Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos uždegimas (pankreatitas)

QUOTE(rasytea77 @ 2010 06 21, 23:25)
labas vakaras...
mano draugui umus kasos uzdegimas..,abu beproto pergyvenam..,siandien dare ta kompiuterini tyrima,atsakymai rytoj....baisiausia ta nezinomybe,ir neesam susidure su jokia panasia liga,nezinom,ar ji pagydoma,ar ne.............

Labutis,

Nesmagu skaityti,kad mūsų gretos daugėja... Kita vertus gerai, kad yra vietelė kur galima pasikonsultuoti smile.gif
Kaip tavo draugo sveikata? Ką gydytojai sako?
Sveikatukės 4u.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif
mano drauga isleido is ligonines siandien,liepe dietos pasilaikyt,ir jokio alkoholio..o kaip bus toliau,nezinia...,jis toks be nuotaikos...
Atsakyti
Sveikos,
Noriu paklausti, kokius tyrimus turi daryti kad nustatyti ar kasa tvarkoje?..Aš dar prieš nėštumą lankiausi pas gyd, nes turiu amžiną palydovą tokį - pilvo pūtimas, nesvarbu valgau ar ne, nesvarbu ką valgau vistiek pučia, ir prasidėjo nežmoniški skausmo priepuoliai pilvo srityje, duobutėje, pykinimas..Kaip susuka tai tik susirietus galiu būti ir net kvėpuoti neina, atrodo kad šonkauliai sulaužyti..Po kažkiek laiko praeina..Bet paskui pastojau, ir taip nebaigiau tirtis..Skausmai nesiliovė, bet gal truputis apmažėję buvo..Po gimdymo prasidėjo kasdieniniai skausmai, kartais stiprūs lb kartais silpnesni..Na ir prie visko prisidėjo galvos svaigimas ir vos ne alpimas..Vos nes spėju atsisėsti arba atsitūpti..Tada išmuša karštis, o paskui šaltkrėtys.. blink.gif Dar kai užeina priepuolis tai iš kojų verčia, mažiukės vos nesužalojau verysad.gif Tada pas gyd kai vaikščiojau, tai sako skrandis tvarkoje..Daugiau nieko nežiūrėjo..Dbr mano gyd gryš po liepos 7d iš atostogų tai važiuosiu tikrintis nuodugniai..Bet vat gal reiks prašyti kad kasą patikrintų?..Todėl įdomu kokius tyrimus daro ir pas kokius gydytojus reik eiti..?..Ačiū už atsakymus.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2010 07 02, 09:41)
Sveikos,
Noriu paklausti, kokius tyrimus turi daryti kad nustatyti ar kasa tvarkoje?..Aš dar prieš nėštumą lankiausi pas gyd, nes turiu amžiną palydovą tokį - pilvo pūtimas, nesvarbu valgau ar ne, nesvarbu ką valgau vistiek pučia, ir prasidėjo nežmoniški skausmo priepuoliai pilvo srityje, duobutėje, pykinimas..Kaip susuka tai tik susirietus galiu būti ir net kvėpuoti neina, atrodo kad šonkauliai sulaužyti..Po kažkiek laiko praeina..Bet paskui pastojau, ir taip nebaigiau tirtis..Skausmai nesiliovė, bet gal truputis apmažėję buvo..Po gimdymo prasidėjo kasdieniniai skausmai, kartais stiprūs lb kartais silpnesni..Na ir prie visko prisidėjo galvos svaigimas ir vos ne alpimas..Vos nes spėju atsisėsti arba atsitūpti..Tada išmuša karštis, o paskui šaltkrėtys.. blink.gif Dar kai užeina priepuolis tai iš kojų verčia, mažiukės vos nesužalojau verysad.gif Tada pas gyd kai vaikščiojau, tai sako skrandis tvarkoje..Daugiau nieko nežiūrėjo..Dbr mano gyd gryš po liepos 7d iš atostogų tai važiuosiu tikrintis nuodugniai..Bet vat gal reiks prašyti kad kasą patikrintų?..Todėl įdomu kokius tyrimus daro ir pas kokius gydytojus reik eiti..?..Ačiū už atsakymus.. 4u.gif

