gavosi ačiū už pamokinimą kaip juos spaust, tikiuosi kitą kart pavyks geriau ačiū už idėją aisingą su dekorgeliu maišyt.
Asseni, ot kokia slapukė tortų krūvas prikepus ir įslaptinus net nežinau nuo kurio pradėt girt, nes visi savaip gražūs pirmą vietą atiduodu teletabiams ištikro labai mielas tortukas, skorpiono tortas t.p. lyderiaujantis (tik "baisokas" biškį tas tortas, nes vabalą labai jau tikrovišką nulipdei čia suprask super darbelis ), raketė irgi liuks - tik imk ir žaisk atrodo, a'le sunkoka būtų
Pumpicos ir Agniuko tortai irgi ypatingai gražūs šaunuolės abi
Na aš dar vieną tortuką dariau kolegei/kaimynei eilinio gimtadienio proga... tortas šį kart tradicinis "rimamiško" stiliaus tik mažesnis (4 kg) viduje medutis su želės gabaliukais, puošta beze, gėlytės cukrinės.
dėl padėklo pasiteisinsiu nes buvo įduotas pačios užsakovės ir liepta jame daryt - patogiau mat jai nešiot taip kad į padėklą nežiūrim
Gitule,nu tie tavo tinkleliai kazkas nerealaus,kitasyk fotosesija padaryk,niu jau taip grazu
RiMami,butai neparasius,tai i padekla ne demesio nebuc atkreipusi,bet jo ir taip nesimato,noreciau gabalelio sito torto
RiMami,butai neparasius,tai i padekla ne demesio nebuc atkreipusi,bet jo ir taip nesimato,noreciau gabalelio sito torto
Sveikos kepejeles.
imetu saviskius "sedevrus"
biskvitai su grietineles ir varskes kremu bei konservuotais abrikosais. puosta grietinele ir gelytemis
irgi biskvitinis su grietinele ir konservuotais persikais.puostas grietinele ir pastilazinemis gelytemis
Ale pasaga medaus tortas su riesutais, puostas grietinele ir pastilazo gelytemis
biskvitinis su varskes ir grietineles kremu bei dziovintais vaisiais, pastilazo gelytes
kol kas baigtas reportazas. daugiau nieko neturiu
imetu saviskius "sedevrus"
biskvitai su grietineles ir varskes kremu bei konservuotais abrikosais. puosta grietinele ir gelytemis
irgi biskvitinis su grietinele ir konservuotais persikais.puostas grietinele ir pastilazinemis gelytemis
Ale pasaga medaus tortas su riesutais, puostas grietinele ir pastilazo gelytemis
biskvitinis su varskes ir grietineles kremu bei dziovintais vaisiais, pastilazo gelytes
kol kas baigtas reportazas. daugiau nieko neturiu
HELP.... Sveikos merginos, skubiai reikia patarimo !!! Reikia daryti papuošimui raides ir nežinau su kuria mase geriau... ar cukrine kur tortams dengti,ar marcipano? Reikia,kad nesutrūkinėtų ir būtų minkšta .
Sveikutes.....
aciu uz nauja temuke ir uz naujus grozius...
aciu uz nauja temuke ir uz naujus grozius...
Sveikos labai nesupykit manau tikrai buvo mineta ankstesnese temose, bet varciau as jas ir akys jau pavargo gal galit pasakyt kur Klaipedietes perkat maistinius dazus noriu Kaledoms pasidaryt meduolius o glaju reikia reikia nudazyt, o va dazu nerandu. Labai dekinga uz atsakyma
Oh radau prie meduoliu apie dazus.
Oh radau prie meduoliu apie dazus.
QUOTE(Jursla @ 2009 12 08, 09:53)
HELP.... Sveikos merginos, skubiai reikia patarimo !!! Reikia daryti papuošimui raides ir nežinau su kuria mase geriau... ar cukrine kur tortams dengti,ar marcipano? Reikia,kad nesutrūkinėtų ir būtų minkšta .
Jei reikia minkstu,tai marcipanas,neaisku kaip ant torto tas raides desi,ar guldysi,ar statysi,jei guldysi,tai gali ir is pastilazo
Ingerele,saunus tortukai,puikiai pasidarbavai,o pasaga,tai kopinu
Asseni,kai pamaciau tavo skorpiona....Nu 150%mano praejusiam gimtadieniui,viskas tinka,tik bateliai aukstakulniai turetu buti
QUOTE(RiMami @ 2009 12 08, 02:56)
Ar galetumet man durnai papasakoti kokiu cia kremu papuostas,tas baltas koks kremas? sviestinis?
