Jammin1, labai jau moksliškai čia paklausei Vienu žodžiu turiu keturias skyles pilve. Buvo drenas išvestas, per dvi paras prisirinko beveik 400 ml skysčių. O su kasa negerai kažkoks gumbas jaučiasi dešiniam šone prie pat šonkaulių. Toks maudimas man buvo kai buvo kasos uždegimas. Jau turbūt įsikalbėsiu sau ligą Nu rytas parodys, gal praeis, gal pasivaideno jau kai skauda tai atrodo visur skauda Nu nieko, praeis
QUOTE(daivulka78 @ 2009 12 18, 23:33)
Jammin1, labai jau moksliškai čia paklausei Vienu žodžiu turiu keturias skyles pilve. Buvo drenas išvestas, per dvi paras prisirinko beveik 400 ml skysčių. O su kasa negerai kažkoks gumbas jaučiasi dešiniam šone prie pat šonkaulių. Toks maudimas man buvo kai buvo kasos uždegimas. Jau turbūt įsikalbėsiu sau ligą Nu rytas parodys, gal praeis, gal pasivaideno jau kai skauda tai atrodo visur skauda Nu nieko, praeis
Na paprasčiau kalbant- laparatomija tos keturios skylės kaip tu sakai O laparaskopija- pjūvis skalpeliu
Ar daktarai sakė kad kažkas su kasa negerai, ar tik pati tokią prielaidą darai/jauti?
Nes šiaip kasos skausmai dažniausiai pasireiškia nuo maždaug vidurinės pilvo dalies link kairiojo šono, o pas tave link dešiniojo(kur ir yra tulžies pūslė). Oi, tiksliau buvo Manyčiau gumbas dėl operacijos, juk dar tik "šviežiai" išoperuota
Na, dar egzistuoja visokios skysčių sankaupos, bet manau tau jų neturėtų būti
Po operacijos echoskopiją kontrolinę darė?
QUOTE(Jammin1 @ 2009 12 18, 22:40)
Na paprasčiau kalbant- laparatomija tos keturios skylės kaip tu sakai O laparaskopija- pjūvis skalpeliu
Ar daktarai sakė kad kažkas su kasa negerai, ar tik pati tokią prielaidą darai/jauti?
Nes šiaip kasos skausmai dažniausiai pasireiškia nuo maždaug vidurinės pilvo dalies link kairiojo šono, o pas tave link dešiniojo(kur ir yra tulžies pūslė). Oi, tiksliau buvo Manyčiau gumbas dėl operacijos, juk dar tik "šviežiai" išoperuota
Ne, nieko nedarė, tik kraujo tyrimus ir pabrėžė, kad stebėti amylazę. Kūčių dieną pas daktarą: reik prasitęsti biuletenį, turi išimti siūlas, gal ką daugiau pasakys. nors šiaip savijauta daug geresnė nei tik gryžus. Gerklę kutena, kosėt reikia, o neina- atrodo viskas trūksta. Nu nieko, praeis
QUOTE(daivulka78 @ 2009 12 18, 23:45)
Ne, nieko nedarė, tik kraujo tyrimus ir pabrėžė, kad stebėti amylazę. Kūčių dieną pas daktarą: reik prasitęsti biuletenį, turi išimti siūlas, gal ką daugiau pasakys. nors šiaip savijauta daug geresnė nei tik gryžus. Gerklę kutena, kosėt reikia, o neina- atrodo viskas trūksta. Nu nieko, praeis
Dėl kosėjimo požymių būk rami Tiek oro tavyje pripompuota buvo, kol saldžiai miegojai Todėl po tokios operacijos ir užeina noras kosėti, o kosėjant skauda Ir netik nuo pripūsto pilvo, bet ir narkozė savo daro
Na, tikiuosi ir linkiu, kad viskas būtų gerai Negalima per šventes sirgti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 12 18, 23:54)
Dėl kosėjimo požymių būk rami Tiek oro tavyje pripompuota buvo, kol saldžiai miegojai Todėl po tokios operacijos ir užeina noras kosėti, o kosėjant skauda Ir netik nuo pripūsto pilvo, bet ir narkozė savo daro
Šventės Nors iki pasveiksiu gal kiek, bent kokią polkutę sumest galėsiu, ba dabar tik bambatrynį tik pavilkt galiu. Šiandien ten jau neskauda, nors mama stebisi, kad vis labiau riečia mane Bet šiaip nors galva šviesesnė
QUOTE(Jammin1 @ 2009 12 18, 22:33)
Vamora, na tikiuosi kad netik parašei, bet ir GERAI parašei
Atrodo,kad taip
Daivulka, laikykis, praeis tie skausmai, nors gali ilgokai dar paskaudet
Baigias sesija, vaziuosiu jau namo,tada sausi atvazinesiu tik egzu laikyt
Grazaus visoms savaitgalio
Ačiū
Gero savaitgalio ir tau Vamora ir kitoms mergytėms
Daivulka, kaip savijauta? Tiesa,smalsu man, o dietos laikaisi, ar nelabai?
Gero savaitgalio ir tau Vamora ir kitoms mergytėms
Daivulka, kaip savijauta? Tiesa,smalsu man, o dietos laikaisi, ar nelabai?
Labutis mergaites,
Grazaus sekmadienio visoms. Vaziuoju namo siandien.
Jammin, as neblogai laikaus
Kaip tu,ar nebeuzeina silpnumai?
QUOTE(Vamora @ 2009 12 20, 08:27)
Labutis mergaites,
Labas vakarėlis, merginos
Vamora, ačiū, gaila, kad greitai ta poilsiuko dienelė prabėgo Na, bet gerai ją praleidau
Silpnumai lyg jau apmažėjo, buvo dar prieš porą dienų, bet truko gal tik valandą Tai tyliai iškentėjau ir atsigavau
Gera namo važiuoti, gerai pailsėk po įtempto egzaminų meto
Kaip visos kitos merginos gyvenat? Sanita, Renatėle, Daivulka...?
Žiauriai gaila, kad Leliūnas nebepasirodo, aš kasdien pagalvoju apie tai, kaip jai sekasi.. LABAI tikiuosi, kad ji tiesiog neturi laiko prisėsti prie kompo, bet sveikatėlė gera..
Labas mergaites
Tai ka sventes nebe uz kalnu jau
Tai ka sventes nebe uz kalnu jau
QUOTE(Vamora @ 2009 12 21, 09:03)
Labas rytas
Oi, visai "ant nosies" jau šventės. O "Kalėdų senis" dar beveik be dovanų Vis laiko trūksta
Labutis
Jauciuos gerai , pagaliau praejo itemtos dieneles- mano mazyles darzelio svente, mano bailiuke pasirode gerai su baimem susidraugovo, nuo senio nepasislepe .
Dabar jau maloniai laukiam tolimesniu svenciu malonumu, topacio linkim ir jums
Jauciuos gerai , pagaliau praejo itemtos dieneles- mano mazyles darzelio svente, mano bailiuke pasirode gerai su baimem susidraugovo, nuo senio nepasislepe .
Dabar jau maloniai laukiam tolimesniu svenciu malonumu, topacio linkim ir jums