Sveikos.
Renatele.as is pietines Airijos,ir pas mus tikrai yra homeopatiniu vaistiniu,jei reiktu,kazkokiu vaistu galeciau paziureti ir atsiusti.
O kas liecia maista,tai stengiuosi kiek galedama valgyti tik liesa maista ir kuo maziau,nes bijau tu priepuoliu,kuriuos teko iskesti.Man tik labai keista,kodel mane tiek ilgai gydo antibijotikais?5 dienas gavau ligonineje,po ligonines vel israse 5dienos,o apsilankius pries pora dienu pas seimos gydytoja vel gavau 5 dienom antibijotikus.Ar jus taip pat,buvot gydomos antibijotikais?
Tikrai keista,man ilgiau 5 dienu nebuvo skyrę antibiotikų,ir tik leidžiami ligonineje.Po tokio ilgalaikio vartojimo turetu kraujo tyrima padaryti.Armon,o virškinimo fermentus kokius paskyrė? Tas esomeprazole yra ne fermentas o rūgštį mažinantis vaistas.
QUOTE(eglegle @ 2011 02 05, 15:35)
taip, tas kažkoks ...prazolis mažina rūgštį, aš jį gėriau tik ligoninėj, o namie sakė gert Kreoną arba Pangrolį, jei skauda - Nošpą
Labutis .Aciu Armon uz pasiulyma as zinau kad pietinei airijoj visko daugiau gali nusipirkti is vaistu ir yra daugiau negu cia pas mus apart paracitamolio nieko daugiau negausi . Antibijotikus geriau du kart cia airijoj vienus isgeriau padare kraujo tyrima ir antrus geriau po 5 dienas . O paskuj iskridau y Lietuvele . Armon tau jie turetu dar Keona duoti bet gal dar ne kol nepadare tulzies operacijos nelabai tikiu kad duotu , nors nezinau visur skirtingai . As istisai geriu neksiuma ir kreona ir nuo kepenu kad jos butu sveikos , nors savo nuoziura geriu niekas neliepe cia gert tik Lietuvoj kiek buvo prirase ir tiek . Kazi kur Jasmin dingus senai cia bebuvo ? Sekmes mergytes nesusirkit labiau .
Sveikos mergaites
Tai as irgi del tu antibiotiku nerimauju,nesuprantu ko taip ilgai man juos skiria gerti,ir keisciausia,kad vis kitokius O del to someprazolio,tai irgi zinau,kad jis kai rugstis kyla,nes mano vyras geria omeprozoli ji jam paskyre lietuvoje,nes turejo problemu su skrandzio rugstim.O dabar,kaip minejau israse PONSTAN FORTE 500mg tabletes.kurias reikia gerti 3kartus per para.Kaip ir minejo renatele,pas airius pagrindinis vaistas nuo visu ligu paracetamoli,man ji taip pat liepe gerti,jai labai skaudes,bet aciu dievui skausmas mazeja su kiekviena diena,tai as negeriu jo.Bet nezinau,kaip jums,bet as ant desiniojo sono negaliu guleti,nes jauciu nemalonu skausma.
Tai as irgi del tu antibiotiku nerimauju,nesuprantu ko taip ilgai man juos skiria gerti,ir keisciausia,kad vis kitokius O del to someprazolio,tai irgi zinau,kad jis kai rugstis kyla,nes mano vyras geria omeprozoli ji jam paskyre lietuvoje,nes turejo problemu su skrandzio rugstim.O dabar,kaip minejau israse PONSTAN FORTE 500mg tabletes.kurias reikia gerti 3kartus per para.Kaip ir minejo renatele,pas airius pagrindinis vaistas nuo visu ligu paracetamoli,man ji taip pat liepe gerti,jai labai skaudes,bet aciu dievui skausmas mazeja su kiekviena diena,tai as negeriu jo.Bet nezinau,kaip jums,bet as ant desiniojo sono negaliu guleti,nes jauciu nemalonu skausma.