Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Andai, ar įsivaizduoji kaip atrodo virtuvė, kai reikia kokių 4-9 tortų nuo ketvirtadienio iki sekmadienio lotuliukas.gif labai mielas vaizdelis Tavo virtuvėje 4u.gif thumbup.gif pjūvis turiu pasakyti TOBULAS, o biskvitą reikėjo sulaistyti, nes kremo matosi sočiai tortuke, NU ŠAUNU ir sveikintina thumbup.gif
Atsakyti
Ando pirmas tortas- super. Is pirmojo pasakojimo tikejausi kazko juokingo, o matau labai dailu tortuka su lygiais biskvitais ir apetitisku zele- ai, nelabai baisu tokios zele ir nuo stalo pagert. biggrin.gif

O puosyba- sakykim, kad modernas. thumbup.gif

Atsakyti
Sveikos,
ačiū visoms už gražius komentarus blush2.gif Gėlės padarytos iš cukrinės masės, formele išspausti lapeliai ir žiedlapiai, lapelius aš klijuoju kiaušinio baltymu (labai tvirtai ir greit sudžiūsta) o gerai išdžiovintas gėles su teptuku spalvinu sausais maistiniais dažais. Vėliau galima paglazuruoti kiaušinio baltymu ir leisti išdžiūti (bet mano gėlės dar buvo neglazuruotos).. Lapelius irgi su teptuku nudažiau sausais dažais. Vėliau padarysiu fotoreportažą ax.gif
Olesta labai gražūs tortai thumbup.gif šaunuolė, o pilaitei tai išvis trūksta žodžių wub.gif
Andas labai skaniai atrodo tortas.. toks vyrškas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 12 13, 13:19)
Ando pirmas tortas- super. Is pirmojo pasakojimo tikejausi kazko juokingo, o matau labai dailu tortuka su lygiais biskvitais ir apetitisku zele- ai, nelabai baisu tokios zele ir nuo stalo pagert.  biggrin.gif

O puosyba- sakykim, kad modernas.  thumbup.gif

Pritariu drinks_cheers.gif labai šaunus tortukas, Andai thumbup.gif kai perskaičiau apie puošybą, tikėjausi ne tokio gražaus lotuliukas.gif nenuvertink savęs doh.gif o biskvitą tikrai reikėjo sulaistyti kokiom sultim, ar sirupeliu, ar tiesiog vandeniu su cukriuku doh.gif Bet vistiek tortas puikus, o jau pjūvis wub.gif
O man beje tas viršus labai gražus, kur kiviai su šokoladu wub.gif taip keistai, bet gražiai žiūris rolleyes.gif
Atsakyti
Olesta, tas paskutinis tortukas, man labai patiko, kazka panasaus galvoju antradieniui daryti rolleyes.gif
Andai, sveikinu su pirmuoju tortuku thumbup.gif is pjuvio atrodo, gad skanus tortukas smile.gif

.................................

O cia mano dar vienas darbelis, toks paskubomis darytas, tai nelabai ir lygus, tarkim masina po avarijos lotuliukas.gif
galima sakyti, kad per vakar diena (tiksliau nuo 15 iki 23val.) sumeistrravotas doh.gif
Viduje medutis, dengtas pastiliazu, nudazytas teptuku ir pakringeliuotas aisingu.

Atsakyti

O cia mano dar vienas darbelis, toks paskubomis darytas, tai nelabai ir lygus, tarkim masina po avarijos lotuliukas.gif
galima sakyti, kad per vakar diena (tiksliau nuo 15 iki 23val.) sumeistrravotas doh.gif
Viduje medutis, dengtas pastiliazu, nudazytas teptuku ir pakringeliuotas aisingu.
[/quote]

Puikiai atrodo smile.gif Man visada buvo labai įdomu, nuo kurios pusės reikia pjaustyt tokius pyragus/transformerius. Nei viena neįdedat kažko supjaustyto smile.gif
Atsakyti
aaaauuuuuuuuu,kokia gerasirde is kauno,galetu pasidalinti trupineliu maistiniu dazu? ax.gif spalva nesvarbi bile ne juoda lotuliukas.gif
Atsakyti
man reik pagalbos... 4u.gif pirmas blynas ir visai s... doh.gif

ruošiausi daryt baibokų iš asseni pastilažo, va šito: http://www.supermama...?...&p=28761882 bet kai užmaišiau, gavosi tokia kaip blynų tešla doh.gif ar tokia ir turi gautis, o po to sustengsta? Tai aš dar krakmolo ir cukraus pudros pridėjau, bet vis tiek ne tiek, kad kočiotųsi... tai dabar įdėjau į šaldytuvą ir sakau, kol neišmečiau, paklausiu kaip čia... gal per daug vandens g.gif
Atsakyti
QUOTE(EcceHomo @ 2009 12 13, 18:12)
man reik pagalbos...  4u.gif  pirmas blynas ir visai s...  doh.gif

ruošiausi daryt baibokų iš asseni pastilažo, va šito: http://www.supermama...?...&p=28761882 bet kai užmaišiau, gavosi tokia kaip blynų tešla  doh.gif  ar tokia ir turi gautis, o po to sustengsta? Tai aš dar krakmolo ir cukraus pudros pridėjau, bet vis tiek ne tiek, kad kočiotųsi... tai dabar įdėjau į šaldytuvą ir sakau, kol neišmečiau, paklausiu kaip čia... gal per daug vandens  g.gif

tiesiog trūksta cukraus pudros 4u.gif

Andai, tie transformeriai, gi tiesiog dviaukščiai tortai, tai pjaunami kaip eilinis dviaukštis, tik tiek, kad tie aukštai turi tam tikras formas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 13 gruodžio 2009 - 18:31
QUOTE(eglejk @ 2009 12 13, 18:05)

O cia mano dar vienas darbelis, toks paskubomis darytas, tai nelabai ir lygus, tarkim masina po avarijos  lotuliukas.gif
galima sakyti, kad per vakar diena (tiksliau nuo 15 iki 23val.) sumeistrravotas  doh.gif

super bigsmile.gif

QUOTE(mmergyte @ 2009 12 13, 18:33)
aaaauuuuuuuuu,kokia gerasirde is kauno,galetu pasidalinti trupineliu maistiniu dazu? ax.gif  spalva nesvarbi bile ne juoda lotuliukas.gif

a butinai is kauno? g.gif
Atsakyti
Eglejk , nu nieko sau po avarijos, sakyčiau ką tik iš gamyklos, man spalva labai labai liuksinė, ir išformavimas Tavo jau ne pirmą kartą labai įdomus ir gražiai žiūrisi thumbup.gif
Atsakyti
Daividuk,aciu uz iskarpas,nes man tie kedasai is galvos neiseina 4u.gif
Olesta,saunuole mamyte,tortai konvejeriu
Andai-prasom gabaleli cia,nes man liudna
Eglejk-tie tavo masiniukai tokie faini,kaip tu juos taip isformuoji,bet tikrai mano vaikai ypatingai jais gerisi,ir mama tokiu nedaro blush2.gif
Atsakyti