Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos uždegimas (pankreatitas)

QUOTE(Sanita @ 2010 10 03, 15:31)
Labukas mergaiciukes  4u.gif
Nesam sveikos , bet dar gyvos  bigsmile.gif    thumbup.gif
DEM super parasei , lyg mano mintis butum isdescius .. wub.gif
Super mergytes , kad mes tokios moraliskai stiprios pries ta bjaurybe...  mirksiukas.gif  Mes nepasiduosim  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Turiu dvi įkyrias ligas su kuriom tenka peštis, tai matyt jos ir suvienodina mintis biggrin.gif Kaip yra sakoma: vyras su žmona gyvendami kartu supanašėję lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti

Džiaugiuosi jūsų stiprybe smile.gif

Man tai ta stiprybė kartais staigiai išgaruoja ax.gif
Palūžtu, nuleidžiu rankas ir atrodo tos ligos niekuomet nesibaigs doh.gif
Aišku su pagerėjimu ateina ir geresnės nuotaikos, daugiau optimizmo ir rodos vėl viskas kurį laiką būna gerai smile.gif

Šaunuolės mergytės, jūs geras pavyzdys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 10 10, 07:35)
Džiaugiuosi jūsų stiprybe smile.gif

Man tai ta stiprybė kartais staigiai išgaruoja  ax.gif
Palūžtu, nuleidžiu rankas ir atrodo tos ligos niekuomet nesibaigs  doh.gif
Aišku su pagerėjimu ateina ir geresnės nuotaikos, daugiau optimizmo ir rodos vėl viskas kurį laiką būna gerai smile.gif

Šaunuolės mergytės, jūs geras pavyzdys  4u.gif

Saunuoles mergaites kad jus tokios stiprios o as paluzau . Nes dabar salinti tuzy turi . ji nebeveikia per menesy laiko po paskutiniu tyrimu atsirado nauji . Sestadienio nakty isvaziavau y ligonine su preipoliu galvojau kad kasa sustreikavo padare tyrimus uzdegimo nera kasos emilaze 101 . Bet kazkokie tyrimai rode kad nebeveikia tulzis skauda viskas skrandis kasa kepenys tulzis zarnos visas organizmas , Bijau cia Airijoi operuotis noriu y lietuva nes jei reiks laukti ilgai tai tikrai pargrysiu i Lietuvele . va taip as ir gyvenu nebera gerai su mano organizmu verysad.gif
Atsakyti
Laikykis Renatele 4u.gif
Kita vertus gal ir gerai, kad tau ta pusle pasalins, gal cia ji didele dalimi kalta del tavo blogos savijautos g.gif

As tai vat neseniai vel ligoninej savaite prasivoliojau doh.gif
Sikart umus inkstu uzdegimas mane sugriebe...
Daktarai sako, kad del nusilpusio organizmo, kazkokia bacila isimete ir prisidaugino tu bakteriju..
Trecia savaite vaistus saujom ryju, kazkaip sikart sunkiai sekasi pasveikti, bet panasu kad jau gereja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2010 10 12, 09:59)
siaubas, dar ir inkstų uždegimas sad.gif
belieka palinkėt tik sveikatos ir nenukabinti nosies smile.gif

