QUOTE(Brėkšta @ 2010 04 21, 12:17)
su garpuodžiais tai meliodija tokia viena akimi maximoje mačiau tokį daiktą, kurį galimą įstatyt į puodą ir tada jau virt ant garų, kažkas panašaus į koštuvį šeip mano uošvienė parduotuvėje "pasidaryk pats" viršuliškėse matė pirkt puodą su tuo koštuviu, kuris pritaikytams garuose virt kaina apie 200 lt čia +-
aš jei neturėčiau tų pribumbasų, tai nežinau ką valgyčiau nes žuvis man garinta daug skanesnė, katlietai ir
aš jei neturėčiau tų pribumbasų, tai nežinau ką valgyčiau nes žuvis man garinta daug skanesnė, katlietai ir
Labas mergaites , garpuodis puikus dalykas be jo nezinau kaip gyvenciau . bet paivairinimuj maista siuo metu verduosi puode nes garpuody pabodo jau . Jammin noreciau paklausti ? Situacija pas mane tokia , vakar pradejau vemti tulzim surakino visa kaire puse sona po sonkauleis pety ir nugara nebegalejau ykvepti oro teko apsilankyti ligoninei tyrimukai emilaze 120 bilurubinas virsija norma 30% nors nebezinau kokia norma jo . Visi tyrimai geri jokio uzdegiminio rodiklio po 3 valandu isleido namo sulasino laseline suleido nuo pykinimo skausmo , skausma kairioj pusei tik apmalsino bet jis stipreja . Jie ytaria cista bet ligoninei nelaike nes uzdegimo nerodo . Ar turint cista turi buti pakite uzdegiminiai rodikliai , nebezinau ne ka begalvoti ir ka daryti . Pirmadieny skambinciuos y lietuva ponuj profesoriuj paklausti ka toliau daryti . Nes jau tikrai baigiu preiti liepto gala . Jei kas galit atsakyti y mano toky ilga klausima labai aciu is anksto .