Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Asseni-pragaras&rojus-tobula
Kirbe-katyte tokia geruole
Eglejk-visi super tortai,aguonos man labai patiko,viskas viskas
Konvalija-labai dailus tortukas
Atsakyti
Laba ryta drinks_cheers.gif
Tai, va, vakar iki išnaktų gaminau savo pirmagimį.. Na nors biskvitas nesukrito clap_1.gif Visą kita kiek kreivoka bus, na, bet mano misija buvo biskvitas biggrin.gif O dar sugalvojau šaunuolis, ant biskvito želė supilt, o kad mano forma nesandari - nepagalvojau biggrin.gif Dar tiek želė vienu metu bėgančio nuo stalo nebuvau išgėręs biggrin.gif Dabar būtų įdomu išgirst kaip šonus aplipdyt trupiniais (liko nuo biskvito apipjausčius ir sumalus)? Prie ko jie turėtų lipt? Kuo patepti?
Atsakyti
QUOTE(Andas @ 2009 12 12, 09:19)
Laba ryta  drinks_cheers.gif
Tai, va, vakar iki išnaktų gaminau savo pirmagimį.. Na nors biskvitas nesukrito  clap_1.gif  Visą kita kiek kreivoka bus, na, bet mano misija buvo biskvitas biggrin.gif O dar sugalvojau šaunuolis, ant biskvito želė supilt, o kad mano forma nesandari - nepagalvojau biggrin.gif Dar tiek želė vienu metu bėgančio nuo stalo nebuvau išgėręs biggrin.gif Dabar būtų įdomu išgirst kaip šonus aplipdyt trupiniais (liko nuo biskvito apipjausčius ir sumalus)? Prie ko jie turėtų lipt? Kuo patepti?

labą rytą,

jetus jau iš to parašymo, kad gėrei nuo stalo bėgančią želė, nesusilaikiau nesukikenus, O tu susiruošei paprastą želiuką ant biskvito užpilt g.gif želiukų ir želė tortų temoj rasi įvairių patarimų kaip sutvarkyti šitą reikalą...o turpinukai priliptų prie šonų apteptų grietinėle, ar kitu kremu mirksiukas.gif

permečiau greit akimis grožybes, ir tik noriu prisiglausti prie RiMami postų, ji visada išsamiai, gražiai ir glaustai su esme, pastebi viską lens.gif thumbup.gif tortai fantastiniai thumbup.gif labiausiai įstrigo Daividijos gražuolis ir Kirbės katinėlis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Andas @ 2009 12 12, 10:19)
Tai, va, vakar iki išnaktų gaminau savo pirmagimį.. Na nors biskvitas nesukrito  clap_1.gif  Visą kita kiek kreivoka bus, na, bet mano misija buvo biskvitas biggrin.gif O dar sugalvojau šaunuolis, ant biskvito želė supilt, o kad mano forma nesandari - nepagalvojau biggrin.gif Dar tiek želė vienu metu bėgančio nuo stalo nebuvau išgėręs biggrin.gif Dabar būtų įdomu išgirst kaip šonus aplipdyt trupiniais (liko nuo biskvito apipjausčius ir sumalus)? Prie ko jie turėtų lipt? Kuo patepti?

lotuliukas.gif

Nieko, visi turi savo pirma blyna. Na, Asseni gal zele nuo stalo negere, bet net ji, itariu, atrastu ka papasakot apie pirma torta. O dabar matai- visos isgriuvinejam nuo vaizdu. biggrin.gif
Atsakyti
Andas,sveikintina,kad isdrisai kepti,kep zele reikia pilti jau bepradedancia stingt,tada nereiketu isgerti nuo stalo lotuliukas.gif

