Sveikos dar karta.
Kas liecia kava,tai man ja rekomendavo gerti dietologe,kuri mane aplanke ligonineje.Tai as kazkaip ir rizikuoju kava megaujuosi kas ryta,bet aisku ja geriu silpnesne ir tik rytais,nors anksciau isgerdavau ir 3-4 puodelius per diena.Nes ir man kazkaip paciai neramu,kad labiau sau nepakenkciau su ta kava.
O kas liecia geltonuma ligos pradzioje,tai man pasirodo kasa buvo labai padidejusi nuo priepolio ir ji spaude tulzies pusle,o toji pasirodo buvo pradejusi lieti mano organizma tulzimi.Tai,kaip medikai sake buvo labai prasti reikalai su manimi
Siandiena is ligonines gavau laiska,kad po menesio turiu apsilankyti,atlikti kazkokius tyrimus.
Kai gulejau ligonineje,jie man irgi buvo itare tulzies akmenlige,bet sako nieko nerado,tai gal jie mane stebes toliau.
Dar buvau nepaminejus,kad ligonineje man kas dien leido vaistus i pilva,atrodo krauja skystinancius.
Siandiena jauciuosi neblogai,geriu paskirtus antibijotikus ir esomeprazole(cia turbut airiski panasus i musu pankretina ar kreona).Bet siaip jauciu skausma vaiksciodama,o ypac pasilankscius desiniajame sone.Bet nuo skausmo vaistu negeriu,nors jie israse skausmui malsinti paracetamoli.
Stiprybes visoms