Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos uždegimas (pankreatitas)

Vamora,nuo ko vaistukus? Su kasa kažkas vėl? blink.gif doh.gif

Na, o aš kažkaip odos ypatingu jautrumu iki šiol nesiskundžiau- ir daugelis priemonių tinka, ir nušalus iki šiol taip nebuvau ax.gif
Šiaip eiti netoli- apie 10minučių, dar 10minučių autobuso palaukiau, na ir išlipus iki namų kokios trys minutėlės, tai kaip ir nėra daug ax.gif O užsimuturiavus jau ir dabar vaikštau, tik nosis ir akys matosi biggrin.gif Specialiai net šaliką šiai žiemai pirkausi-kokių dviejų metrų ilgio ir storą storą biggrin.gif Iki šiol kepurės niekada nenešiojau, bet jau trys dienos kaip deduosi smile.gif Na, nieko- po kelių dienų žada šiokį tokį atšilimą, tai lengviau bus smile.gif

Bėgu į darbelį, uch, kaip nesinori vėl kišti nosies laukan rolleyes.gif
Geros dienelės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 17 gruodžio 2009 - 11:00
As dar nebuvau nosies iskisus laqukan, bet sake salta, o geriau mezima, buvo blogai su virskinimu,negera,pykino.ir zinau nuo ko ax.gif labaii silkutes gabaliuko isinorejau,nesuri,bet riebi,va ir uzteko ax.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Siaubingai salta , vaikstau pamelinyjus, dar elektrine sildymo pagalvele sugedo blush2.gif . Gal kas zinot kur buna pirkti???

renatele2828. Labas mergaiciukes . Kaip besilaikote ? Jammin nereikia ne ziemos mums kasininkem kad nesusaltume bent jau as , teko gelbet save ir nusipirkti elektrini patiesala i lova nes taip salta kad baisu . Tavo gyditoja matyt i uzsieny buvo isvykus stazuotis kad tokia abejinga , cia tai toks burdakas kad baisu . Nesusalkim o ypas jus Lietuvelei . Sekmes mergytes .

Renatele, kur toki nuostabu dalyka isigijot blush2.gif . Mano svajone unsure.gif

Jammin, tavo gydytoja tikras kosmaras doh.gif as panase turejau, po ligonines visa seima persirasem pas kita. mirksiukas.gif MB sake jei buciau numirus butu i teisma padaves cool.gif Ale kas per darbas tavo, kad tokiam salty turi buti blink.gif

Retai turiu laikelio cia apsilankyt- sventes ant nusalusios noses galiuko user posted image Kaledu senis kazkokius nerealius laiskus gavo, o dar darzelyje sventei ruostis ax.gif ..................................... user posted image
Nesusalkit wink_3.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 12 17, 14:29)
Labutis  4u.gif
Siaubingai salta , vaikstau pamelinyjus, dar elektrine sildymo pagalvele sugedo  blush2.gif . Gal kas zinot kur buna pirkti??? 
Renatele, kur toki nuostabu dalyka isigijot  blush2.gif . Mano svajone  unsure.gif

Jammin, tavo gydytoja tikras kosmaras  doh.gif  as panase turejau, po ligonines visa seima persirasem pas kita.  mirksiukas.gif  MB sake jei buciau numirus butu i teisma padaves  cool.gif      Ale kas per darbas tavo, kad tokiam salty turi buti  blink.gif 

Retai turiu laikelio cia apsilankyt- sventes ant nusalusios noses galiuko  user posted image  Kaledu senis kazkokius nerealius laiskus gavo, o dar darzelyje sventei ruostis  ax.gif            .....................................        user posted image
Nesusalkit      wink_3.gif

Labukas mergytes . Kaip speigai pas jus kiek skaitau tai saltukas toks ne menkas . nesusalkit . Jammin nezinau net kaip pasakyt mano sveikatos viena diena gerai kita nelabai . Siandien stresuoju dar nes niekas man nepasake kokie mano tyrimai parejo mat sesute negalejo pasakyti gyditojas pirmadieny pats paskambinc kazi ka ten rado posimtc pypkiu jei konfidenceli informacija , nebudvo niekad taip anksciau pasiskambindavau ir supasakodavo , vel krauja duot po svenciu turiu siurbia jie is manes ta krauja idomu kur deda ir kiek dar jo man liko . Oh kad isisakiau net paciai baisu pasidare (sory) blush2.gif Sanita ta nuostabu dalyka pirkau cia kur ir guyvenu Airijoj galiu pasakyti nepamainomas dalykas .Sanita sakei nuo silkes tau blogai buvo , o man kaip tik ji visiskai nieko nedaro tik nusiplaunu nusisausinu nes aliejaus daug ir su dziuvesiu bet uztat bulves ir pieno produktu ne per kur negaliu valgyt (oj oj oj ) kas buna Kuri bandet sojos mesos kazi mes juk galim ? Nesusalkit nesusirkit ,sventes gi jau ant nosies . Ikiukas .
Atsakyti
na ir zvarbu siandien doh.gif
Atsakyti
Jooo, šalllllllta baisiai doh.gif

