Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 12 10, 22:43)
pas mus maksej radau tokio gerio bigsmile.gif  bigsmile.gif dr.otker produkcija;ivairios gelytes-dezute apie 5 lt,ivairus sokoladiniai lapeliai,pupeles ir kitokie papuosimai.sokoladas pakeliuose kuri tik pasildai ir puosi ka nori :ax ax.gif : buvau nustebus biggrin.gif  turetu buti visur smile.gif

Asseni, nuostabus tortas wub.gif wub.gif wub.gif Tobulas wub.gif Beveik taip ir įsivaizdavau rolleyes.gif Smagu, kad pagelbėjom nors šiek tiek rolleyes.gif

O karamelinio tortuko receptas yra kur nors? Tau pavyksta karamelinį ganašą išplakt? bigsmile.gif aš tai net nebandau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikucce: 11 gruodžio 2009 - 13:46
QUOTE(Vaidullka @ 2009 12 11, 08:29)
Nemesk, morengus išdžiovink  unsure.gif

Niekas pas mus jus seimooj nemegsta,fe doh.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 12 11, 10:02)
Stai kas gavosi doh.gif  Dar tokio ciudo nesu dariusi lotuliukas.gif

Nu jooo,cia tai auksciausias lygis bigsmile.gif

QUOTE(Meian @ 2009 12 11, 13:02)
Arba sirupas tiesiog buvo pilamas ne ten, kur reikia. Siaip reikia visada vengt, kad juo neapliptu nei indo sonai, nei plaktuvo sluoteles, nes tada ir susiformuoja tie "kambliai" smile.gif

Jetus jau ta beze tj doh.gif as pyliau ji plona srovele bet ant sluotu,tai taip iseina kad reikia salia pilti o ne ant ju? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2009 12 11, 14:44)
Jetus jau ta beze tj  doh.gif  as pyliau ji plona srovele bet ant sluotu,tai taip iseina kad reikia salia pilti o ne ant ju?  rolleyes.gif

Reiketu pilti toje kremo vietoje, kuria suka sluoteles, salia to "verpeto" centro. To reikia, kad kuo greiciau isimaisytu ipilta sirupo dalis i baltymus. Bet svarbu pilti i krema, o ne ant metalo.

Sveikinimai sulaukus gandru, beje... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 12 11, 15:02)

Bet tai vat kokia, kaip siauriecius isivaizduoja... norvegas ir trolis mumis jai matai tas pats lotuliukas.gif

Prie Oslo kažkada, prieš kokius 7 metus, vedė mane į senovinių norvegų trobų rezervatą.. nu kažkas tipo norvegiškos Rumšiškės.. pasakojo apie trolius.. ai nepamenu.. bet į norvegą tas Asseni demonas tikrai panašus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 12 11, 14:50)
Prie Oslo kažkada, prieš kokius 7 metus, vedė mane į senovinių norvegų trobų rezervatą.. nu kažkas tipo norvegiškos Rumšiškės.. pasakojo apie trolius.. ai nepamenu.. bet į norvegą tas Asseni demonas tikrai panašus laugh.gif

Kad i vikinga uznesa, tai pritariu biggrin.gif Na bet kad norvegai - troliai mumiai... lotuliukas.gif vistiek juokas ima lotuliukas.gif
Atsakyti
asseni, be komentaru, superinis tortukas blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 11 gruodžio 2009 - 14:37
QUOTE(Asseni @ 2009 12 11, 08:02)
Norejau pasakyti labai dideli ACIU Kutvelai, Vikucce, Olestai, Milgei79 ir Meian uz idejas ir patarimus darant torta skirta vakareliui, tema "Rojus ir pragaras"

Stai kas gavosi doh.gif  Dar tokio ciudo nesu dariusi lotuliukas.gif

tobulumui apsakyti nera zodziu,kai Dievas dalino rankas musiau pirmoj vietoj stovejai g.gif
Superinis...
Idedu ir as savo kurini,nesigavo kaip norejau,man kazko ten perdaug,gal tu gelyciu nereikejo,ale be ju toks tuscias atrode.
pasakykit kaip jus tuos batukus tokius grazius padarot???NU suvargau as su jais,pati nusipiesiau fasona lotuliukas.gif ale kol sulipinau,linko ten man viskas,formos nelaike,kai apdziuvo tai lyg nieko,ale prasikeikiau,tik antra pora sumeistravau,vieni kazkokie suploti gavosi. doh.gif

Tortas "Varskinis saurelis",dengtas icingu,toliau viskas is mexican paste,cia nauja rusi dariau,stingsta gerai..
user posted image
user posted image
Atsakyti
o plikyti lapeliai labai gerai isdziuna ant akvos dangcio...

O kas tas g.gif biggrin.gif

Nebesuprantu kur reikia pilti tą bezą doh.gif ir ypač kai mikseris kaip kombainas ne rankinis unsure.gif juk ten niekaip nesupilsi į šluotelės vidurį unsure.gif
Atsakyti
Daividija, o kas tiem batukam negerai? man tai superiniai, liuksiniai sportbatukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir tos zibutes kokios grazios thumbup.gif pasivogsiu sita ideja blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 11 gruodžio 2009 - 14:20
QUOTE(daividija @ 2009 12 11, 16:18)

nu ir kedasai be zodziu ir kaip tokius ismodeliuoti o tos gelytes kaip graziai atrodo davidija tai nuostabu labai naujoviskai viskas atrodo wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
daividija, liuks tortukas, labai grazu ir tikrai neperkrauta thumbup.gif
Atsakyti
Merginos,gal nesupyksit,bet DAŽŲ YRA tikrai maisto institute Kaune (taikos pr). 6 aukšte, 619 kabinete. Ten galima nusipirkti servetelių, dėžių ir kt. Dar ten yra konditeriniai maišai tik angalių nėra. Dažai yra milteliai ir skysti. Miltelių kaina apie 100g. 13lt, o skisti priklauso nuo kažkokios konsistencijos tai apie 100g tai nuo 5 iki 13 lt. Spalvu pasirinkimo yra.
Atsakyti