QUOTE(DEM @ 2010 10 15, 16:20)
O dabar klausymukas. Kuo pagardinti salotas ir mišraines

Majonezas, grietinė, actas ir padažai lyg ir netinka. O tai kuo tada jas užpilti

Pvz. mūsų lietuvišką baltą mišrainę

daržovės virtos, bet kuo ją užpilti

Neišneša galva
Bandžiau ieškoti valgių receptų kasininkėm, bet nieko net panašaus neradau: visur tik nuorodos pavienių produktų, bet gi vienos virtos bulvės nevalgysi

Ir ką būtų galima nusinešti į darbą pavalgyti

Darbovietės valgykla netinka, tai ką tada valgyti? Šitiek klausimų vienu metu, o atsakymų
Labas vakarėlis,
Et, užjaučiu DEM, smagiau skaityti kai jūs visos sveikos
Na, bet gerai, kad optimistiškai nusiteikusi, tai ir sveikatėlė gal greičiau atsistatys
Kas liečia valgį, tai prisimenu kaip prieš operacijas į darbą nešiojausi maistinį termosėlį, nes valgykla irgi tik keptą maistą parduodavo, geriausiu atveju sriubytės ten pirkdavau

O susigalvodavau gana įvairių maistų(aišku nežinau ar tau tiks). Kadangi termosas turėjo kelis "skyrelius", tai galėjau kelių rūšių maistą dėti į jį nesumaišant

Nešdavausi virtos vištienos su ryžiais, daržovių troškinių(dažniausiai irgi su vištiena), aš netoleravau žuvies, bet su ja irgi nemažai įvairių troškinių galima prasimanyti, kartais tiesiog salotų pasidarydavau

Galima sugalvoti troškintų mėsos kukulių,šnicelių,kotletukų visokiausių ir pasirinkti garnyrą
O dabar apie padažus: kurį laiką išties jokių padažų nevartojau, nors esu padažų "vergė"

Vėliau rinkausi kuo nekaltesnius- neaštrius, nedirginančius. Salotas vietoj grietinės užpildavau kefyru ir skonis man lygiai toks pats
Kartais ir dabar taip darau

Na su kečupais sunkiau, bet laikui bėgant gal surasi kokį natūralesnį