Oj, as tai jau apie metus nesitikrinusi Niekaip negaliu prisiversti nueiti, net jei ir paskauda
QUOTE(Jammin1 @ 2010 08 22, 13:35)
Oj, as tai jau apie metus nesitikrinusi Niekaip negaliu prisiversti nueiti, net jei ir paskauda
OOOOOOO tai bent , Bet pilnai suprantu kad nelabai norisi baltu halatu matyt . O kaip siaip laikaisi ?
QUOTE(renatele2828 @ 2010 08 23, 17:38)
OOOOOOO tai bent , Bet pilnai suprantu kad nelabai norisi baltu halatu matyt . O kaip siaip laikaisi ?
Labutis,
Na, šiaip viskas puiku pas mane, kažkaip atrodo po truputį gyvenimas tvarkosi Dabar dar iki pilnos laimės dar kokio ofisinio oficialaus darbelio reikėtų, kurį laiką padirbus jau ir vaikučių norėtųsi
Pas mus orai atvėsę, labai nelaukiu žiemos, nes vėl tie drebuliai kankins, nesinorės iš namų nosies iškišti
Žodžiu kolkas judu pirmyn
Kas pas tave naujesnio, Renatėle?
Sveikos
Užeinu, paskaitau ir vėl dingstu. Vargstu su ta savo kasa, vis ramybės neduoda. Va vakar, draugė per paskaitą pavaišino riešutais Praėjus vos ne valandai, su skausmo priepuoliu nukritau tiesiai Laisvės alėjoj Vaistų dar sugebėjau nusipirkti, o va atsigert- jau nevaliojau. Skambinau vyrui, atlėkė iš kito rajono parsivešt. Įkaliau nošpos ir mezimo - praėjo, bet šiandien kaip silpna, kraujospūdis tep visada žemas, o šiandien- 90/78, o pulsas- 98 Ir velniškai šalta Reiktų gerti kavos- visada šitaip pakeliu spaudimą, bet šiandien negaliu, bijau
Vis galvoju ar tikrai nuo riešutų čia taip man Kartais pati savęs nesuprantu: išvirė mama paukštienos, ją tik vandenį išvirė, valgiau krūtinėlę be odos... Patikėkit kokie skausmai Mama tik rankom skėsčioja. Kitą kartą ir cepelinų privalgau- nieko Žiūriu, kuo labiau saugausi mums pavojingo maisto- tuo blogiau Gal čia nuo nuovargio, pastaruoju metu didelė įtampa darbe buvo, dabar įvadinė sesija, miegelio trūksta
O jūs laikykitės, sveikatėlės daug daug
P.S. Čia daivulka78 buvusi trukdo
Užeinu, paskaitau ir vėl dingstu. Vargstu su ta savo kasa, vis ramybės neduoda. Va vakar, draugė per paskaitą pavaišino riešutais Praėjus vos ne valandai, su skausmo priepuoliu nukritau tiesiai Laisvės alėjoj Vaistų dar sugebėjau nusipirkti, o va atsigert- jau nevaliojau. Skambinau vyrui, atlėkė iš kito rajono parsivešt. Įkaliau nošpos ir mezimo - praėjo, bet šiandien kaip silpna, kraujospūdis tep visada žemas, o šiandien- 90/78, o pulsas- 98 Ir velniškai šalta Reiktų gerti kavos- visada šitaip pakeliu spaudimą, bet šiandien negaliu, bijau
Vis galvoju ar tikrai nuo riešutų čia taip man Kartais pati savęs nesuprantu: išvirė mama paukštienos, ją tik vandenį išvirė, valgiau krūtinėlę be odos... Patikėkit kokie skausmai Mama tik rankom skėsčioja. Kitą kartą ir cepelinų privalgau- nieko Žiūriu, kuo labiau saugausi mums pavojingo maisto- tuo blogiau Gal čia nuo nuovargio, pastaruoju metu didelė įtampa darbe buvo, dabar įvadinė sesija, miegelio trūksta
QUOTE(DEM @ 2010 08 26, 09:44)
Sveikos
Labutis Jammin . Nieko kruti y prieky ir as , Jo ziemuze salta labai turbut niekas jos nelaukia . nesuprantu as savo organizmo y saldumynu nevirskina visai mano organizmas kad ir paprastus sausainukus uzkremtu isipuciu kaip balionas ir atpilineju , O nuovargis Daivulka bent jau man tai labai stiprei jauciasi , pvz . turejau reikalu tokiu kad miegoti ejau 2 nakties o keltis y darba 5 ryto taip 2 dienas iseiles tempaiu o trecia is lovos nebepakilau ir skausma numalsinau tik susileidus nuskausminamu ir dar sako kad ne sene esu . Nebera sveikatos fiziskai jokios sakes .Laikykites mergytes ikiukas .
