Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(agu0na @ 2009 12 12, 21:46)
Sveikutės,
Aš anksčiau labai mėgau daryti tortus, bet tik dabar radau laiko vėl grįžt prie savo pomėgio.. thumbup.gif  o jūs tiek čia grožių esate pridėjusios wub.gif
Tuo pačiu noriu parodyti savo padarytą gelyčių puokštę blush2.gif liko tik iškept tortą ax.gif

OHO blink.gif Zodziu pritrukau, is pradziu galvoja, kad cia gyvu geliu puokste, tada dar karta paskaiciau, kad pacios daryta blink.gif Nerealiai wub.gif Ir kaip nulipdyt taip, is ko? Laukiam tortu wub.gif Dar dabar akyse stovi ta puokstele blink.gif wub.gif Tik neprapulkit niekur, o laukiam su savo kepiniais mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
nu kažkaip nedovanotinai negausus savaitgalis unsure.gif ruošiatės šventėms ar ne thumbup.gif
Oi, Meian, kaip man vakar pritrūko drakoniuko ax.gif dublis antras tsakant, juodas miškas, Meian dengimo masė su gliukoze, aisingas, cukrinės masės gėlytės ir šį kartą vykę kiaušinių vidaus radiniai, durys šokoladinė saldainių masė, kolonos, sausainiai, bokšteliai - vafliai su įdaru, širdutės - cukrinė gėlių masė (nesupratau kokio velnio šį kartą tokia elastinga masė plyšo kišant širdutes, su pastiliažu tokių čiūdų nebuvo, bet dengimui man su gliukoze vis tiek dabar favoritė wub.gif
user posted image

na ir dar pora paprastų, medutis su šokoladiniu tinkleliu ir grietinėle ir Rafaello svajonė, rainuota grietinėle.....
user posted image

user posted image
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
nu Olesta kaip visada 100 balu wub.gif
o agu0na kokia puokste padare, tai netekau amo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ir kirbes tortukai superiniai thumbup.gif as tai galvoju, kazi ar ryzciaus dar vienai masinai blush2.gif net neisivaizduoju, kaip ta pirma karta darydama ja isvis padariau lotuliukas.gif

vakar maximoj maciau, kad jau Dr. Oetker gatavu gelyciu privezta, aisku jos neprilygsta cia esanciu mamyciu gamintoms, bet kam neisein, vis sioki tokia iseitis. aisku ir brangios jos... doh.gif
Atsakyti
ačiū, va dar paskutinis tinginės „puošėjos“ tortukas, juodas miškas šokolade lotuliukas.gif
user posted image

atneškit kas nors ką nors rimtesnio kąąąąą wub.gif CIPCIUKAI< NEŠAT ŠEN SAVO GROŽYBES wub.gif MIGLE, NERAMUOLE, ASSENI, nu netikiu, kad tortų neturit g.gif
Atsakyti
olesta,kokie valgomi tortai wub.gif wub.gif ale aukštis blink.gif gal 20 cm g.gif biggrin.gif
aš tai su meduoliais biggrin.gif matyt tuoj man sapnuosis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 13 gruodžio 2009 - 11:42
kirbe, olesta labai grazus tortukai. Man tas tingines puosejos lotuliukas.gif paskutinis tortukas labai grazus thumbup.gif

beje , cipciukas kazkur dinges, visai neuzsuka i cia verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 13 gruodžio 2009 - 11:49
[quote=Olesta,2009 12 13, 12:33]
ačiū, va dar paskutinis tinginės „puošėjos“ tortukas, juodas miškas šokolade lotuliukas.gif
user posted image

Olesta
Koks gražuoliukas thumbup.gif
O kaip skaniai atrodo bigsmile.gif
Niam,niam..
Atsakyti
Gal kas noretu pasidaryti Kaledom egluciu ir egles sakeliu is plikytos teslos?
teslos receptelis toks pat kaip ir mano plikytu lapeliu......yra virsutinej temoj,tik trupuciuka riebalu galima maziau deti...
padarom is teslos bokstely
user posted image
po to su pirstais isplojam is keturiu pusiu..va taip
user posted image
dabar tas isplotas vietas sukarpom su zirklutem
user posted image
kai sukarpom is visu pusiu,turi atrodyti stai taip
user posted image
ir tada su pirstais atsargiai nuo apacios pasukam keleta kartu,kad tie sukarpyti spygliukai pasisuktu ir eglute atrodytu tikroviskesne......
user posted image
padedam dziuti siltai kaip ir plikytus lapelius,tik zinoma eglute storesne,tai dzius ilgiau.....

dar galima sakele va taip pasigaminti....
paimam mases gabaliuka ir padarom tokia pailga smaila sakele.....
user posted image
taip pat su zirklutem paeme ykerpam is abieju pusiu ir is virsaus,kad gautusi spygliukai......
user posted image
stai kaip turi viskas atrodyti is arciau.......viska padedam dziuti ir sekmes puosime.....
user posted image
Atsakyti
fantastika thumbup.gif buvau mačius kad iš cukrinės panašiai daro, iš plikytos būtų nedašutę ax.gif 4u.gif AČIŪ TAU wub.gif reikės kažkaip kažkada spėti pasigaminti ax.gif

ADRIU, nieko panašaus, tinkliuko aukštis tik 10 cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 13 gruodžio 2009 - 12:41
QUOTE(agu0na @ 2009 12 13, 00:46)
Sveikutės,
Aš anksčiau labai mėgau daryti tortus, bet tik dabar radau laiko vėl grįžt prie savo pomėgio.. thumbup.gif  o jūs tiek čia grožių esate pridėjusios wub.gif
Tuo pačiu noriu parodyti savo padarytą gelyčių puokštę blush2.gif liko tik iškept tortą ax.gif

aguona nu suuuuuuuper blink.gif blink.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif pamacius fotke pagalvojau (o prie ko cia roziu puokste) lotuliukas.gif o cia pasirodo papuosimas doh.gif tiesiog tobulai nulipdyta puokstele,auksines rankos wub.gif
Lauksim pamokeliu wink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

user posted image

tai, vat mano pirmas kūrinukas, su apdaila susidirbau visiškai, bet bent jau džiaugiuosi, kad nesukrito ir visaip kitaip gavos biskvitas smile.gif

user posted image

Kiek susdirbau su viršum, galvojau šokoladu apipilsiu Kyvi, bet tik nusisukau pasiimt mentelę, kad išsklaidyt šokoladą, jis jau buvo sustingęs biggrin.gif Na niekis, kitą kart žinosiu smile.gif Pats tortas gavosi kiek sausokas, gal pagailėjau kremo ar ko? Turbūt, kad jo.. Apie želė gėrimą nuo stalo jau pasakojau blush2.gif Na, dabar skaitysiu, konspektuosiu ir susidarysiu dideli receptą kalėdom nuo A iki Z smile.gif

Baisiausias dalykas, kad virtuvė kokius 10 kartų buvo tokia :|

user posted image
Atsakyti
Andai , grazu skaityt, kaip vyras sukiojas virtuvej thumbup.gif thumbup.gif
kas del torto sausumo, tai gal reikejo biskvita sulaistyt, arbata ar parugstintu vandeniu su cukrum g.gif na cia pasakys mergaites kurios jau daugiau daro tortu
bet kaip primas blynas visai vykes 4u.gif saunuolis thumbup.gif
o del virtuves tvarkos, as ir megeja apsikuist kaip darau ka nors blush2.gif blush2.gif nes man tai bliuduko reikia, tai lekstutes, finale- kalnas bliudu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 13 gruodžio 2009 - 12:54