Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos uždegimas (pankreatitas)

QUOTE(Jammin1 @ 2009 12 14, 17:53)
Labutis  4u.gif 

Aš gerai laikausi smile.gif Nuo ryt darbe šventinis "maratonas" prasideda, tai kas bus po kelių dienų- net neįsivaizduoju. Na, tikiuosi nealpinėsiu ten...  rolleyes.gif

Kaip tau atsiskaitymai? Turbūt jau irgi gerokai išvargino?

Kol kas nieko gerai viaks, sia savaite dar trys turiu atlaikyti. Po to truputuka Keldinis poilsis, o po nauju vel egzai doh.gif
O ka tau gydytojai siandien sake?
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 12 14, 18:58)
Kol kas nieko gerai viaks, sia savaite dar trys turiu atlaikyti. Po to truputuka Keldinis poilsis, o po nauju vel egzai doh.gif
O ka tau gydytojai siandien sake?

Na, pasakiau, gydytojai, kad taip buvo, bet visiškai nesureagavo. Galvojau gal nenugirdo-pakartojau dar du kartus- vėl nulis reakcijos. Nieko nepaklausė, nieko niekur neįrašė... Paprašiau, kad pamatuotų spaudimą(galvojau, gal dėl jo tokia būsena buvo), pamatavo-normalus 110X80.
Tokios reakcijos ir tikėjausi. Tiksliau ne reakcijos, o ignoravimo.
Imu daryti išvadas, kad alpimas ir būsena prieš jį- visiškai normalus dalykas, dėl kurio neverta kreiptis į šeimistę. Taip ir bus- kitą kartą tikrai nesikreipsiu kaip bebūtų schmoll.gif
Tiesiog nematau prasmės.
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 12 14, 21:26)
Na, pasakiau, gydytojai, kad taip buvo, bet visiškai nesureagavo. Galvojau gal nenugirdo-pakartojau dar du kartus- vėl nulis reakcijos. Nieko nepaklausė, nieko niekur neįrašė... Paprašiau, kad pamatuotų spaudimą(galvojau, gal dėl jo tokia būsena buvo), pamatavo-normalus 110X80.
Tokios reakcijos ir tikėjausi. Tiksliau ne reakcijos, o ignoravimo.
Imu daryti išvadas, kad alpimas ir būsena prieš jį- visiškai normalus dalykas, dėl kurio neverta kreiptis į šeimistę. Taip ir bus- kitą kartą tikrai nesikreipsiu kaip bebūtų  schmoll.gif
Tiesiog nematau prasmės.

gal metas keist gydytoją g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 12 14, 21:47)
gal metas keist gydytoją  g.gif

Tikrai taip smile.gif
Jau nuo senų senovės apie tai galvoju- užkniso, kad kada beateinu- ji visada be nuotaikos, būna apšaukia dėl nieko, o ir į mano sveikatos skundus mažai dėmesio kreipia... Kadangi susirgau pankreatitu, tai daugybę kartų teko išgirsti, jog narkotikus vartoju, nors su tuo nieko bendro tikrai niekada neturėjau schmoll.gif Net ir mamai teko daugybę kartu apie dukrą "narkomanę" paklausyti. Nors kiek žinau paciento konfidencialumas turėtų būti užtikrintas. Nesvarbu ar narkomanas, ar normalus g.gif Daug kartų aš sakiau, kad tai nuo kasos latakų patologijos, bet...
Kadangi šiuo metu tvarkausi dokumentus, tai pakeisti negaliu.. ax.gif Bet šįkart sau pažadėjau, kad tikrai vasarį persirašysiu kitur ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 14 gruodžio 2009 - 21:11
Labas rytas 4u.gif
Ojojoi- kaip šiandien šalta, baisu net nosį laukan bus kišti smile.gif
Nesušalkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 12 15, 08:20)
Labas rytas  4u.gif
Ojojoi- kaip šiandien šalta, baisu net nosį laukan bus kišti smile.gif
Nesušalkit  4u.gif

Labas mergaiciukes . Kaip besilaikote ? Jammin nereikia ne ziemos mums kasininkem kad nesusaltume bent jau as , teko gelbet save ir nusipirkti elektrini patiesala i lova nes taip salta kad baisu . Tavo gyditoja matyt i uzsieny buvo isvykus stazuotis kad tokia abejinga , cia tai toks burdakas kad baisu . Nesusalkim o ypas jus Lietuvelei . Sekmes mergytes . drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labutis mergaites,
Jammin, tikrai keisk gydytoja. Gal ir pavasario nelauk...
Salta lauke, bet man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Oi, šiandien koks išbandymas žiemos speigų manęs darbe laukė doh.gif 9val minusinėj temperatūroj doh.gif Galvojau nukratysiu kojas, bet gyva kolkas biggrin.gif
Tikiuosi, kad ryt bent kiek šildymo sistemą pataisys, nes neįmanoma išbūti tokiam speige ir dar be jokių striukių doh.gif

Vamora, nuoširdžiai pavydžiu, kad tau patinka šaltukas, aš žiemos tiesiog negaliu apkęsti- tik išėjus laukan iškart nušąla visos galūnės blush2.gif Nors man jau ir namie per šalta blush2.gif

Renatėle, gal pagerėjo tavo sveikatėlė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 15 gruodžio 2009 - 22:35
Va siandien man jau salta,nes vejas yra. O vakar tai super thumbup.gif Grazu,ramu saule sviecia...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kur dinge visos?Auuuu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Užšalom nuo žiemos speigų biggrin.gif
Vakar prisėdau trumpam po darbo prie kompo, bet kažkaip netyčia neužmačiau mūsų temelėj žinutės blush2.gif
Vakar grįžtant namo paakių odą nušalau doh.gif Skauda ir neįsivaizduoju kuo patepti, nes nuo kremo dar žiauriau skauda-graužia... Labiausiai nušalusias vieteles aliejuku patepiau, gal nepakenksiu g.gif Nu ir jautruolė ta mano oda doh.gif

Kaip tu, Vamora? smile.gif
Atsakyti
Nu sakes Jammin doh.gif pas mane jau jautriir sausa oda,bet pas tave doh.gif
Gal toli eit reikejo?Jetau...Tikrai nesuprantu,baisu...Kas tad butu jei kokie 25 minus...Tu turi vaiksciot apsimuturavus kad tik vos vos matytum console.gif
O as nieko, va pasidariau avizines kose, uzkaposiu ir i univera mausiu smile.gif Uzvakar turejau vaistukus vel gert,kazkas netiko...o be to prisidejo kita dar beda,galvos skausmai daugiadieniai,seniai jau buvo...Bet kaip maryte melnikaite turiu istvert

Atsakyti