Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos uždegimas (pankreatitas)

QUOTE(DEM @ 2010 10 16, 09:22)
Raugintas agurkas- taip, negalima. O va dėl žirnelių teko suabejoti, nes Kauno klinikose duodavo prie mėsytės kaip garnyrą g.gif  Kai klausiau daktaro, tai tas atsakė, kad galima, kadangi jie marinuoti saldžiai ir yra neaštrūs. Kitur taip rašyta, kad negalima. Suprask kaip nori žmogau doh.gif

Zirneliai del savo odeles negalimi, juk visas darzoves valgot be odeles, as ir pomidora vyrui lupdavau
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2010 10 16, 09:22)
Raugintas agurkas- taip, negalima. O va dėl žirnelių teko suabejoti, nes Kauno klinikose duodavo prie mėsytės kaip garnyrą g.gif  Kai klausiau daktaro, tai tas atsakė, kad galima, kadangi jie marinuoti saldžiai ir yra neaštrūs. Kitur taip rašyta, kad negalima. Suprask kaip nori žmogau doh.gif

Žirnelių tai atseit negalima, kol priepuolis nurims gal geriau susilaikyti smile.gif
Tiesa, i darba dar legvai galima nusinešti jogurtų, yra pokeliuose košių užpilamų (tik reikia žiūrėti, kad būtų be visų E) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 10 16, 09:37)
Zirneliai del savo odeles negalimi, juk visas darzoves valgot be odeles, as ir pomidora vyrui lupdavau

Aleeee durnoji doh.gif Apie luobelę tai nepagalvojau doh.gif blink.gif
Atsakyti
Kaip laikotės, merginos?
DEM, Renatele, kaip jus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 10 23, 21:06)
Kaip laikotės, merginos?
DEM, Renatele, kaip jus?  4u.gif

Sveikos 4u.gif Laikausi verysad.gif Kito kelio neturiu. Bandau vis su tuo valgiu. Šiandien išsiviriau žuvienės: žuvis bus atskiras patiekalas, o iš sriubos išgraibiau daržoves, liko tik bulvės ir skystimas doh.gif nors vitaminai žūsta verdant, ale vis tiek lieka kažkiek. Bijau, kad neįsivaryčiau dar kokio kraujo nusėdimo, kad nepradėtų kokios peršalimo ligos pulti. Daktarė patarė nors mėnesį jokių vitaminų, tegu pailsi kasa. O vėliau liepė būtinai nusipirkti vitaminų. Nu tep ir gyvenam. Ale gerai, gyva esu, o kad vidus biski papuvęs bele kas mato g.gif schmoll.gif Svarbu nusišypsoti ir neparodyti, kad sergi schmoll.gif Tegu žmonės mato bus gražias wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2010 10 24, 11:59)
Sveikos 4u.gif  Laikausi verysad.gif  Kito kelio neturiu. Bandau vis su tuo valgiu. Šiandien išsiviriau žuvienės: žuvis bus atskiras patiekalas, o iš sriubos išgraibiau daržoves, liko tik bulvės ir skystimas doh.gif  nors vitaminai žūsta verdant, ale vis tiek lieka kažkiek. Bijau, kad neįsivaryčiau dar kokio kraujo nusėdimo, kad nepradėtų kokios peršalimo ligos pulti. Daktarė patarė nors mėnesį jokių vitaminų, tegu pailsi kasa. O vėliau liepė būtinai nusipirkti vitaminų. Nu tep ir gyvenam. Ale gerai, gyva esu, o kad vidus biski papuvęs bele kas mato g.gif  schmoll.gif  Svarbu nusišypsoti ir neparodyti, kad sergi schmoll.gif  Tegu žmonės mato bus gražias wub.gif  mirksiukas.gif

Labukas mergaites . Laikausi Jammin viena diena geriau kita blogiau rutina sukasi kaip sukusies . Laukiu pakvietimo operaciai bet dar tylu niekur nieko . Pavalgau pavemiu nevalgau pavemiu , bet kaip mergaites kai sako svarbu sypsotis kad ir pro asaras , mano oda pabalus net rudi kremai nepadeda ir klausimai kas tau jau lenda pro gerkle . Tai pasiguodziau ir einu prigulti silpnoka siandien , bet rytojus gal isaus geresnis , ikiukas sveikateles jums . Jammin kaip tavo inkstu uzdegimas pabego nuo taves jau ?
Atsakyti
Vajeee, Renatele verysad.gif Nu laikykis, stiprybės tau console.gif 4u.gif
Atsakyti
Stiprybes merginos, kaip nors, galva auksciau, viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 10 24, 20:36)
Stiprybes merginos, kaip nors, galva auksciau, viskas bus gerai 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labukas mergytes aciukas labai laikausi . Siandien esu geltona kaip kiausinis darbe sako y soliariuma gal vaikstai jo sakau grazinuosi , bet tai netiesa . Kaip jus mergytes kaip laikotes ?
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2010 10 29, 18:33)
Labukas mergytes aciukas labai laikausi . Siandien esu geltona kaip kiausinis darbe sako y soliariuma gal vaikstai jo sakau grazinuosi , bet tai netiesa . Kaip jus mergytes kaip laikotes ?

Labutis mergaiciukes kaip besilaikote ?
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2010 10 29, 20:33)

siaubas, perskaiciau ir sirdis vos nesustojo, iskart prisiminiau savo mama, kai ji buvo geltona tai veziau i ligonine- ilgai pragulejo, pripazino hepatita..uzkrete darant kelio sanario operacija (bent jau tokia pirma versija)....o sakykit merginos , jei zinoma ne paslaptis, nuo ko jus uzsikretet ar kaip kepenys jusu susizalojo, na net nemoku issireiksti, gal suprasit, ar tiesiog nukreipsit kur pasiskaityt kur parasyta.....
O jum stiprybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 11 24, 20:59)
siaubas, perskaiciau ir sirdis vos nesustojo, iskart prisiminiau savo mama, kai ji buvo geltona tai veziau i ligonine- ilgai pragulejo, pripazino hepatita..uzkrete darant kelio sanario operacija (bent jau tokia pirma versija)....o sakykit merginos , jei zinoma ne paslaptis, nuo ko jus uzsikretet ar kaip kepenys jusu susizalojo, na net nemoku issireiksti, gal suprasit, ar tiesiog nukreipsit kur pasiskaityt kur parasyta.....
O jum stiprybes 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labukas , mano kepenys visada buvo silpnos . Neuzsikreciau ne nuo ko ir niekas neuzkrete manes , paprasciausiai susirgau gelta cia airijoi ir daktarai jos negyde ir isivyste y hepatita b esu viruso nesiotoja bet uzkresti negaliu nieko , labai reguoja kepeneles y pervargimus ir nervus siaubingai . Sia savaitele esu be sveikatos pykina maistas slykstus nuo visko pucia sonus skauda , valgyt kad ir per prievarta neina , tai tik dziuvesei gelbsti nejaugi ji man sukilo vel pilvas nesusileidzia visiskai kad ir gyvuoju ant dziuvesiu ir jonazoliu arbatos . Bijau ligonines nes gi sventes ant nosies . Dar nors dziaugiuosi kad nera jau tu neiskenciamu skausmu . Stiprybes mergaites tikiuosi kad visos kitos esate sveikos . Stiprybes ir sveikatos .
Atsakyti