Labutis merginos
Na, bandykit eiti per gydytojus, kaikur turbūt net ir "per galvas lipti" reikia, reikia tirtis, ieškoti kame bėdos, nes sveikas žmogus kasdien ar kas antrą dieną jaustis blogai negali Būkit atkaklios-ieškokit sprendimų, juk visą likusį gyvenimą blogai jaustis nenorit ir nereikia O išeitis visada yra, tik drąsiai ieškokit jos Aš juk irgi pusantrų metų merdėjau, gyvenau kaip daržovė beveik, o dabar pažiūrėkit kaip atkutau
Aš taip norėčiau, kad jūs visos sveikos būtūmėt, kad rastumėt kaip galima kovoti su ta ligele, stiprybės, mergytės
Aš šiandien laiminga- išsilaikiau vairavimo egzaminą, jau laukiu kol gausiu pažymėjimą Nors šįryt iš tų nervų šoną gerai paskaudėjo, bet pagalvojau, kad neleisiu niekam sutrukdyti man to egzo- ir Wuolia
Na, bandykit eiti per gydytojus, kaikur turbūt net ir "per galvas lipti" reikia, reikia tirtis, ieškoti kame bėdos, nes sveikas žmogus kasdien ar kas antrą dieną jaustis blogai negali Būkit atkaklios-ieškokit sprendimų, juk visą likusį gyvenimą blogai jaustis nenorit ir nereikia O išeitis visada yra, tik drąsiai ieškokit jos Aš juk irgi pusantrų metų merdėjau, gyvenau kaip daržovė beveik, o dabar pažiūrėkit kaip atkutau
Aš taip norėčiau, kad jūs visos sveikos būtūmėt, kad rastumėt kaip galima kovoti su ta ligele, stiprybės, mergytės
Aš šiandien laiminga- išsilaikiau vairavimo egzaminą, jau laukiu kol gausiu pažymėjimą Nors šįryt iš tų nervų šoną gerai paskaudėjo, bet pagalvojau, kad neleisiu niekam sutrukdyti man to egzo- ir Wuolia
QUOTE(eglegle @ 2010 09 09, 16:27)
Jammin, sveikinu Gero ir saugaus važinėjimo
Ačiukas
QUOTE(Jammin1 @ 2010 09 09, 20:56)
Ačiukas
Sveikinu istojus y kelia . Dabar sugiai vazinek . Sveikinu saunuole ,Jammin .
QUOTE(renatele2828 @ 2010 09 10, 18:15)
Sveikinu istojus y kelia . Dabar sugiai vazinek . Sveikinu saunuole ,Jammin .
Ačiū
QUOTE(Jammin1 @ 2010 09 14, 11:58)
Ačiū
sveikutes mergaites na kaip matau visos pasveikusios tai smagumelis . saunumelis . pasakykit sio stebuklo paslapty ?
QUOTE(renatele2828 @ 2010 09 25, 11:11)
sveikutes mergaites na kaip matau visos pasveikusios tai smagumelis . saunumelis . pasakykit sio stebuklo paslapty ?
Nepasveikusios Tik tyliai kenčiam, niekam nesiguodžiam ir... šypsomės. Aš už tai, kad mano skausmo niekas nematytų. Pirma- padėti niekuo negali, antra- gailesčio man nereikia, trečia- nenoriu liūdinti mane mylinčių žmonių, ketvirta-penkta- šešta... - aš vis tiek gyvenu
Pasakiau savo nuomonę, sory Pavargau nuo žmonių gailesčio- vajeee, tokia jauna ir šitaip Skauda- neskauda, sergu-nesergu, koks jau skirtumas, bet aš vis tiek gyvenu, nes skausmas nekeičia mano minčių, mano kovos, nes aš mama ir manęs labai reikia dviem berniukams Aš gyvenu, nes skausmas praeina. Aš gyvenu, nes neleisiu, kad kažkokia suknista kasa man trukdytų. Gali ji keisti gyvenimo tempą, keisti mano valgį ir pan. et tai nereiškia, kad privers sėdėti ir verkti. Aš šypsausi, nes galų gale - myliu savo gyvenimą ir jį supančius artimuosius: tėvus, brolius, vaikus, vyrą, draugus... Aš gyvenu, nes žinau, kaip jie reikalingi man, taip aš reikalinga jiems
Jei kuri rasit stebuklingą vaistą- pasakykit Pravers
P.S. Atsiprašau, kad aš šitaip....
Labukas mergaiciukes
Nesam sveikos , bet dar gyvos
DEM super parasei , lyg mano mintis butum isdescius ..
Super mergytes , kad mes tokios moraliskai stiprios pries ta bjaurybe... Mes nepasiduosim
Nesam sveikos , bet dar gyvos
DEM super parasei , lyg mano mintis butum isdescius ..
Super mergytes , kad mes tokios moraliskai stiprios pries ta bjaurybe... Mes nepasiduosim