Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Meian @ 2009 12 11, 13:49)
Reiketu pilti toje kremo vietoje, kuria suka sluoteles, salia to "verpeto" centro. To reikia, kad kuo greiciau isimaisytu ipilta sirupo dalis i baltymus. Bet svarbu pilti i krema, o ne ant metalo.

Sveikinimai sulaukus gandru, beje...  4u.gif

ech tas beze doh.gif vistiek man jis kada nors iseis,nepasiduosiu taip lengvai lotuliukas.gif

dekui blush2.gif

QUOTE(naitas @ 2009 12 11, 13:50)
Prie Oslo kažkada, prieš kokius 7 metus, vedė mane į senovinių norvegų trobų rezervatą.. nu kažkas tipo norvegiškos Rumšiškės.. pasakojo apie trolius.. ai nepamenu.. bet į norvegą tas Asseni demonas tikrai panašus laugh.gif

lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif

na va ikeliu savo vakaryksti nevykeli doh.gif
planas buvo su beze,bet teko apsieiti su grietinele tai nelabai graziai gavosi,belekaip viska dariau,vidui - Rafaelas

user posted image
Atsakyti
Daividija, labai mielas tortukas, o jau batuku grozis, tai nemoku apsakyti, kaip man jie patiko wub.gif

..............................................

Ir as atkeliauju su savo kepiniais, visi tortai meduciai doh.gif

Boruzele, apdziubuota aisingu, o galva apdengta sokoladiniu roziu mase smile.gif

35 metu tortas, apdengtas, tiksliau sulopytas is pastiliazo, bet viskas uzmaskuota aisingu, gelytes pastiliazines, lapukai velgi aisingas biggrin.gif

Medutiniai implantai, toki biskiuka perbale, nes, kaip minejau, pastiliazas kazkodel nesigavo, tai po liemenele slepiasi "chirurgo" palikti baisus randai biggrin.gif Norejau bandyt isgaut kuno spalva, bet ka jau ten bandysi, dziaugiausi, kad bent pavyko kazkaip uzlipinti mase ant tu kalneliu laugh.gif

Kamuolys apdziubuotas aisingu, o taure pastiliazine (is nevykusio pastiliazo) tongue.gif

Tai va tiek mano sios savaites darbeliu smile.gif

O cia siek tiek daugiau foto siu tortuku Spausti cia, jeigu idomu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 12 11, 14:18)
Tortas "Varskinis saurelis",dengtas icingu,toliau viskas is mexican paste,cia nauja rusi dariau,stingsta gerai..

Labai graziai atrodo,liux,ir tie batukai gryni ''conversiukai'' kaip tikri!!

QUOTE(eglejk @ 2009 12 11, 14:54)

Ir as atkeliauju su savo kepiniais, visi tortai meduciai  doh.gif

wau,kokie groziai,man dar toooooli iki tokiu doh.gif
Papildyta:
Tiesa,vakar iskilo klausymas : ar galima aptepti tortus beze ar tai tik papuosimui skirta? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 12 11, 12:54)
Daividija, labai mielas tortukas, o jau batuku grozis, tai nemoku apsakyti, kaip man jie patiko  wub.gif

..............................................

Ir as atkeliauju su savo kepiniais, visi tortai meduciai  doh.gif

Aciu!!!

Ale tu kad pasidarbavai,labai graziai dzibai padaryti thumbup.gif
Situ gelyciu fotosesija nufotografuosiu,man jos irgi patinka,darytos su sita formele user posted image
Atsakyti
daividija, taviskis suzavejo - batukai, tai tikri tokie "pacanski" sportbatukai, o ir gelytes kokios mielos, tarsi is medziagytes susukti ziedlapiai wub.gif

QUOTE(*monikute* @ 2009 12 11, 15:19)
o plikyti lapeliai labai gerai isdziuna ant akvos dangcio...

O kas tas  g.gif  biggrin.gif

Nebesuprantu kur reikia pilti tą bezą  doh.gif  ir ypač kai mikseris kaip kombainas ne rankinis  unsure.gif  juk ten niekaip nesupilsi į šluotelės vidurį  unsure.gif

Akva = akvariumas.
Pilti salia verpeto centro, kitaip tariant, i ta vieta, kuri artimu metu pateks po sluotelemis, bet ne ant paciu sluoteliu.

