nu keliu vieną, nors labai tingiu medaus tortas su džiovintais vaisiais ir vyšniomis, dengtas Meian mase su gliukoze, gėlytės cukrinė gėlių masė, kringeliai - aisingo[attachmentid=189742]
aš dar su vienu klausimu: matau, kad kai puošiat tortą, tai naudojat įvairias mases vienam, pvz Olestos šitas gražus tortas pavingiuotas aisingu. Bet juk jo reikėjo tiek mažai... tai ką darot su likučiais (nes pagal receptą gaunasi daugiau)? ir apdengimo masės kai lieka....
QUOTE(EcceHomo @ 2009 12 12, 16:28)
aš dar su vienu klausimu: matau, kad kai puošiat tortą, tai naudojat įvairias mases vienam, pvz Olestos šitas gražus tortas pavingiuotas aisingu. Bet juk jo reikėjo tiek mažai... tai ką darot su likučiais (nes pagal receptą gaunasi daugiau)? ir apdengimo masės kai lieka....
matai, jei kepi vieną tortą į metus, tai kyla tokių klausimų, o kai kepi po kelis į savaitę, tai žiūri kaip pasidaryt, kad nepritrūktum... šiaip va šį savaitgalį pasidariau dvigubą masės kiekį visą baltą, pilį apdengiau baltai, su likučiu padažius apdengiau šitą su ramunėmis, liko labai nedidelis gniutuliukas...masės gali stovėti ilgai tai kitą savaitgalį stengiesi dajungti tą gabaliuką prie kitos masės, na nebent spalva netinka..... su aisingu vėl gi, tortas ne vienas, detalių daug, nesakau kad visai taškas į tašką sunaudoju, aisingo kiek lieka, nelaikau, kiek susinaudoja tiek... visa kita lauk, nors mažai taip nutinka
QUOTE(EcceHomo @ 2009 12 12, 18:28)
Icing'as gerai stovi šaldytuve sandariai uždarytas.. iki 6 sav gali stovėti.. prieš naudojimą vėl paplakti reikia.. Tačiau reikia labai sandariai uždaryti..
o be to.. tas aisingas ne per brangiausias dalykas yra.. Pasidarai protingą normą, kiek liko - išplovei į kriauklę ir baigtas kriukis.
Su masėm įdomiau. Masė gali stovėti ilgai, jeigu pavyks sandariai suvynioti. Laikyti kambario temperatūroj.
Jeigu sukietėjo - prieš naudojimą dėti 5 sekundėm į mikrobangę. Ir atminkyti.
Su dažyta mase kiek sunkiau.. na žalią masę galima panaudot lapų gamybai, kitas spalvas - gėlyčių..
Labas vakaras mergaites,atnesu savo tortuka,medutis puostas bezu ir Cypsiuko cukrinem gelytem,nu tvora tai visiskas siaubas ma ji visai nesigavo,ziuriu nuotraukoj nelabai matos,bet bezas gavosi superinis,ir forma laike puikiai,nu bet kode ta tvora tokia bjauri tai ne nezinau,beje tortukas keptas mano gimtadieniui,taip kad einu baliavot
sveikinimai gimtadienio proga
Labas vakaras ka tik pabaigiau puosti tortuka su grietinele ir gana nemazai liko, nes maziukas tortukas namu naudojimui, lyg buvau kazkur skaiciusi kad deda i saldikli, bet suabejojau kaip laikyti grietinele nors savaite kokia?
na dar pora mano darbeliu.....
baltinukai.....pirma karta dariau juos.....tortas su mascarpones suriu...dengta Meian mase su gliukoze....
ir antrasis tortas-medutis su zele gabaliukais...turejo iseiti masinyte is Ratu.......nezinau ar gavosi kas nors panasaus.....nors mazyle mano atsikelus pamate kaip jau baiginejau puosti ,tai sako brrrrrr...vadinasi panasu y masina.... dengta saldainiu mase....
baltinukai.....pirma karta dariau juos.....tortas su mascarpones suriu...dengta Meian mase su gliukoze....
ir antrasis tortas-medutis su zele gabaliukais...turejo iseiti masinyte is Ratu.......nezinau ar gavosi kas nors panasaus.....nors mazyle mano atsikelus pamate kaip jau baiginejau puosti ,tai sako brrrrrr...vadinasi panasu y masina.... dengta saldainiu mase....
Kirbe, dar ir kaip panašu
mieloji, Tau plaktos jos liko??? ar skystos???? spalvota, nespalvota??? ir iš viso tortas kur
mieloji, Tau plaktos jos liko??? ar skystos???? spalvota, nespalvota??? ir iš viso tortas kur
Sveikutės,
Aš anksčiau labai mėgau daryti tortus, bet tik dabar radau laiko vėl grįžt prie savo pomėgio.. o jūs tiek čia grožių esate pridėjusios
Tuo pačiu noriu parodyti savo padarytą gelyčių puokštę liko tik iškept tortą
Aš anksčiau labai mėgau daryti tortus, bet tik dabar radau laiko vėl grįžt prie savo pomėgio.. o jūs tiek čia grožių esate pridėjusios
Tuo pačiu noriu parodyti savo padarytą gelyčių puokštę liko tik iškept tortą
agu0na, kur Jūs anksčiau buvot puolštės tikroviškumui apsakyti žodžių pritrūkau, kas kur kaip iš ko nu laaaabai gražu, o lapeliai mano nuostabai dabar galo nebus TOBULA jau nesulaukiu tortų foto
nugis roze kaip gyva ir kaip jus tokias padarot