Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos uždegimas (pankreatitas)

Sveikos merginos 4u.gif

jjungiuosiu ir as i jusu bureli del sio bendro tikslo, nors mano atvejis kitoks....as turiu gydyt savo vyreli rolleyes.gif pas ji sis geris apsigyvenes verysad.gif

eisiu bandyt skaityt jusu pokalbius, nes labai noriu suzinoti ka galima jam valgyti, o ko ne. Turejo jis ta lapuka gydytoju duota ko galima ir ne, bet nukiso kazkur ir neberandam doh.gif gal sakau jus is praktikines patirties galetumet pasidalint kokiu produktu prisivengt, o kokiu ne. Na zinoma suprantu, kad jokiu riebalu negalima, stengtis valgyt troskinta arba garuose gaminta maista, o ne kepta.... o ka jus valgot pietums? pusryciams, vakarienei??? rolleyes.gif

Buciau labai dekinga jei pasidalintumet onformacija 4u.gif

Ir linkiu visoms visoms dideles sveikatytes 4u.gif
Atsakyti
http://kasosuzdegima....com/dieta.html
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 01 24, 11:07)
Dabar tai daugmaž valgau viską, bet iškart po ligoninės pusryčiams - vandeny virta avižų, grikių košė, priešpiečiams - liesa varškė, pietums - troškintas vištienos ar kalakutienos kukulis su ryžiais ar virtom bulvėm, virta žuvis, virtos morkos žiediniai kopūstai, brokoliai, vakarienei - vėlgi grikių/avižų košė. Jei norisi deserto - keptas obuolys.
Negalima kepto, riebios mėsos, žirnių, pupelių, grietinės, majonezo, aštrių riebių padažų, svogūnų, česnakų, kavos, šokolado, kuo griežčiausiai - ALKOHOLIO.
Čia tik greitai kiek prisimenu, merginos gal daugiau pridės.

QUOTE(solo2 @ 2011 01 24, 11:36)

aciu notworthy.gif aciu notworthy.gif aciu notworthy.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jungiuosi ir as i jusu buri.Uzklupo ir mane si liga netiketai.Niekada nesu turejusi jokiu sveikatos problemu,bet,kaip ir daugelis lietuviu siuo metu esu emigravusi i Airija.Ir ka jus manot,cia esu tik 4menesiai ir jau teko susidurti su sia liga,kaip tik dabar esu gryzusi is ligonines.Nezinau kas isprovokavo sia liga, ar pasikeites maistas ir klimatas, bet jau prabuvusi cia menesi pajutau baisu skausma is pradziu skrandzio srityje,paskui tas verentis skausmas perejo i desiniji sona ir keliavo tolyn nugaros link.Tai as,skausmui numalsinti isgeriau nospos,mezymforte ir dar kazkokiu vaistu ka tik turejau po ranka.Ta karta taip pakentejus pora dienu viskas nurimo,as pamaniau,kad kazka netinkamo suvalgiau.Po menesio vel tas pats ir dar stipresnis skausmas,si karta vel vaistai ir jau buvau susiruosusi pas seimos gydytoja,bet kazkaip pamazu skausmas slugo tai nenorejau trukdyti giminaiciu,kad vestu pas gydytojus(nes jie mane turi lydeti,nes nemoku anglu kalbos blush2.gif )Vel niekur nesikreipiau.Ir dabar pries savaite uzejo vel baisus skausmas su vemimo priepoliu ir si karta jis buvo nepakeliamas,tai nuskubejom pas seimos gydytoja,jis iskarto dave siuntima i ligonine ehoskopo nuotraukai.Nuvykus i ligonine iskarto apziureje atlike kraujo ir slapimo tyrimus pagulde i ligonine.Oi nepaminejau labai svarbaus dalyko,mano oda per kelias valandas paliko geltona,geltona.Tai va ten man paskelbe kasos uzdegima,gyde lasinem.antibijotikais,bado dieta.Nuo sekmadienio esu namie,skausmas sumazejes bet jauciu tempima bambos srityje.Aisku stengiuosi,valgyti tik lengva maista.Tik pasirode keista,kad man leido gerti kava tai as ja geriu,nors jus cia ziuriu atsisakiusios esate.Tai tokia mano ligos pradzia. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Armon @ 2011 02 01, 19:03)
Oi nepaminejau labai svarbaus dalyko,mano oda per kelias valandas paliko geltona,geltona.

