Vamora,nuo ko vaistukus? Su kasa kažkas vėl?
Na, o aš kažkaip odos ypatingu jautrumu iki šiol nesiskundžiau- ir daugelis priemonių tinka, ir nušalus iki šiol taip nebuvau
Šiaip eiti netoli- apie 10minučių, dar 10minučių autobuso palaukiau, na ir išlipus iki namų kokios trys minutėlės, tai kaip ir nėra daug O užsimuturiavus jau ir dabar vaikštau, tik nosis ir akys matosi Specialiai net šaliką šiai žiemai pirkausi-kokių dviejų metrų ilgio ir storą storą Iki šiol kepurės niekada nenešiojau, bet jau trys dienos kaip deduosi Na, nieko- po kelių dienų žada šiokį tokį atšilimą, tai lengviau bus
Bėgu į darbelį, uch, kaip nesinori vėl kišti nosies laukan
Geros dienelės
As dar nebuvau nosies iskisus laqukan, bet sake salta, o geriau mezima, buvo blogai su virskinimu,negera,pykino.ir zinau nuo ko labaii silkutes gabaliuko isinorejau,nesuri,bet riebi,va ir uzteko
Labutis
Siaubingai salta , vaikstau pamelinyjus, dar elektrine sildymo pagalvele sugedo . Gal kas zinot kur buna pirkti???
Renatele, kur toki nuostabu dalyka isigijot . Mano svajone
Jammin, tavo gydytoja tikras kosmaras as panase turejau, po ligonines visa seima persirasem pas kita. MB sake jei buciau numirus butu i teisma padaves Ale kas per darbas tavo, kad tokiam salty turi buti
Retai turiu laikelio cia apsilankyt- sventes ant nusalusios noses galiuko Kaledu senis kazkokius nerealius laiskus gavo, o dar darzelyje sventei ruostis .....................................
Nesusalkit
Siaubingai salta , vaikstau pamelinyjus, dar elektrine sildymo pagalvele sugedo . Gal kas zinot kur buna pirkti???
renatele2828. Labas mergaiciukes . Kaip besilaikote ? Jammin nereikia ne ziemos mums kasininkem kad nesusaltume bent jau as , teko gelbet save ir nusipirkti elektrini patiesala i lova nes taip salta kad baisu . Tavo gyditoja matyt i uzsieny buvo isvykus stazuotis kad tokia abejinga , cia tai toks burdakas kad baisu . Nesusalkim o ypas jus Lietuvelei . Sekmes mergytes .
Jammin, tavo gydytoja tikras kosmaras as panase turejau, po ligonines visa seima persirasem pas kita. MB sake jei buciau numirus butu i teisma padaves Ale kas per darbas tavo, kad tokiam salty turi buti
Retai turiu laikelio cia apsilankyt- sventes ant nusalusios noses galiuko Kaledu senis kazkokius nerealius laiskus gavo, o dar darzelyje sventei ruostis .....................................
Nesusalkit
QUOTE(Sanita @ 2009 12 17, 14:29)
Labutis
Nesusalkit
Nesusalkit
Labukas mergytes . Kaip speigai pas jus kiek skaitau tai saltukas toks ne menkas . nesusalkit . Jammin nezinau net kaip pasakyt mano sveikatos viena diena gerai kita nelabai . Siandien stresuoju dar nes niekas man nepasake kokie mano tyrimai parejo mat sesute negalejo pasakyti gyditojas pirmadieny pats paskambinc kazi ka ten rado posimtc pypkiu jei konfidenceli informacija , nebudvo niekad taip anksciau pasiskambindavau ir supasakodavo , vel krauja duot po svenciu turiu siurbia jie is manes ta krauja idomu kur deda ir kiek dar jo man liko . Oh kad isisakiau net paciai baisu pasidare (sory) Sanita ta nuostabu dalyka pirkau cia kur ir guyvenu Airijoj galiu pasakyti nepamainomas dalykas .Sanita sakei nuo silkes tau blogai buvo , o man kaip tik ji visiskai nieko nedaro tik nusiplaunu nusisausinu nes aliejaus daug ir su dziuvesiu bet uztat bulves ir pieno produktu ne per kur negaliu valgyt (oj oj oj ) kas buna Kuri bandet sojos mesos kazi mes juk galim ? Nesusalkit nesusirkit ,sventes gi jau ant nosies . Ikiukas .
