Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos uždegimas (pankreatitas)

QUOTE(Sanita @ 2009 12 24, 08:24)
Ale cia skaiciai  blink.gif  , gal ka ne taip supratai. 

Nu va tikslūs skaičiukai kai guldė buvo 26307,7 paskui kai darė antrą kartą buvo 1786,0 (si tą padauginau blush2.gif ) o koks buvo išrašant net nežinau, bet čia iš šlapimo tyrimų, o vakar buvau poliklinikoje, tai paprašiau, kad padarytų tyrimus, tai žiūrės kraujyje kokia ta mano amilazė, bet čia po švenčių jau tik nes reik ruoštis tulžies operacijai.

Na kai guldė ir gydytojas jau turėjo mano tyrimus, tai ir nuo pirmo skaičiuko buvo apakes, o šeip kompplikacijų jokių tpfiųųų, tpfiųųųų, tpfiųųųųų antrą kart kai ėjau echoskopiją darytis, gydytoja net nesuprato ko aš atėjau ir kokios ligos man ieškot, tada jau iš seselės paprašė mano ligos istorijos, tai dar akrtą kasą pažiūrėjo, bet taip pa-iūrėjo, kad galvojau nudurs ji mane su tuo aparatu, na sako jei jau taip ligos ieškot, tai gal kiek margoka ta kasa ir psio, kažkaip viltis durinių motina, bet tikiuosi, kad po tulžies operacijos na ir po nelemtos bakterijos skrandyje tručyjimo mano problemikės baigsis.
Nors vat baimę maistui jau turiu, valgau ir bijau, kad neskaudėtų, taip kokią valandą po valgio ir laukiu negandos, bet vat šiandien gal ir pranisiot, jei atsargiai ir su saiku ir Kalėdos stebuklų metas..... vienžo ruošiuos eit pas uošviene šventinių vinigretų pjaustyt
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
nus tai kaip atlaikėt Kūčias?
aš tai truputį silkės, truputį keptos orkaitėje žuvies ir baltos mišrainės ir truputį pyrago, kai tuos trupučius sudedi į vieną gavos ne taip mažai, bet kol kas viskas o.k tik skrandis atprato nuo tiek maisto, bet vat išgėriau ramunėlių šį ryt ir jau morališkai ruošiuosi Kalėdų vaišėms bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas. Su Kalėdomis visas 4u.gif
Ar dosnus Kalėdų senis aplankė? biggrin.gif

Aš Kūčių valgymo maratoną atlaikiau puikiai thumbup.gif Ragavau visų patiekalų, kur riebesni stengiausi tik truputį paragauti smile.gif Šiemet kažkaip kultūringai- nepersivalgiau biggrin.gif Tiesiog sočiai pavakarieniavau smile.gif

Šiandien tik atsikėlus- ėjau valgyti blush2.gif Reiks kažkaip valdytis, kad nepersivalgyti visko rolleyes.gif

Puikios ir šventinės nuotaikos visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif mirksiukas.gif
Su sventojm Kaledom visas newyear.gif group.gif drinks_cheers.gif
Kaip sveikateles?
Man ne kaip. Per kucias tik arbatele geriau, beruosdama kuciu vakeriene biski silkutes paragavau ir buvo amen...Taip isikaudejo kairiji sona, skrandi pykino, prigeriau vaistu, padengiau stala, sulaukiau vaiku, visi valgo, o as tik arbatele.vakar jau valgiau biski, bet va si ryta vel beprotiski skrandzio skausmai doh.gif
Atsakyti
o man nieko, viskas gerai, valgiau truputį silkės, mišrainių, vakar net du kartus keptos vištos, šokoladinių saldainių, bet stengdavausi tarp valgymų apie 2 val. pertraukas dryt ir valgyt su saiku na kap ir reikia, tai iandien iškrovos dieną darau su arbata ir džiūvėsiais, kad prie gero gyvenimo nepriprast
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 12 26, 09:47)
o man nieko, viskas gerai, valgiau truputį silkės, mišrainių, vakar net du kartus keptos vištos, šokoladinių saldainių, bet stengdavausi tarp valgymų apie 2 val. pertraukas dryt ir valgyt su saiku na kap ir reikia, tai iandien iškrovos dieną darau su arbata ir džiūvėsiais, kad prie gero gyvenimo nepriprast