Aciu mergaites uz grazius palinkejimus . Jamin stiprybes tau pasveikti . Eglele o tu taip viska ir valgai negaliu patiket bet tikiuosi tuo paciu kad nepasikartos nesveikai ziaurus skausmai . O as lauksiu kelias savaites kol pasikvies daktarai mane apziurai . Atrodo jau buvo kaip ir viskas normos ribose o cia setau ir skausmo protrukiai . Bet as kazkokia esu nenormali . kai su kasa problemos buvo skaudejo desiny sona po sokauliais o dabar skauda kairyji , ir kame cia saknys nesuprantu atrodo taip kad organizmas pats klaidina ir baugina tuo pat metu . Stiprybes meraites ir aciu uz tai kad jus cia esate . 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kasininkės 4u.gif
Grįžtu su visais trenksmais pas jus doh.gif Atsakė vėl kasa, nuo kiekvieno kąsnio skausmai, negana to dar ir vemti pradėjau, silpnumas nežmoniškas... Jau nežinau net ką galima ko negalima valgyti... Priepuolis prasidėjo nuo pieniškos daržovių sriubos: bulvės, morkos, makaronai, viskas virta vandenį ir truputi pasibaltinau pienu. O ir valgiau labai mažai, tik pasiurbščiojau doh.gif I vaje vaje kokie vaizdai doh.gif Biojogurtas ir vanduo, tai du dalykai kuriuos organizmas priima doh.gif Chebra, valgyt noriuuuuu verysad.gif Jau bijau ir ką paimti į burną. Daktarė padarė kraujo tyrimus, net atsakymų neatsimenu, bet tik pasakė, kad atsinaujino kasos jautrumas. O dėl maisto, tai liepė valgyti ir ieškoti sau tinkamų, nes yra tik sąlyginės nuorodos, o kas tinka ir netinka- reik savo kailiu patirti.
Tačiau... Aš vis tiek neverksiu, nedejuosiu... Manęs tai nesužlugdys schmoll.gif Nes aš stipri thumbup.gif Vieną dieną tai praeis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2010 10 15, 15:01)
Sveikos, kasininkės 4u.gif
Grįžtu su visais trenksmais pas jus doh.gif  Atsakė vėl kasa, nuo kiekvieno kąsnio skausmai, negana to dar ir vemti pradėjau, silpnumas nežmoniškas... Jau nežinau net ką galima ko negalima valgyti... Priepuolis prasidėjo nuo pieniškos daržovių sriubos: bulvės, morkos, makaronai, viskas virta vandenį ir truputi pasibaltinau pienu. O ir valgiau labai mažai, tik pasiurbščiojau doh.gif  I vaje vaje kokie vaizdai doh.gif  Biojogurtas ir vanduo, tai du dalykai kuriuos organizmas priima doh.gif  Chebra, valgyt noriuuuuu verysad.gif  Jau bijau ir ką paimti į burną. Daktarė padarė kraujo tyrimus, net atsakymų neatsimenu, bet tik pasakė, kad atsinaujino kasos jautrumas. O dėl maisto, tai liepė valgyti ir ieškoti sau tinkamų, nes yra tik sąlyginės nuorodos, o kas tinka ir netinka- reik savo kailiu patirti.
Tačiau... Aš vis tiek neverksiu, nedejuosiu... Manęs tai nesužlugdys schmoll.gif Nes aš stipri thumbup.gif  Vieną dieną tai praeis mirksiukas.gif

Sveikos merginos, tik ka atradau sia tema, aisku isikeliau i favoritus, tai daba skaitinesiu ir domesiuos, nes mano vyras turi sia problema, bet jau metai kaip ramiau, tfiu......., visos temos neskaiciau ir nezinau nuo ko jums cia viskas prasidejo, kad sita liga uzklupo, nes visom skirtingai manau, vieno "nuodo" ner,.....stiprybes merginos, 4u.gif 4u.gif 4u.gif ...konkreciai dabar DEM, gal jums morkos netiko, nes siaip sako kad jos per kepenis duoda...kodel taip sakau paaiskinsiu- auginu maziuka, ir kaip yra sakoma, kad pirma kosyte turi buri morkyciu, nes pacios nekalciausios darzoves, bet kitos daktares, Kauno, teigia kad morkos labai apsunkina kepenu darba, tad yra nerekomenduojamos maziukams, taip kad cia pamastymams, o pagalvojus apie jus, jei dabar tokioj rimtoj stadijoj, na priepoliai uzeina, tai gal ir ta morkyte jum pakenke, bet cia tik mano nuomone...dar variantas, bandykit po viena darzove virt ir ziurekit reakcija-pvz kefyras ir bulve, jei nieko, tai dadekit kita dar darzove...na ir prirasiau visokiu nesamoniu, nepykit jei ne i tema blush2.gif
Atsakyti
Kodėl ne į temą g.gif blink.gif Kaip tik į temą bigsmile.gif thumbup.gif
Kiekvieno žmogaus organizmas yra savitas. Seniai įsitikinau: kas tinka man- netiks kitam ir atvirkščiai. Pvz. obuolys. Šiaip jis mums leistinas, tik lupti reikia. O man netinka, jį turiu kepti. Mano daktarė liepė visas daržoves valgyti tik virtas, šito tikrai nesakė Kauno klinikose. Taip kad laukia ilga kelionė kol atsirinksiu kas tinka.
O dabar klausymukas. Kuo pagardinti salotas ir mišraines g.gif Majonezas, grietinė, actas ir padažai lyg ir netinka. O tai kuo tada jas užpilti g.gif Pvz. mūsų lietuvišką baltą mišrainę g.gif daržovės virtos, bet kuo ją užpilti g.gif Neišneša galva schmoll.gif doh.gif
Bandžiau ieškoti valgių receptų kasininkėm, bet nieko net panašaus neradau: visur tik nuorodos pavienių produktų, bet gi vienos virtos bulvės nevalgysi schmoll.gif Ir ką būtų galima nusinešti į darbą pavalgyti g.gif Darbovietės valgykla netinka, tai ką tada valgyti? Šitiek klausimų vienu metu, o atsakymų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2010 10 15, 16:20)