Labutis hi.gif
O del to geltonumo keista ar nera akmenuku tulžies latakuose,šiaip esant pankreatitui negeltonuoji kiek žinau iš savo liūdnos patirties. g.gif
Atsakyti
QUOTE(solo2 @ 2011 02 01, 23:14)
Labutis hi.gif
O del to geltonumo keista ar nera akmenuku tulžies latakuose,šiaip esant pankreatitui negeltonuoji kiek žinau iš savo liūdnos patirties. g.gif

SVEIKA, mano mama taip pat pageltonavo, menesi gulejo ligonineje, tik tiek kad Lt, tai gal ilgiau laiko, tai pripazino hepatita, tik koki nepamenu g.gif
Atsakyti
Sveikos dar karta.
Kas liecia kava,tai man ja rekomendavo gerti dietologe,kuri mane aplanke ligonineje.Tai as kazkaip ir rizikuoju kava megaujuosi kas ryta,bet aisku ja geriu silpnesne ir tik rytais,nors anksciau isgerdavau ir 3-4 puodelius per diena.Nes ir man kazkaip paciai neramu,kad labiau sau nepakenkciau su ta kava.
O kas liecia geltonuma ligos pradzioje,tai man pasirodo kasa buvo labai padidejusi nuo priepolio ir ji spaude tulzies pusle,o toji pasirodo buvo pradejusi lieti mano organizma tulzimi.Tai,kaip medikai sake buvo labai prasti reikalai su manimi unsure.gif
Siandiena is ligonines gavau laiska,kad po menesio turiu apsilankyti,atlikti kazkokius tyrimus.
Kai gulejau ligonineje,jie man irgi buvo itare tulzies akmenlige,bet sako nieko nerado,tai gal jie mane stebes toliau.
Dar buvau nepaminejus,kad ligonineje man kas dien leido vaistus i pilva,atrodo krauja skystinancius.
Siandiena jauciuosi neblogai,geriu paskirtus antibijotikus ir esomeprazole(cia turbut airiski panasus i musu pankretina ar kreona).Bet siaip jauciu skausma vaiksciodama,o ypac pasilankscius desiniajame sone.Bet nuo skausmo vaistu negeriu,nors jie israse skausmui malsinti paracetamoli.
Stiprybes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armon @ 2011 02 02, 14:25)
Sveikos dar karta.
Kas liecia kava,tai man ja rekomendavo gerti dietologe,kuri mane aplanke ligonineje.Tai as kazkaip ir rizikuoju kava megaujuosi kas ryta,bet aisku ja geriu silpnesne ir tik rytais,nors anksciau isgerdavau ir 3-4 puodelius per diena.Nes ir man kazkaip paciai neramu,kad labiau sau nepakenkciau su ta kava.
O kas liecia geltonuma ligos pradzioje,tai man pasirodo kasa buvo labai padidejusi nuo priepolio ir ji spaude tulzies pusle,o toji pasirodo buvo pradejusi lieti mano organizma tulzimi.Tai,kaip medikai sake buvo labai prasti reikalai su manimi  unsure.gif
Siandiena is ligonines gavau laiska,kad po menesio turiu apsilankyti,atlikti kazkokius tyrimus.
Kai gulejau ligonineje,jie man irgi buvo itare tulzies akmenlige,bet sako nieko nerado,tai gal jie mane stebes toliau.
Dar buvau nepaminejus,kad ligonineje man kas dien leido vaistus i pilva,atrodo krauja skystinancius.
Siandiena jauciuosi neblogai,geriu paskirtus antibijotikus ir esomeprazole(cia turbut airiski panasus i musu pankretina ar kreona).Bet siaip jauciu skausma vaiksciodama,o ypac pasilankscius desiniajame sone.Bet nuo skausmo vaistu negeriu,nors jie israse skausmui malsinti paracetamoli.
Stiprybes visoms  4u.gif