mano printeris sugalvojo neskanuot doh.gif ,tai MB vakar iki isnaktu turejo tvarkyti ta reikala(prakeike itariu mane),bet gal netgi pavyko..
user posted image
Nelabai kokybiskai nupiesta,bet dariau pagal ta schemele,turbut aisku.
1.padukas.Pasidarom truputi storesni.
2.liezuvelis.Uzklijuojam prieky,gerai butu i pati prieki ideti truputi lipdymo mases,kad laikytu forma.
3.Uzkulniukas.Apjuosiam lygiai aplink kulna.
4.batuko priekis,ji padarom irgi truputi storesni ir as peiliu padariau tokius rastus,galima kokiu nors antgaliuku padaryt,ciajau fantazijos reikalas.
dar pasidarom juostele ir apjuosiam visa batuko apacia,plotis kokio norite.
Skylutes isduriau su antgaliuku maza skylute.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daividija: 12 gruodžio 2009 - 12:10
ikeliu savo labai paprasta snikersa, puosta grietinele ir saldainiu mase. siaip pirma kart su tuo antgaliu dirbau, tai jei dar kokius 3 tortus papuosciau, tai jau tikrai graziai padaryciau. o ir grugeliu spalva man nepatinka, bet kad as anakart bandziau spalvas, ir reik teptuku normaliu kad graziai nudazyt. tai reiks pirkt:)
user posted image
Atsakyti
Zuliaska, tortas paprastas, bet labai skaniai atrodo thumbup.gif o jau kokie drugeliai gražūs wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
zuliaska koks tortas grazutis thumbup.gif
Papildyta:

Andai, o kada parodysi savo pirmagimį? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 12 12, 02:06)
Dzokada, šaunus torčiukas gavosi,  o rafaelui kažkaip panašiai ir priklauso būt papuoštam mirksiukas.gif na kitą kartą gal dailiau pavyks papuošt, bet svarbiau nei papuošimai mano protu yra torto skonis - jei vidus š.. tai papuošimai reikalo neišgelbės schmoll.gif  o rafaelas man regis neskanus negali būt, ar aš klystu...

Aciu labai blush2.gif
Vakar buvau nustebusi kad vyras pagyre si torta,jis labai isrankus ant sio dalyko ir nei vienas is daugelio nepatiko apart medutis (medutinis jis),ir tu rafaelu nelabai megejas,bet sake ka dlabai skanus tai net ir ta papuosimas nublanko ir visas vargas pasimirso biggrin.gif

Tai, va, vakar iki išnaktų gaminau savo pirmagimį.. Na nors biskvitas nesukrito  clap_1.gif  Visą kita kiek kreivoka bus, na, bet mano misija buvo biskvitas biggrin.gif O dar sugalvojau šaunuolis, ant biskvito želė supilt, o kad mano forma nesandari - nepagalvojau biggrin.gif Dar tiek želė vienu metu bėgančio nuo stalo nebuvau išgėręs  biggrin.gif Dabar būtų įdomu išgirst kaip šonus aplipdyt trupiniais (liko nuo biskvito apipjausčius ir sumalus)? Prie ko jie turėtų lipt? Kuo patepti?

Atsiprasau,bet kaip sujuokino,praskaidrino mano niuru ryta thumbup.gif hihihi.gif
Atsakyti
dar vienas tortukas graziai mergaitei "Peppa pig"..
"Rafaelo svajone" puostas icingu.Su ta Peppatai irgi prisikamavau,kuo paprastesne figurele tuo sudetingiau nulipdyt,vovere is ice age lengviau nulipdyt buvo negu ta peppa doh.gif
user posted image
Atsakyti
neapsakomai gražu wub.gif

aš pamėginsiu irgi prisilipdyt visokių kalėdinių baibokiukų, o kai kepsiu kalėdinius tortus - pritupdysiu. Ar ne per anksti būtų rytoj? išsilaikytų iki kalėdų? g.gif
mėginsiu pagal šitą receptą pastilazas lipdymui

ir dar: ar dažyti reikia pačią masę, ar būna ir tokių dažų, su kuriais galima po to "spalvint"? kol kas dažų neįsigijau... bandysiu spanguolių sulčių įlašint... (nes nežinau kiek ilgai turėsiu šitą "aistrą" doh.gif ..)
Atsakyti
QUOTE(EcceHomo @ 2009 12 12, 12:25)
neapsakomai gražu  wub.gif 

aš pamėginsiu irgi prisilipdyt visokių kalėdinių baibokiukų, o kai kepsiu kalėdinius tortus - pritupdysiu. Ar ne per anksti būtų rytoj? išsilaikytų iki kalėdų?  g.gif
mėginsiu pagal šitą receptą pastilazas lipdymui

ir dar: ar dažyti reikia pačią masę, ar būna ir tokių dažų, su kuriais galima po to "spalvint"? kol kas dažų neįsigijau... bandysiu spanguolių sulčių įlašint... (nes nežinau kiek ilgai turėsiu šitą "aistrą"  doh.gif ..)

Figureles gali drasiai lipdyti,jos sukietes ir stoves graziai.Yra dazu kuriais galima ir po to nuspalvint.
Atsakyti