Sveika,
Tyrimu tai nemazai yra- kraujo, echoskopija, kompiuterine tomografija, magnetinis rezonansas, tik greiciausiai pirmiausiai ziuretu krauja ir skirtu echoskopija, o tada jei bus itarimas,kad cia tikrai su kasa kazkas gali buti-gali skirti ir tuos kitus smile.gif
Kreiptis turbut pirmiausia reiktu pas seimos gydytoja ir prasyti siuntimo pas gastroenterologus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2010 07 02, 08:41)

prie bendro kraujo tyrimo paprašykit, kad amilazę patikrintų
Atsakyti
Ačiū labai už patarimus.. 4u.gif
Pas gastroenterologą siųs į santariškes, o ten apie porą mėn jaučiu laukt reiks.. doh.gif Nes pradžioj nėštumo buvau užsirašiusi pas jį, tai kol pakliuvau ir pilvas užaugo.. doh.gif Ir taip sutapo kad su vyresnėlę reikėjo tuo pat metu eiti pas ortopedą, o vyras išvažiavęs buvo tai taip aš ir nenuėjau pas jį..Na žiūrėsim kaip ten bus.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2010 07 05, 15:20)
Ačiū labai už patarimus.. 4u.gif
Pas gastroenterologą siųs į santariškes, o ten apie porą mėn jaučiu laukt reiks.. doh.gif Nes pradžioj nėštumo buvau užsirašiusi pas jį, tai kol pakliuvau ir pilvas užaugo..  doh.gif Ir taip sutapo kad su vyresnėlę reikėjo tuo pat metu eiti pas ortopedą, o vyras išvažiavęs buvo tai taip aš ir nenuėjau pas jį..Na žiūrėsim kaip ten bus.. ax.gif

Tikrai taip-eilės ten nesvietiškos. Aš prieš pusę savaitės registravausi(ne pas gastro, bet į santariškių k/p),tai taloną gavau tik rugpjūčio 16 doh.gif
Sekmės 4u.gif
Atsakyti
O man kažkaip pavyko užsiregistruoti į Santariškių konsultacinę polikliniką pas gastroenterologą. Laukiu tik mėn. Birželio 13 važiuosiu.Net greičiau nei antrą kartą
pakliūsiu pas savo miesto gydytoją.
Atsakyti
Mano anyta šiom dienom buvo Lazdynų ligoninėj, tai jei ir kasą tikrino nes bloga buvo..Tai gydytojai sakė, kad norint išsitirti, tai reikia imti pas savo šeimos gydytoją siuntimą ir varai ten keliom dienom gult..Viską peržiūrės iškart.. smile.gif Eisiu pas savo gydytoją 5dienį, žiūrėsim ką ten man pasakys.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patrakusi: 06 liepos 2010 - 19:44
QUOTE(patrakusi @ 2010 07 06, 20:44)
Mano anyta šiom dienom buvo Lazdynų ligoninėj, tai jei ir kasą tikrino nes bloga buvo..Tai gydytojai sakė, kad norint išsitirti, tai reikia imti pas savo šeimos gydytoją siuntimą ir varai ten keliom dienom gult..Viską peržiūrės iškart.. smile.gif Eisiu pas savo gydytoją 5dienį, žiūrėsim ką ten man pasakys.. g.gif

Oho, tai labai gerai,jei paguldytų ištyrimui. Sutik būtinai, jei sąlygos leis smile.gif
Kažkaip man per tuos du metus kankynės niekas šiaip išsityrimui atsigulti nesiūlė, išskyrus tuos du atvejus kai operuotis reikėjo smile.gif Gal situacija ligoninėse pasikeitė smile.gif
Ligoninėj manyčiau tikrai nuodugniau ištirtų ir gal surastų priežastį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 07 liepos 2010 - 14:33
QUOTE(Jammin1 @ 2010 07 07, 13:33)
Oho, tai labai gerai,jei paguldytų ištyrimui. Sutik būtinai, jei sąlygos leis smile.gif
Kažkaip man per tuos du metus kankynės niekas šiaip išsityrimui atsigulti nesiūlė, išskyrus tuos du atvejus kai operuotis reikėjo smile.gif Gal situacija ligoninėse pasikeitė smile.gif
Ligoninėj manyčiau tikrai nuodugniau ištirtų ir gal surastų priežastį  4u.gif

Labas mergaites kaip begyvenate ? Kaip sveikateles jusu ? Kaip laidziate vasarele? cool.gif
Atsakyti
Sveikutė 4u.gif

Vasarėlė linksma bigsmile.gif Galėtų tik orai būti geresni smile.gif Aš bastausi po Lietuvėlę, ieškau kur įdomiau kiekvieną dieną praleisti bigsmile.gif
Vakar mano kasa po ilgo laiko kažko supyko ant manęs, turėjau skausmo priepuoliuką. Aišku jis nesulyginamai mažesnis, nei tie kur būdavo iki operacijos, bet juokinga tikrai nebuvo. Kaip tyčia pradėjo skaudėti prieš pat išeinant iš namų, pagulėjau truputį ir rizikavau-išgėriau vaistų ir variau į vairavimo paskaitą ax.gif Na ir po gero pusvalandžio atlėgo, tad nepasigailėjau kad išvažiavau bigsmile.gif

Kaip tu Renatėle laikaisi? Gal atostogauji? Kaip vasarėlė?
Kaip kitos mergytės laikosi, kaip sveikatėlės? user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 09 liepos 2010 - 08:25