Laba diena mergaites . Su SVENTEM JUS . Kad ir paveluotai . blush2.gif Intikas uzluzes buvo kaip tik ant svenciu tai ne kaip bet dabar viskas tvarkoj . Sanitele arbatos su medum galiu ir nepykina bet vat kas liecia cukru tai ragas . Gi as irgi sventes svenciu . Per Kucias tai isigarinau zuvies su burokeliais . Silkutes gabaliuka suvalgiau ir deserta skrusdelyna . ir nieko . Kaledos irgi normos riboj maistas garintas bet tortuj neatcilaikiau suvalgiau maza gabaliuka ir buvo ragas teko pasilankyti tulike ir padariau isvada kad cukrus man priesas kaip ir sokoladas pienas . Nes ciandien turejau sveciu tai su arbatele gabaliuka juodo sokolado irgi nereikejo ne valandos kad vel daraugauciau su tuliku . Sventes grazios geros bet neyprasta kad nuo stalo nieko negali sedi su arbata ir savo maistu . Kitiem labai juokingai atrodo kad nesuosi savo maista i baliu . Nedgi pastaba gavau a tipo kudiniesi ne valgai ne geri . O aiskint tikrai nenoriu tai ir pritariu sakau jus visiskai teisus . Tai tokie mano nuotykiai svenciu dienom . Sekmes jums ir nesusirkite . thumbup.gif
Atsakyti
Vamora, vajei, kaip aš tave užjaučiu unsure.gif Prisimenu ir pati anąmet antrą Kalėdų dieną prasiraičiau su skausmais doh.gif Nesmagu, kad šventes sveikata gadina... Na, bet yra kaip yra... Laikykis ir taisykis kuo greičiau 4u.gif

Aš per Kalėdas buvau itin bloga- valgiau viską ir dideliais kiekiais, per daug atsipalaidavau doh.gif Bet kolkas sveika kaip ridikas bigsmile.gif

Na, pirmą bangą jau daugmaž atlaikėm visos, dabar reikia saugotis Naujųjų metų vaišių smile.gif Aš Naujų kolkas niekur neplanavau, o gal net ir nešvęsiu, tai kažkaip ir nesijaudinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2009 12 26, 20:14)
Laba diena mergaites . Su SVENTEM JUS .
Sventes grazios geros bet neyprasta kad nuo stalo nieko negali sedi su arbata ir savo maistu . Kitiem labai juokingai atrodo kad nesuosi savo maista i baliu . Nedgi pastaba gavau a tipo kudiniesi ne valgai ne geri . O aiskint tikrai nenoriu tai ir pritariu sakau jus visiskai teisus . Tai tokie mano nuotykiai svenciu dienom . Sekmes jums ir nesusirkite .  thumbup.gif

Su Kaledom santa2.gif
Nervina, kad net artimi zmones nenori suprast musu ligos-padeties doh.gif ir as per sias kucias ragavau daug ko, nu viskas gerai buvo. O vakar per kaledas, vis baksnojo kad maivaus, ligoni vaidinu tai nevalgau blush2.gif , prisikimsau kepto doh.gif tai visa vakara ir nakti geriau vaistus, skausmai, ispusta kaip balionas, jokie vaistai nepadeda, sendien badas sedim su seima namie.. Gaunasi niekur iseit negalim, visiem durnai atrodo, kai nei gert nei valgyt negali. happy.gif Va taip ir linksmu svenciu wub.gif user posted image

Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 12 26, 21:47)
prisikimsau kepto  doh.gif  tai visa vakara ir nakti geriau vaistus, skausmai, ispusta kaip balionas, jokie vaistai nepadeda, sendien badas sedim su seima namie.. Gaunasi niekur iseit negalim, visiem durnai atrodo, kai nei gert nei valgyt negali. 

Gal ir atrodau su šiuo klausimu kaip iš medžio iškritęs blush2.gif : bet kodėl (pastoviai) nevartojat kofermento Q10, nuzymo, ar kitų padedančių virškinimui, maistines medžiagas skaidančių fermentų?
Atsakyti
QUOTE(apolonas @ 2009 12 26, 22:33)
Gal ir atrodau su šiuo klausimu kaip iš medžio iškritęs  blush2.gif : bet kodėl (pastoviai) nevartojat kofermento Q10, nuzymo, ar kitų padedančių virškinimui, maistines medžiagas skaidančių fermentų?

Naudoju Kreona ir Wobenzyma blush2.gif , dar angliukus, espumisana, omeprozolis- ivairiu tekeju.. unsure.gif O ka duotu kofermento Q10 ? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O aš va atsilaikiau prieš silkes. Pasitenkinau kūčiukais ir keptos žuvies gabaliuku, ba jis man tiko. Vakar pas brolį buvau, tai brolienė specialiai man buvo pagaminusi mišrainės ir žuvies wub.gif Na, neveltui aš ją taip vertinu. Ir mane visi suprato. Šiandien buvau svečiuose pas turkmenus, savo tradiciniu plovu vaišino: bet jis toks švelnus, ryžiai, jautiena, morkos, obuoliai. Jokių kečupų, jokių prieskonių, tik truputi druskos, net gal kiek salstenas. Prie plovo vaišino žalia atsiveštine arbata be cukraus, tipo ryžiams nuplauti. Bet man tai tiko: jaučiuosi lengvai. Ir salotos: burokėliai, kopūstas, marinuotas agurkėlis, obuolys, krapai, truputis druskos, jokių kitų prieskonių. Tai ir jos tokios lengvos. Galima ir be tų agurkėlių. Taip, kad šventes atlaikiau thumbup.gif Laimingai 4u.gif
Atsakyti