Stalinis mikseris siuo atveju daug patogiau, nei rankinis, nes nereikia 10-05 minuciu stovet ir laukt, kol issiplaks.

dzokada, saunuole, kad nepasiduodi. Neabejoju, kad tikrai tau viskas iseis -- svarbiausia tikrai noreti 4u.gif

eglejk, nustebinai ir kiekiu, ir tortuku mielumu 4u.gif

QUOTE(dzokada @ 2009 12 11, 16:06)
Tiesa,vakar iskilo klausymas : ar galima aptepti tortus beze ar tai tik papuosimui skirta?  rolleyes.gif

Taip, be abejo, taip. Tikrai taip smile.gif Cia net ne klausimas smile.gif

Siaip dabar susimasciau -- buna masiu ar kremu, kurie tinka apdengt / aptept tortus, bet netinka puosimui. Taciau sunkiai sugalvoju krema, kuris tinka puosimui, bet netiktu aptepimui... g.gif
Atsakyti
dzokada, tortukas atrodo labai skaniai ax.gif taip ir norisi gabaliuko biggrin.gif

eglejk,
nematau aš čia nevykėlių schmoll.gif thumbup.gif

daividija
super thumbup.gif labai šauni idėja dvispalvės dvipusės gėlytės thumbup.gif
Atsakyti
aciu mergaites us grazius zodzius 4u.gif

bet as su prasymu, daividija, as vis griztu ir griztu pasiziureti tavo tortuko, nu nerealus jis man wub.gif tik isduok paslapti, kaip tuos batukus sukonstravai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 12 11, 15:18)
pasakykit kaip jus tuos batukus tokius grazius padarot???NU suvargau as su jais,pati nusipiesiau fasona lotuliukas.gif ale kol sulipinau,linko ten man viskas,formos nelaike,kai apdziuvo tai lyg nieko,ale prasikeikiau,tik antra pora sumeistravau,vieni kazkokie suploti gavosi. doh.gif

Kad nesubliukstu, i vidu dejai susukto popierinio ranksluoscio, ar kazka panasaus?.. jis padeda laikyti forma, o kai gaminys isdziuna - ji tiesiog isimi.
Atsakyti

Prasom atnesu katyte.....
user posted image

tortas grietinele su konservuotais persikais,dengta saldainiu mase,piesiau su aisingu ir decorgeliu.....

Daiviija.....man labai grazus tortas...nieko ten ne per daug...... thumbup.gif

del tu gelyciu,kai rase kazkas...as irgi maciau siandien Maximoje,bet kelios gelytes ten toj dezutej....vinoj maciau 8 gelytes ir lapeliai,kitoj dar gal maziau...tikrai neapsimoka pirkti... schmoll.gif is 1 kg cukraus pudros pacios zinom kiek galima gelyciu pasidaryti.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 11 gruodžio 2009 - 17:23
Sveikos 4u.gif
Nu jau tortukai visu blink.gif apakt nuo grozio galima wub.gif
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 11, 13:19)
Nebesuprantu kur reikia pilti tą bezą  doh.gif  ir ypač kai mikseris kaip kombainas ne rankinis  unsure.gif  juk ten niekaip nesupilsi į šluotelės vidurį  unsure.gif

Nagi isijunk video kuri vakar ikeliau mirksiukas.gif ten vyrukas labai graziai viska pasakoja ir rodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2009 12 11, 18:22)
piesiau su aisingu ir decorgeliu.....

Smagu girdeti biggrin.gif

Zavi katyte!

QUOTE(mazuliux @ 2009 12 11, 18:25)
video kuri vakar ikeliau

Video? Kuri vakar ikelei? g.gif

Ai, dar noriu pridurti, kad surasiau visus tuos savo pamastymus bei receptus morengu stai cia... na, bent jau taip darau... kiek veliau ikelsiu ir nuotraukeliu, siandien jau rankos nebeprieina...
Atsakyti
http://i065.radikal....b8e4d4f06a3.jpg
Ikeliu savo nevykeli puosta grietinele, gelytes pastiliazo, viduje sveisus ir kakaviniai biskvitai pertepti varskes kremu su ananasais.
Atsakyti