QUOTE(renatele2828 @ 2010 11 26, 23:34)
Labukas , mano kepenys visada buvo silpnos . Neuzsikreciau ne nuo ko ir niekas neuzkrete manes , paprasciausiai susirgau gelta cia airijoi ir daktarai jos negyde ir isivyste y hepatita b esu viruso nesiotoja bet uzkresti negaliu nieko , labai reguoja kepeneles y pervargimus ir nervus siaubingai . Sia savaitele esu be sveikatos pykina maistas slykstus nuo visko pucia sonus skauda , valgyt kad ir per prievarta neina , tai tik dziuvesei gelbsti nejaugi ji man sukilo vel pilvas nesusileidzia visiskai kad ir gyvuoju ant dziuvesiu ir jonazoliu arbatos . Bijau ligonines nes gi sventes ant nosies . Dar nors dziaugiuosi kad nera jau tu neiskenciamu skausmu . Stiprybes mergaites tikiuosi kad visos kitos esate sveikos . Stiprybes ir sveikatos .
Labukas,
Ech, sunku visuomet skaityti kad kazkam blogai
Siaubas, Renatele, ieskok daktariuku geru, siaubinga net skaityti kaip tau sunku Tavo istorija primena mano ilgas kancias
Eik ir ieskok betkokia kaina, nes sveikatele svarbiausia...
Labai tave palaikau, labai tikiuosi kad rasi buda kaip issikapstyti...
Man pastarasias dvi savaites irgi nera siaubingai gerai, atsikeliu su kazkokiu slyksciu skausmu , butent kasos srityje
O jau maniau kad graziai ir laimingai pamirsusi bedas gyvensiu
Na, bet pries menesi daryti tyrimai po inkstu uzdegimo rode tik imuniteto nusilpima, o visa kita lyg ir ok Tad gyvenu ir laukiu kas bus rytoj
Sveikateles visoms, mergytes
Beja, as Kaledu kazkodel dar nelaukiu
Nenoriu salciu, nors ir silta palta isigyjau, bet vaikstau drebedama jau dabar, neisivaizduoju kas bus kai bus -25
O jus jau gyvenat sventinem nuotaikom?