Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

nu keliu vieną, nors labai tingiu blush2.gif medaus tortas su džiovintais vaisiais ir vyšniomis, dengtas Meian mase su gliukoze, gėlytės cukrinė gėlių masė, kringeliai - aisingo[attachmentid=189742]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 12 gruodžio 2009 - 15:59
aš dar su vienu klausimu: matau, kad kai puošiat tortą, tai naudojat įvairias mases vienam, pvz Olestos šitas gražus tortas pavingiuotas aisingu. Bet juk jo reikėjo tiek mažai... tai ką darot su likučiais (nes pagal receptą gaunasi daugiau)? ir apdengimo masės kai lieka.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EcceHomo @ 2009 12 12, 16:28)
aš dar su vienu klausimu: matau, kad kai puošiat tortą, tai naudojat įvairias mases vienam, pvz Olestos šitas gražus tortas pavingiuotas aisingu. Bet juk jo reikėjo tiek mažai... tai ką darot su likučiais (nes pagal receptą gaunasi daugiau)? ir apdengimo masės kai lieka....  4u.gif

matai, jei kepi vieną tortą į metus, tai kyla tokių klausimų, o kai kepi po kelis į savaitę, tai žiūri kaip pasidaryt, kad nepritrūktum... šiaip va šį savaitgalį pasidariau dvigubą masės kiekį visą baltą, pilį apdengiau baltai, su likučiu padažius apdengiau šitą su ramunėmis, liko labai nedidelis gniutuliukas...masės gali stovėti ilgai tai kitą savaitgalį stengiesi dajungti tą gabaliuką prie kitos masės, na nebent spalva netinka..... su aisingu vėl gi, tortas ne vienas, detalių daug, nesakau kad visai taškas į tašką sunaudoju, aisingo kiek lieka, nelaikau, kiek susinaudoja tiek... visa kita lauk, nors mažai taip nutinka
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(EcceHomo @ 2009 12 12, 18:28)
aš dar su vienu klausimu: matau, kad kai puošiat tortą, tai naudojat įvairias mases vienam, pvz Olestos šitas gražus tortas pavingiuotas aisingu. Bet juk jo reikėjo tiek mažai... tai ką darot su likučiais (nes pagal receptą gaunasi daugiau)? ir apdengimo masės kai lieka....  4u.gif

Icing'as gerai stovi šaldytuve sandariai uždarytas.. iki 6 sav gali stovėti.. prieš naudojimą vėl paplakti reikia.. Tačiau reikia labai sandariai uždaryti..
o be to.. tas aisingas ne per brangiausias dalykas yra.. Pasidarai protingą normą, kiek liko - išplovei į kriauklę ir baigtas kriukis.

Su masėm įdomiau. Masė gali stovėti ilgai, jeigu pavyks sandariai suvynioti. Laikyti kambario temperatūroj.
Jeigu sukietėjo - prieš naudojimą dėti 5 sekundėm į mikrobangę. Ir atminkyti.
Su dažyta mase kiek sunkiau.. na žalią masę galima panaudot lapų gamybai, kitas spalvas - gėlyčių..
Atsakyti
Labas vakaras mergaites,atnesu savo tortuka,medutis puostas bezu ir Cypsiuko cukrinem gelytem,nu tvora tai visiskas siaubas ma ji visai nesigavo,ziuriu nuotraukoj nelabai matos,bet bezas gavosi superinis,ir forma laike puikiai,nu bet kode ta tvora tokia bjauri tai ne nezinau,beje tortukas keptas mano gimtadieniui,taip kad einu baliavot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif alc.gif alc.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
sveikinimai gimtadienio proga 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif ka tik pabaigiau puosti tortuka su grietinele ir gana nemazai liko, nes maziukas tortukas namu naudojimui, lyg buvau kazkur skaiciusi kad deda i saldikli, bet suabejojau g.gif kaip laikyti grietinele nors savaite kokia?
Atsakyti
na dar pora mano darbeliu.....
baltinukai.....pirma karta dariau juos.....tortas su mascarpones suriu...dengta Meian mase su gliukoze....
user posted image

ir antrasis tortas-medutis su zele gabaliukais...turejo iseiti masinyte is Ratu.......nezinau ar gavosi kas nors panasaus.....nors mazyle mano atsikelus pamate kaip jau baiginejau puosti ,tai sako brrrrrr...vadinasi panasu y masina.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dengta saldainiu mase....
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kirbe, dar ir kaip panašu thumbup.gif

mieloji, Tau plaktos jos liko??? ar skystos???? spalvota, nespalvota??? ir iš viso tortas kur g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 12 gruodžio 2009 - 21:02
Sveikutės,
Aš anksčiau labai mėgau daryti tortus, bet tik dabar radau laiko vėl grįžt prie savo pomėgio.. thumbup.gif o jūs tiek čia grožių esate pridėjusios wub.gif
Tuo pačiu noriu parodyti savo padarytą gelyčių puokštę blush2.gif liko tik iškept tortą ax.gif

user posted image
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif agu0na, kur Jūs anksčiau buvot blink.gif puolštės tikroviškumui apsakyti žodžių pritrūkau, kas kur kaip iš ko g.gif nu laaaabai gražu, o lapeliai doh.gif blink.gif mano nuostabai dabar galo nebus wub.gif TOBULA thumbup.gif jau nesulaukiu tortų foto thumbup.gif
Atsakyti
nugis roze kaip gyva bigsmile.gif wub.gif ir kaip jus tokias padarot g.gif
Atsakyti