na ir zvarbu siandien
Jooo, šalllllllta baisiai
Aš kartais pasvajoju apie elektrinę antklodę, bet kažkaip gaila pinigų, juolab pažįstami sakė, kad ji patogiau išvykose visokiose, kur reikia šiltai miegoti Kaina įkandama, bet pati nepabandžius turbūt ir nesusigundysiu nusipirkti
Sanita, šiandien pas mus jau šilčiau darbelyje-valdžia pamtė, kad šąlam nežmoniškai, kad dirbam mėlynom rankom, tai jau visus 11 laipsnių turim
Vamora, aš kaiptik šiandien tos nelemtos silkės taaaip užsimaniau Gerai, kad dirbau ir neturėjau kada nubėgti nusipirkti, nes kitaip būčiau pilną pilvą jos prikimšusi
Va... pakalbėjau ir vėl užsimaniau Ech, man dar sunkiau atsilaikyi, nes žinau kad greičiausiai jokių skausmų ir nebūtų, tiesiog nuolat taip maitinantis "suėsčiau" likusią savo kasos uodegėlę Tai va, todėl kartais ir numoju ranka, atseit: "ai, tik šįkart"
Žiūriu daugelis jau šventinėm nuotaikom gyvena, ruošiasi, perka dovanėles.. O man šiemet jokios šventinės nuotaikos(nors namie jau savaitę stovi mažytė dirbtinė papuošta eglutė), o apie dovanas dar irgi negalvojau kažkaip... Laikas matyt susimąstyti
Aš kartais pasvajoju apie elektrinę antklodę, bet kažkaip gaila pinigų, juolab pažįstami sakė, kad ji patogiau išvykose visokiose, kur reikia šiltai miegoti Kaina įkandama, bet pati nepabandžius turbūt ir nesusigundysiu nusipirkti
Sanita, šiandien pas mus jau šilčiau darbelyje-valdžia pamtė, kad šąlam nežmoniškai, kad dirbam mėlynom rankom, tai jau visus 11 laipsnių turim
Vamora, aš kaiptik šiandien tos nelemtos silkės taaaip užsimaniau Gerai, kad dirbau ir neturėjau kada nubėgti nusipirkti, nes kitaip būčiau pilną pilvą jos prikimšusi
Va... pakalbėjau ir vėl užsimaniau Ech, man dar sunkiau atsilaikyi, nes žinau kad greičiausiai jokių skausmų ir nebūtų, tiesiog nuolat taip maitinantis "suėsčiau" likusią savo kasos uodegėlę Tai va, todėl kartais ir numoju ranka, atseit: "ai, tik šįkart"
Žiūriu daugelis jau šventinėm nuotaikom gyvena, ruošiasi, perka dovanėles.. O man šiemet jokios šventinės nuotaikos(nors namie jau savaitę stovi mažytė dirbtinė papuošta eglutė), o apie dovanas dar irgi negalvojau kažkaip... Laikas matyt susimąstyti
Labas rytas
Na man ir kazko nesilaukia tu svenciu. Vakar sunus sako,kad nesitiki, jog uz savaites jau Kaledos. O as pasakiau, kad nelaukiu
Geros dieneles visoms
Siandien vel egzas man
Na man ir kazko nesilaukia tu svenciu. Vakar sunus sako,kad nesitiki, jog uz savaites jau Kaledos. O as pasakiau, kad nelaukiu
Geros dieneles visoms
Siandien vel egzas man
QUOTE(Vamora @ 2009 12 18, 08:48)
Labas rytas
Geros dieneles visoms
Siandien vel egzas man
Geros dieneles visoms
Siandien vel egzas man
Labas rytas
Vamora, linkiu gerai išlaikyti egzą
P.S.Kokį laikai?
Sveikos
Po operacijos jau namie, bet skauda Manoji tulžis buvo priaugusi, ją pajudinus ji pasileido, teko akmenukus rinkti po vieną ir viską išvalyti Biski su nuotykiais Tai daktaras sakė, jog normalu, kad skauda, nes viskas viduj suplėšyta.
Dėl šalčio Nejuokinkit Mūsų palatoj net langai apšarmoję buvo, daktarai leido tik į tualetą atsikelti, panelė po apendicito operacijos šalia lango su kepure ir šaliku miegodavo, ba rytą plaukai nuo vėjo suvelti buvo. Palatose langai palikti seni mediniai, o kolidoriuje- plastikiniai. Ten šilta, tai ligoniai eidavo pasivaikščioti į kolidorių Bet svarbu, kad klinikos turi gerą aparatūrą, dzin tos palatos Mane išleido su temperatūra, nes bijojo, kad neperšalčiau daugiau
O kaip mano kasa Amilazė 42 Manau, kad gerai, kad nieko nesakė
Po operacijos jau namie, bet skauda Manoji tulžis buvo priaugusi, ją pajudinus ji pasileido, teko akmenukus rinkti po vieną ir viską išvalyti Biski su nuotykiais Tai daktaras sakė, jog normalu, kad skauda, nes viskas viduj suplėšyta.
Dėl šalčio Nejuokinkit Mūsų palatoj net langai apšarmoję buvo, daktarai leido tik į tualetą atsikelti, panelė po apendicito operacijos šalia lango su kepure ir šaliku miegodavo, ba rytą plaukai nuo vėjo suvelti buvo. Palatose langai palikti seni mediniai, o kolidoriuje- plastikiniai. Ten šilta, tai ligoniai eidavo pasivaikščioti į kolidorių Bet svarbu, kad klinikos turi gerą aparatūrą, dzin tos palatos Mane išleido su temperatūra, nes bijojo, kad neperšalčiau daugiau
O as jau po egzo,zinau,kad parasiau
Daivulka,sveik preis tie skausmai
Daivulka,sveik preis tie skausmai
QUOTE(daivulka78 @ 2009 12 18, 11:36)
Sveikos
Sveika sugrįžus
Amylazė tvarkoj, tai vadinasi kasa ramybės būsenoj
Na, po operacijos normalu, kad skauda, ypač jei komplikuota eiga buvo Pasveiksi O tau laparaskopiją darė ar laparatomiją?
Vamora, na tikiuosi kad netik parašei, bet ir GERAI parašei