QUOTE(Sanita @ 2009 12 24, 08:24)
Ale cia skaiciai , gal ka ne taip supratai.
Nu va tikslūs skaičiukai kai guldė buvo 26307,7 paskui kai darė antrą kartą buvo 1786,0 (si tą padauginau ) o koks buvo išrašant net nežinau, bet čia iš šlapimo tyrimų, o vakar buvau poliklinikoje, tai paprašiau, kad padarytų tyrimus, tai žiūrės kraujyje kokia ta mano amilazė, bet čia po švenčių jau tik nes reik ruoštis tulžies operacijai.
Na kai guldė ir gydytojas jau turėjo mano tyrimus, tai ir nuo pirmo skaičiuko buvo apakes, o šeip kompplikacijų jokių tpfiųųų, tpfiųųųų, tpfiųųųųų antrą kart kai ėjau echoskopiją darytis, gydytoja net nesuprato ko aš atėjau ir kokios ligos man ieškot, tada jau iš seselės paprašė mano ligos istorijos, tai dar akrtą kasą pažiūrėjo, bet taip pa-iūrėjo, kad galvojau nudurs ji mane su tuo aparatu, na sako jei jau taip ligos ieškot, tai gal kiek margoka ta kasa ir psio, kažkaip viltis durinių motina, bet tikiuosi, kad po tulžies operacijos na ir po nelemtos bakterijos skrandyje tručyjimo mano problemikės baigsis.
Nors vat baimę maistui jau turiu, valgau ir bijau, kad neskaudėtų, taip kokią valandą po valgio ir laukiu negandos, bet vat šiandien gal ir pranisiot, jei atsargiai ir su saiku ir Kalėdos stebuklų metas..... vienžo ruošiuos eit pas uošviene šventinių vinigretų pjaustyt