Aš kartais pasvajoju apie elektrinę antklodę, bet kažkaip gaila pinigų, juolab pažįstami sakė, kad ji patogiau išvykose visokiose, kur reikia šiltai miegoti ax.gif Kaina įkandama, bet pati nepabandžius turbūt ir nesusigundysiu nusipirkti smile.gif

Sanita, šiandien pas mus jau šilčiau darbelyje-valdžia pamtė, kad šąlam nežmoniškai, kad dirbam mėlynom rankom, tai jau visus 11 laipsnių turim thumbup.gif

Vamora, aš kaiptik šiandien tos nelemtos silkės taaaip užsimaniau biggrin.gif Gerai, kad dirbau ir neturėjau kada nubėgti nusipirkti, nes kitaip būčiau pilną pilvą jos prikimšusi nestuke.gif blush2.gif
Va... pakalbėjau ir vėl užsimaniau doh.gif Ech, man dar sunkiau atsilaikyi, nes žinau kad greičiausiai jokių skausmų ir nebūtų, tiesiog nuolat taip maitinantis "suėsčiau" likusią savo kasos uodegėlę ax.gif Tai va, todėl kartais ir numoju ranka, atseit: "ai, tik šįkart" blush2.gif

Žiūriu daugelis jau šventinėm nuotaikom gyvena, ruošiasi, perka dovanėles.. O man šiemet jokios šventinės nuotaikos(nors namie jau savaitę stovi mažytė dirbtinė papuošta eglutė), o apie dovanas dar irgi negalvojau kažkaip... Laikas matyt susimąstyti rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Na man ir kazko nesilaukia tu svenciu. Vakar sunus sako,kad nesitiki, jog uz savaites jau Kaledos. O as pasakiau, kad nelaukiu verysad.gif
Geros dieneles visoms
Siandien vel egzas man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 12 18, 08:48)
Labas rytas 4u.gif
Na man ir kazko nesilaukia tu svenciu. Vakar sunus sako,kad nesitiki, jog uz savaites jau Kaledos. O as pasakiau, kad nelaukiu verysad.gif
Geros dieneles visoms
Siandien vel egzas man doh.gif

Labas rytas 4u.gif

Vamora, linkiu gerai išlaikyti egzą 4u.gif
P.S.Kokį laikai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 18 gruodžio 2009 - 09:03
Sveikos 4u.gif
Po operacijos jau namie, bet skauda doh.gif Manoji tulžis buvo priaugusi, ją pajudinus ji pasileido, teko akmenukus rinkti po vieną ir viską išvalyti doh.gif Biski su nuotykiais ax.gif Tai daktaras sakė, jog normalu, kad skauda, nes viskas viduj suplėšyta.
Dėl šalčio bigsmile.gif Nejuokinkit lotuliukas.gif Mūsų palatoj net langai apšarmoję buvo, daktarai leido tik į tualetą atsikelti, panelė po apendicito operacijos šalia lango su kepure ir šaliku miegodavo, ba rytą plaukai nuo vėjo suvelti buvo. Palatose langai palikti seni mediniai, o kolidoriuje- plastikiniai. Ten šilta, tai ligoniai eidavo pasivaikščioti į kolidorių doh.gif Bet svarbu, kad klinikos turi gerą aparatūrą, dzin tos palatos bigsmile.gif Mane išleido su temperatūra, nes bijojo, kad neperšalčiau daugiau blink.gif
O kaip mano kasa g.gif Amilazė 42 g.gif Manau, kad gerai, kad nieko nesakė schmoll.gif
Atsakyti
O as jau po egzo,zinau,kad parasiau smile.gif
Daivulka,sveik mirksiukas.gif preis tie skausmai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 12 18, 11:36)
Sveikos 4u.gif
Po operacijos jau namie, bet skauda doh.gif  Manoji tulžis buvo priaugusi, ją pajudinus ji pasileido, teko akmenukus rinkti po vieną ir viską išvalyti doh.gif Biski su nuotykiais ax.gif  Tai daktaras sakė, jog normalu, kad skauda, nes viskas viduj suplėšyta.
Dėl šalčio bigsmile.gif  Nejuokinkit lotuliukas.gif Mūsų palatoj net langai apšarmoję buvo, daktarai leido tik į tualetą atsikelti, panelė po apendicito operacijos šalia lango su kepure ir šaliku miegodavo, ba rytą plaukai nuo vėjo suvelti buvo. Palatose langai palikti seni mediniai, o kolidoriuje- plastikiniai. Ten šilta, tai ligoniai eidavo pasivaikščioti į kolidorių doh.gif  Bet svarbu, kad klinikos turi gerą aparatūrą, dzin tos palatos bigsmile.gif Mane išleido su temperatūra, nes bijojo, kad neperšalčiau daugiau blink.gif
O kaip mano kasa g.gif  Amilazė 42 g.gif  Manau, kad gerai, kad nieko nesakė schmoll.gif

Sveika sugrįžus 4u.gif

Amylazė tvarkoj, tai vadinasi kasa ramybės būsenoj smile.gif
Na, po operacijos normalu, kad skauda, ypač jei komplikuota eiga buvo smile.gif Pasveiksi 4u.gif O tau laparaskopiją darė ar laparatomiją? ax.gif
Atsakyti
Vamora, na tikiuosi kad netik parašei, bet ir GERAI parašei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 18 gruodžio 2009 - 22:35