Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos uždegimas (pankreatitas)

QUOTE(Jammin1 @ 2009 12 22, 11:28)
Cepelinu???  doh.gif

Oi, mergytės, negaliu atsidžiaugti, kad šiandien jau šilčiau  thumbup.gif  Dar vakar gavau gražią, šiltą kepurę dovanų, tai šiandien į darbelį kaip ponia važiuosiu  lotuliukas.gif

acha jau gerokai šilčiau buvo, o aš vakar kol grįžau iš poliklinikos spėjau sušalt, tai taip galvą skaudėjo doh.gif tai šiandien grįždama iš ten pat prabangią kepurę nusipirkau, tai bent maumuonėlio nenušalsiu ax.gif

Ir kada baigsis tie mano pachodai pas daktarus galo nesimato..... ir šiandien po ilgos pertraukos varškės pyrago suvalgiau skanus bjaurybė ir ką nieko bigsmile.gif gal per Kalėdas vėl kokį grieką sau leist galėsiu dar reiks prašyt, kad amilazės tyrimus padarytų... nus varau toliau namų kuopt, o tai besikaršindama visai apleidau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 12 22, 20:31)
acha jau gerokai šilčiau buvo, o aš vakar kol grįžau iš poliklinikos spėjau sušalt, tai taip galvą skaudėjo  doh.gif tai šiandien grįždama iš ten pat prabangią kepurę nusipirkau, tai bent maumuonėlio nenušalsiu  ax.gif

Ir kada baigsis tie mano pachodai pas daktarus galo nesimato..... ir šiandien po ilgos pertraukos varškės pyrago suvalgiau skanus bjaurybė ir ką nieko bigsmile.gif gal per Kalėdas vėl kokį grieką sau leist galėsiu dar reiks prašyt, kad amilazės tyrimus padarytų... nus varau toliau namų kuopt, o tai besikaršindama visai apleidau  bigsmile.gif

Ai, tyrimų gal nereikia irnesakyk.gif Geriau lai griekai laimingai baigiasi smile.gif
Aš irgi neabejoju, kad neatsilaikysiu šventiniams skanėstams doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Man kažkoks siaubingas rytas doh.gif Prasėdėjau apsikabinus tūliką doh.gif Pravėmiau, matyt apsinuodijau kažkuouser posted image
Jaučiuosi keistokai, o tuoj į darbą verysad.gif Na, bent tikiuosi, kad neapvemsiu klientų lotuliukas.gif

Geros dienelės visoms 4u.gif
Atsakyti
Brėkšta, gal tuos tyrimukus geriau po svenciu pasidaryt.. biggrin.gif

Ir as jauciu, kad tos sventes nekaip baiksis, mastau.gif prisiskaiciau visokiausiu receptu, prisiminiau senus gerus laikus kai visom sventem pati kepdavau skanumynus ir rankoves pasiraitojau user posted image , jei bus kam visatai suvalgyt tai gerai biggrin.gif , o jei ne, tai doh.gif reiks ir man tyrimuku user posted image
Papildyta:
QUOTE(Jammin1 @ 2009 12 23, 11:27)
Labas rytas  4u.gif

Man kažkoks siaubingas rytas  doh.gif  Prasėdėjau apsikabinus tūliką  doh.gif  Pravėmiau, matyt apsinuodijau kažkuouser posted image
Jaučiuosi keistokai, o tuoj į darbą  verysad.gif  Na, bent tikiuosi, kad neapvemsiu klientų  lotuliukas.gif

Geros dienelės visoms  4u.gif

Cia kas tau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 12 23, 11:38)
Brėkšta, gal tuos tyrimukus geriau po svenciu pasidaryt..  biggrin.gif

Nus greičiausiai, kad taip ir bus, kad po švenčių darysiu, na bet su doktorka pasitarsiu, labai jau mane domina ta kasa, nes kai į ligoninę paguldė amilazė (ar kaip ji ten) buvo gerokai virš 26 000, paskui nukrito iki 17 000, o trečio rezultato ir nežinau...

Jammin laikykis ir vemk tik į klientų kapišonus ax.gif
Atsakyti
labas mergaites 4u.gif
Jammin kaip tu?Bet kuo tu galejai uzsinuodyt, gal taip kas netiko...
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 12 23, 14:35)
labas mergaites 4u.gif
Jammin kaip tu?Bet kuo tu galejai uzsinuodyt, gal taip kas netiko...