O dabar klausymukas. Kuo pagardinti salotas ir mišraines g.gif  Majonezas, grietinė, actas ir padažai lyg ir netinka. O tai kuo tada jas užpilti g.gif  Pvz. mūsų lietuvišką baltą mišrainę g.gif  daržovės virtos, bet kuo ją užpilti g.gif  Neišneša galva schmoll.gif  doh.gif
Bandžiau ieškoti valgių receptų kasininkėm, bet nieko net panašaus neradau: visur tik nuorodos pavienių produktų, bet gi vienos virtos bulvės nevalgysi schmoll.gif  Ir ką būtų galima nusinešti į darbą pavalgyti g.gif  Darbovietės valgykla netinka, tai ką tada valgyti? Šitiek klausimų vienu metu, o atsakymų schmoll.gif

Labas vakarėlis,

Et, užjaučiu DEM, smagiau skaityti kai jūs visos sveikos 4u.gif
Na, bet gerai, kad optimistiškai nusiteikusi, tai ir sveikatėlė gal greičiau atsistatys smile.gif

Kas liečia valgį, tai prisimenu kaip prieš operacijas į darbą nešiojausi maistinį termosėlį, nes valgykla irgi tik keptą maistą parduodavo, geriausiu atveju sriubytės ten pirkdavau smile.gif
O susigalvodavau gana įvairių maistų(aišku nežinau ar tau tiks). Kadangi termosas turėjo kelis "skyrelius", tai galėjau kelių rūšių maistą dėti į jį nesumaišant smile.gif Nešdavausi virtos vištienos su ryžiais, daržovių troškinių(dažniausiai irgi su vištiena), aš netoleravau žuvies, bet su ja irgi nemažai įvairių troškinių galima prasimanyti, kartais tiesiog salotų pasidarydavau smile.gif Galima sugalvoti troškintų mėsos kukulių,šnicelių,kotletukų visokiausių ir pasirinkti garnyrą smile.gif

O dabar apie padažus: kurį laiką išties jokių padažų nevartojau, nors esu padažų "vergė" biggrin.gif
Vėliau rinkausi kuo nekaltesnius- neaštrius, nedirginančius. Salotas vietoj grietinės užpildavau kefyru ir skonis man lygiai toks pats thumbup.gif
Kartais ir dabar taip darau smile.gif
Na su kečupais sunkiau, bet laikui bėgant gal surasi kokį natūralesnį smile.gif
Atsakyti
Jammin, ačiū. Su jūsų visų pagalba po truputi pradeda viskas aiškėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2010 10 15, 22:35)
Jammin, ačiū. Su jūsų visų pagalba po truputi pradeda viskas aiškėti 4u.gif

bet balta misraine- zirneliu negalima, agurkas raugintas vel, na nebent be zirneliu, su svieziais agurkais, uzpilta kefyru- visai nieko.. as vyrui dar triusiena troskindavau, brangoka mesyte, bet kai tik jam vienam, po gabaliuka, visai gerai, kiausini galima retkarciais, tik minksta, manau svarbiausia nuraminti tuos priepuolius, sustipreti, veliau bus lenviau, svarbiausia stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 10 15, 22:18)
bet balta misraine- zirneliu negalima, agurkas raugintas vel, na nebent be zirneliu, su svieziais agurkais, uzpilta kefyru- visai nieko.. as vyrui dar triusiena troskindavau, brangoka mesyte, bet kai tik jam vienam, po gabaliuka, visai gerai, kiausini galima retkarciais, tik minksta, manau svarbiausia nuraminti tuos priepuolius, sustipreti, veliau bus lenviau, svarbiausia stiprybes 4u.gif

Raugintas agurkas- taip, negalima. O va dėl žirnelių teko suabejoti, nes Kauno klinikose duodavo prie mėsytės kaip garnyrą g.gif Kai klausiau daktaro, tai tas atsakė, kad galima, kadangi jie marinuoti saldžiai ir yra neaštrūs. Kitur taip rašyta, kad negalima. Suprask kaip nori žmogau doh.gif
Atsakyti