Labai jau graziai atrodo
Nu durna tai tirkai,jau pasiskaiciau kuom jis cia puostas
QUOTE(eglejk @ 2009 12 07, 20:12)
Pumpica, net nusikvatojau isvydus smailika, smagu, kad mano ideja kazkam irgi patiko, saunus darbelis
psirodo kazkieno ideja pavogiau? Zinokit tikrai nieko nekopijavau aisku galit tiket galit ne Bet dariau is galvos, tiksliau sitas tortas turejo but visai kitaip puostas, bet del tam tikru aplinkybiu namie ir laiko stokos, puosiau bet kaip ant greicio Atsiprasau, jeigu jau toks tortukas buvo, tikrai nekopijavau tiesa sakant puosimu tema jau labai senai varciau, nemaciau visu buvusiu cia tortuku
QUOTE(*Jonė* @ 2009 12 08, 11:45)
Jei reikia minkstu,tai marcipanas,neaisku kaip ant torto tas raides desi,ar guldysi,ar statysi,jei guldysi,tai gali ir is pastilazo
Raides guldysiu,bet man reikia kad jos gražiai prisiklijuotų prie šokoladinės masės ir nesutrukinėtu,nes tai bus firmos logotipas. Ačiū už atsakymą.
laurechka, labai skaniai atrodantis tortukas
Asseni, skorpionas, teletabiai ir visi kiti atributai kaip visad tobuli
pumpica, tas jubiliejinis labai dailus man patinka tokia tortų spalvinė gama
Agniuk@s, kaip pirmam kartui tai sakyčiau labai puikiai gavosi apdengti o dėl pudros, tai kiek pamenu Olesta ar Asseni buvo sakiusi, kad sueina daugiau dėl to, kad į šiltą masę dedasi nors iš tikrųjų bijau sumeluot kažką
Oj pas mane tai progų yra labai daug plius dar ir draugės prašo savo progoms, kad iškepčiau joms, bet kad aš laiko netriu jei galėčiau tai kepčiau ir kepčiau ale reik važinėtis į sostinę dėl mokslų, dar prieš tai apsirgus buvau
gitule, o man tas zuikis labai patiko na tik gal truputį šviesesnio norėtųsi,ne tokio įkaitusio
RiMami, šaunus tortukas tik man norėtųsi rožes sustumdyti arčiau viena kitos
Ingerele šaunuolė šitiek tortų prikepei tik man truputį kliūna lapelių išdėstymas, kad jie taip toli vienas nuo kito ir atrodo lyg būtų ne prie gėlių priklausantys, o šiaip išbarstyti ant torto
Aš visą Klaipėdą buvau išmaišiusi ir niekur neradau
Papildyta:
Kam reikia rašyti tokiomis didelėmis raidėmis ir spalva kitokia ? Juk daug kas čia ateina su klausimais, bet parašo normaliu šriftu ir vistiek sulaukia atsakymų
Asseni, skorpionas, teletabiai ir visi kiti atributai kaip visad tobuli
pumpica, tas jubiliejinis labai dailus man patinka tokia tortų spalvinė gama
Agniuk@s, kaip pirmam kartui tai sakyčiau labai puikiai gavosi apdengti o dėl pudros, tai kiek pamenu Olesta ar Asseni buvo sakiusi, kad sueina daugiau dėl to, kad į šiltą masę dedasi nors iš tikrųjų bijau sumeluot kažką
QUOTE(Angel1203 @ 2009 12 07, 22:18)
tik as pasigedau Cipciuko ir Monikute senai jau bekepe tortuku negi progu nera
Oj pas mane tai progų yra labai daug plius dar ir draugės prašo savo progoms, kad iškepčiau joms, bet kad aš laiko netriu jei galėčiau tai kepčiau ir kepčiau ale reik važinėtis į sostinę dėl mokslų, dar prieš tai apsirgus buvau
gitule, o man tas zuikis labai patiko na tik gal truputį šviesesnio norėtųsi,ne tokio įkaitusio
RiMami, šaunus tortukas tik man norėtųsi rožes sustumdyti arčiau viena kitos
Ingerele šaunuolė šitiek tortų prikepei tik man truputį kliūna lapelių išdėstymas, kad jie taip toli vienas nuo kito ir atrodo lyg būtų ne prie gėlių priklausantys, o šiaip išbarstyti ant torto
QUOTE(simbarela @ 2009 12 08, 12:29)
Sveikos labai nesupykit manau tikrai buvo mineta ankstesnese temose, bet varciau as jas ir akys jau pavargo gal galit pasakyt kur Klaipedietes perkat maistinius dazus noriu Kaledoms pasidaryt meduolius o glaju reikia reikia nudazyt, o va dazu nerandu.
Aš visą Klaipėdą buvau išmaišiusi ir niekur neradau
Papildyta:
QUOTE(Jursla @ 2009 12 08, 15:15)
Raides guldysiu,bet man reikia kad jos gražiai prisiklijuotų prie šokoladinės masės ir nesutrukinėtu,nes tai bus firmos logotipas. Ačiū už atsakymą.
Kam reikia rašyti tokiomis didelėmis raidėmis ir spalva kitokia ? Juk daug kas čia ateina su klausimais, bet parašo normaliu šriftu ir vistiek sulaukia atsakymų