Labutis mergaites . Jammin tikiuosi geriau jau jautiesi 4u.gif . Zinokit mergaites tyrimus daro jie patys stebi emilaze ar krinta ar kyla bet jokiu kitokiu vaistu apars omeprozolio ir kreono 25 000 neskiria . jaustis ne visada gerai jauciuosi buna kad burna iskartejus rytais arba pykina arba sona skauda . jau ir vyruj sakau gal ko nedadare kaune ar vel uzako tie mano latakai . O mane cia priziuri seimos gyditojas laukiu laisko is ligonines kada pakvies ultragarsuj bet greiciausiai bus po nauju . Nors pati po nauju zadu grysti i kauno klinikas pasitikrinti . Nes neramu paciai jums juk nesilaiko emilaze is po ligoniniu juk viskai susinormalizavo jums . Nesuprantu ar as cia viena tokia niekam tikusi . verysad.gif .Siandien visa diena esu ant arbatos su medum ir ryziu pienu nes absoliucei valgyt nenoriu . Kaip jus mergytes laikotes kaip sventines nuotaikos ? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės 4u.gif
Na, susitvarkė mano skrandukas, neprivėmiau į kapišonus lotuliukas.gif

Vamora, kad mano skrandis patapo jautrus(gal netik skrandis)- tik kažkas blogesnio-iškart atmeta arba "džiaugiuosi" skausmais ax.gif

Ryt jaučiu valgysiu viską, švęsiu kaip sveikas žmogus smile.gif Aišku jokių alkoholių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 12 23, 22:49)
Sveikos mergytės  4u.gif
Na, susitvarkė mano skrandukas, neprivėmiau į kapišonus  lotuliukas.gif

Vamora, kad mano skrandis patapo jautrus(gal netik skrandis)- tik kažkas blogesnio-iškart atmeta arba "džiaugiuosi" skausmais  ax.gif

Ryt jaučiu valgysiu viską, švęsiu kaip sveikas žmogus smile.gif Aišku jokių alkoholių  smile.gif

jo šiandien šventę švesim, gydytoja man vakar sakė, kad atsargiai galiu pašvest ir aš bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 12 23, 13:37)
Nus greičiausiai, kad taip ir bus, kad po švenčių darysiu, na bet su doktorka pasitarsiu, labai jau mane domina ta kasa, nes kai į ligoninę paguldė amilazė (ar kaip ji ten) buvo gerokai virš 26 000, paskui nukrito iki 17 000, o trečio rezultato ir nežinau...

Ale cia skaiciai blink.gif , gal ka ne taip supratai. Turetum prie tokiu renimacijoj gulet , su didziulem dar papildomom komplikacijom. blush2.gif Jei labai auksta amilaze butina stebet CRB..

Jammin1, (Ryt jaučiu valgysiu viską, švęsiu kaip sveikas žmogus) blush2.gif doh.gif Ka cia reiskia ? mirksiukas.gif

renatele2828, keista kad taves nepykina saldus-medus, esant aukstai amilazei wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanita: 24 gruodžio 2009 - 07:27
QUOTE(Sanita @ 2009 12 24, 08:24)
Ale cia skaiciai  blink.gif  , gal ka ne taip supratai.    Turetum prie tokiu renimacijoj gulet  , su didziulem dar papildomom komplikacijom.  blush2.gif  Jei labai auksta amilaze butina stebet CRB..

Jammin1, (Ryt jaučiu valgysiu viską, švęsiu kaip sveikas žmogus)    blush2.gif    doh.gif  Ka cia reiskia ?  mirksiukas.gif

Man tie skaičiukai irgi gerokai krito į akį blink.gif Per pačius ūmiausius uždegimus man 2000 p-amylazės buvo, o čia 26000 blink.gif blink.gif blink.gif
Galvoju gal koks matavimo vienetas skirtingas čia? g.gif

Sanita, na turiu galvoje, kad paragausiu po truputį Kūčių patiekalų. Aišku neprisivalgysiu silkės kibirais, bet nuo vieno šaukšto nieko nenutiks mirksiukas.gif

Aišku jums visoms tai taip eksperimentuoti negalima schmoll.gif Neimkit blogo pavyzdžio iš manęs biggrin.gif Aš visgi jau daugiau galiu ką valgyti, nei jūs, mergytės 4u.gif

Kadangi po darbo tikrai nebebus kada prisėsti prie kompo, tai iš anksto visoms

LINKIU JAUKIŲ IR ŠILTŲ KŪČIŲ IR GEROS ŠVENTINĖS NUOTAIKOS
O ryt ryte linkiu rasti daug gražių dovanėlių po Kalėdų eglute 4u.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Ir mano senis 000054.gif bega ruost Kalediniu stebuklu karsta.gif

Visiems ramiu, linksmu Svenciu user posted image * * * * * user posted image
Atsakyti