Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(konvalija @ 2009 12 10, 23:27)
Padėkit!!! SOS!..
Iškepiau tortą,sutepiau su mascarponi kremu, dabar bandau padengti kraštus sviestiniu kremu, bet man nesitepa,veliasi viskas. doh.gif  Nes noriu paskui dengti apdengimo mase.

Nepanikuok,kisi peili po karstu vandeniu greit nusluostai ir lygini sviestini krema,ir taip istisai kol aplyginsi visa torta smile.gif
Atsakyti
Merginos help.gif help.gif help.gif
Kaip zinoti ar pavyko beze ar ne? Kaip galima patikrinti ir zinoti ar galima deti ant torto ar ne?
Bandziau savo pirma blyna,bet nesuprantu kol pyliau ta sirupa ir plakiau puse jo susoko i dubent sonus ir pasidare kieti kieti kambliai tokie,ar taip turi buti?
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2009 12 11, 02:10)
Merginos  help.gif  help.gif  help.gif
Kaip zinoti ar pavyko beze ar ne? Kaip galima patikrinti ir zinoti ar galima deti ant torto ar ne?
Bandziau savo pirma blyna,bet nesuprantu kol pyliau ta sirupa ir plakiau puse jo susoko i dubent sonus ir pasidare kieti kieti kambliai tokie,ar taip turi buti?

neturi būti jokių kamblių... per daug sirupo ant karto supylei ,reikėjo palaipsniui po truputuką ir vis plakti plakti..
dzibukai jeigu stovi rantyti, tai gal ir galima dėti ant torto.. na bet jei sirupas liko ant dubens kraštų, tai kaži ar ilgai stovės ta beze.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 12 11, 00:21)
neturi būti jokių kamblių... per daug sirupo ant karto supylei ,reikėjo palaipsniui po truputuką ir vis plakti plakti..
dzibukai jeigu stovi rantyti, tai gal ir galima dėti ant torto.. na bet jei sirupas liko ant dubens kraštų, tai kaži ar ilgai stovės ta beze..  g.gif

as irgi pagalvojau kad kazi ar man cia kas stoves,jauciu mesiu lauk,na kaip ir tikejausi pirmas kartas bus prisviles lotuliukas.gif
Atsakyti
Nemesk, morengus išdžiovink unsure.gif
Man ir pusę sirupo buvo išsitaškę, bet Cipciukas sakė, kad gerai atrodo g.gif

Penktadienis - tortadienis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
nenoriu desperatiškai ryškinti savo klausimo, bet nepraeikit pro šalį 4u.gif :

kiek laiko nesumirksta plikytos tešlos lapeliai grietinėlės kreme? Kiek valandų galiu sakyti - tvirti lapeliai?
dėkui.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 12 11, 09:46)
Labas rytas  4u.gif
nenoriu desperatiškai ryškinti savo klausimo, bet nepraeikit pro šalį  4u.gif :

kiek laiko nesumirksta plikytos tešlos lapeliai grietinėlės kreme? Kiek valandų galiu sakyti - tvirti lapeliai?
dėkui.

Kaip gi galima butu praeiti pro tave pro sali mirksiukas.gif

Mano asmeniniu pastebejimu, jei jie gerai isdziovinti, tai dar geriau issilaiko kontaktuodami su dregme, nei cukriniai. Todel puost nepabijociau net ir pries dvi paras...
Atsakyti
Asseni, turbūt pats pačiausias Tavo tortas - super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tema išpildyta tobulai,o kipšai kokie faini lotuliukas.gif angelas toks pasimetęs nabagas, liuks thumbup.gif
Atsakyti
asseni,ŠAKĖS KOKS TORTAS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 12 11, 11:43)
Kaip gi galima butu praeiti pro tave pro sali  mirksiukas.gif

Mano asmeniniu pastebejimu, jei jie gerai isdziovinti, tai dar geriau issilaiko kontaktuodami su dregme, nei cukriniai. Todel puost nepabijociau net ir pries dvi paras...

che che.. ačiū mirksiukas.gif
hmm.. o gal juos dar orkaitėj padžiovint?? na kad jau būtų tikrai ...

QUOTE(Asseni @ 2009 12 11, 12:02)
Stai kas gavosi doh.gif  Dar tokio ciudo nesu dariusi lotuliukas.gif

žinai... pagalvojau ir aš, kad tokį tortą galima daryti.. SUPERINIS.
Ir labai gerai perteikti charakteriai thumbup.gif
Šaunesnį tortą sunkiai beprisimenu dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 11, 11:04)
Asseni, turbūt pats pačiausias Tavo tortas - super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tema išpildyta tobulai,o kipšai kokie faini  lotuliukas.gif  angelas toks pasimetęs nabagas, liuks  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

prisidedu prie siu zodziu Asseni, tikri nerealus tortas thumbup.gif
Atsakyti
Ne tortas, o stebuklas 4u.gif clap.gif ploja.gif
Atsakyti