Svekutes mergaites ? Arom uzuojauta kad ir tu susirgai sia liga . Eglele noriu paklausti tau jau jokiu nemalonumu nebera su kasa ar kitais organais , mano organizmas tai mane besina / nes dabar prisikabino aukstas holesterolis nors ir taip mano meniu kudas . didziausias lapas dietu ir vaistu kad numazinciau holesteroly ,gal zinot kokiu liaudies vaistazoliu misiniu kaip mazinamas holesterolis , pas mane kasos uzdegimas jau peraugo y letiny taip kad gala jau zinau . Parasykit jei kas zinot aciu .
Atsakyti
As vel su liudnom ziniom verysad.gif
Vakar apsilankiau pas seimos gydytoja,nes turejau nunesti is ligonines parsiveztus dokumentus.Suzinojau,kad man visdelto aptiko akmeneliu tulzies pusleje,tai dabar kokia 2men. malsins kasos uzdegima ir ruos operacijai.Vel paskyre nauju antibiotiku ir kazkokiu ponstan forte piliuliu.Tai esu visai suglumusi.Galvoju ar ryztis operuotis cia Airijoje,ar i lietuva vaziuoti?
Gal galetumet,parasyti savo meniu ka jus valgot,kokia jusu dieta,nes man labai sunku jos laikytis,nes visa laika megau sociai pavalgyti kas dien kepiau pyragus,o dabar staiga turiu visko atsisakyti.
Renatele,gal gali parasyti,kur Airijoje gydaisi is kurio krasto esi?
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2011 02 03, 10:12)
mano organizmas tai mane besina / nes dabar prisikabino aukstas holesterolis nors ir taip mano meniu kudas .

renatele,
ne tik riebus maistas, bet ir stresas didina blogojo cholesterolio kiekį,tai ramybes,nesibiesink smile.gif
http://www.zebra.lt/...olesteroli.html
Papildyta:
QUOTE(Armon @ 2011 02 03, 12:05)

Gal galetumet,parasyti savo meniu ka jus valgot,kokia jusu dieta,

http://kasosuzdegima....com/dieta.html
šiaip neoperuoja kol amilazė nebūna normoje,pati operacija nera sudetinga,keturios skylutes ir viskas, smile.gif stiprybes.
Atsakyti
Nuo cholesterolio galima naudoti homeopatinį preparatą CHOLESTERINUM.Perkama homeopatinėse vaistinėse. Maži žirniukai ir nekenkia. O visi vaistai nuo cholesterolio tik tam kartui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LetaQ @ 2011 02 03, 12:33)
Nuo cholesterolio galima naudoti homeopatinį preparatą CHOLESTERINUM.Perkama homeopatinėse vaistinėse. Maži žirniukai ir nekenkia. O visi vaistai nuo cholesterolio tik tam kartui bigsmile.gif

Labutis na aciu uz atsakymus pirma reiks kreiptis y lietuva kad atsiustu nes cia sunku yra su heopatiniais . stresas galbut as irgi taip pagalvojau nes didele ytampa darbe yre nes ruosiuosi jau is ten ir iseiti . Armon as esu is siaurines airijos netoli Armagho . seimos gyditojas mano yra Mojuj jei zinai toky , o dabar pereme mane Belfastas . Cia tikrai viskas labai ilgai tesiasi su daktarais bet del tulzies operaciju cia labai kruopsciai ziuri turiu ne viena pazystama . Taip kad laikykis ir nors tai paguoda kad tau rado nuo ko kilo kasos uzdegimas stipriai prisiziurek save su maistu nes jei paragausi tai ko negalima tai skausmus vel turesi , tikiuosi kad to nebus . Stiprybes tau . Kose ir dziuveseliai kol nurims kasa ir troskiniai be jokiu padazu , as tai maista garpuody garinu ir labai gerai . Stiprybes visoms ir gero vakaro .
Atsakyti