Negerai... O kaip savijauta? Ar jau yra KT atsakymai?
QUOTE(Brėkšta @ 2010 04 09, 19:55)
tu gali prašyt kito gydytojo
Labas mergynos . Labas eglele , laikykis stiprybes tau . Po kokio laiko tarpo Eglele tau vel paumejimas , na trumpiau kiek laiko valgei viska ir kaip kasa ne karto nebuvo suregavus ? Kasa kai kokia atomine bomba tiksi tyliai , o kai sproksta tai jau su pasekmem . Na laikykis as su tavim . Na o as apsirgau pavasariniais gripais , ir siandeien pabandziau kavos paragauti tai zinokit kasa suregavo skausmu bet neilgai paskaudejo ir praejo bet isgazdino . Jammin man plauciu nesviete turiu sulaukti savo ankstesniu skano rezultatu ir bus viskas matyt kaip ant delno ,ha ha , norejau paklausti taves paciuose pirmuose puslapiuose rasei kad tau atsirades refliuksa buvo , tai cia kasos uzdegimo pasekmes ? ar tu jy pasigydei ? ir ka geri nuo jo . Pas mane yra keturios problemos . 1 kasos uzdegimas , 2 refliuksas , 3 suriebejusios kepenys 4 tingi tulzis ir nepatvirtintas dar zilberis , Ir visi organai kurie virskina maista . Ot prirasiau net paciai baisu , bet nors nebegaila saves kai sema valgo sonkaulius keptus ir desertuj ledai su sokolado drozlem o as antram aukste pasislepus nuo pagundos guodziuosi jums ah nebegrys tie skanieji laikai ,
QUOTE(renatele2828 @ 2010 04 09, 23:14)
tie skanieji laikai ,
miergos man toks klausimas iškilo kiek jūs svėrėt prieš susirgdamos?
Klausiu nes matuoju pagal savo ištvirkimo laipsnį, kadangi dabar dirbu namuose, darbas sėdimas, pavalgyt mėgstu vienžo toks rėžimas man per tris metus užaugino 30 kg. svėriau 95 kg. kai susirgau tirpo nutirpo, dabar sveriu 69 kg. ir krist pradėjo taip nuo pernai metų rugsėjo iki Kalėdų dabar tai priaugu kokius 3 kg, tai jie vėl nukrenta, bet pradėjau pastebėt, kad kurį laiką galėjau po tulžies operacijos valgyt viską, bet dabar organizmas vėl reaguot pradėjo, tai vat mintu sveikuoliškais daržovių troškiniais ir sriubytėmis nu priam vegetarė pasidariau, nes mėsos į tą troškinį 50 gr tik įmetu čia mano mėsos maximumas kokį mano virškinimas toliaruoja ir tai tik vištiena
Sveikutės
Renatėle, man refliuksas atsirado dėl auglio, kuris užspaudė pusę pilvo organų ir skrandžio turinys kildavo atgal. Po operacijos refliuksas laaabai sumažėjo, net galiu sakyti išnyko, nes skrandžio turinys "atgal" grįžta labai retai. Liko tik tas bjaurus skrandžio skausmas vos ne nuo betko.
Brėkšta, aš prieš susergant svėriau labai galingai- 83-84kg, po pirmos op. liko 45kg, šiuo metu tai numetu, tai priaugu, bet sveriu 52 (+/- 1)kg
Renatėle, man refliuksas atsirado dėl auglio, kuris užspaudė pusę pilvo organų ir skrandžio turinys kildavo atgal. Po operacijos refliuksas laaabai sumažėjo, net galiu sakyti išnyko, nes skrandžio turinys "atgal" grįžta labai retai. Liko tik tas bjaurus skrandžio skausmas vos ne nuo betko.
Brėkšta, aš prieš susergant svėriau labai galingai- 83-84kg, po pirmos op. liko 45kg, šiuo metu tai numetu, tai priaugu, bet sveriu 52 (+/- 1)kg
QUOTE(Jammin1 @ 2010 04 10, 14:00)
Sveikutės
Labutis . Jammin supranti ydomei labai gaunas su tuo refliuksu as jo niekada neturejau iki dabar ir labai bijau kad nebutu taip kaip tau nes kiek pasiskaitineju foruma nuo pradziu ne labai kuom skiriuosi nuo tavo situacijos pries cistu operacija ir aisku dar be renimacijos . laukiu negaliu sulaukti savo tyrimu jau ir nervai kilti pradejo . mano svoris iki ligos buvo 72 68 . Dabar 59 62 svyruojantis . Pavalgyti buvau megeja juodai galedavau vien saldumynais gyva buti bet yra kaip yra .
QUOTE(renatele2828 @ 2010 04 10, 23:27)
Labutis . Jammin supranti ydomei labai gaunas su tuo refliuksu as jo niekada neturejau iki dabar ir labai bijau kad nebutu taip kaip tau nes kiek pasiskaitineju foruma nuo pradziu ne labai kuom skiriuosi nuo tavo situacijos pries cistu operacija ir aisku dar be renimacijos . laukiu negaliu sulaukti savo tyrimu jau ir nervai kilti pradejo . mano svoris iki ligos buvo 72 68 . Dabar 59 62 svyruojantis . Pavalgyti buvau megeja juodai galedavau vien saldumynais gyva buti bet yra kaip yra .
Labutis visoms
Renatėle, man irgi kartais tavo situacija primena manąją, ačiū dievui, kad pas tave bent jokių auglių ir cistų nėra Šiaip aš nuo paauglystės turėjau bėdų su skrandžiu, bet refliuksas atsirado tik susirgus kasos uždegimu.
Bet kiek ilgai jie delsia su tais rezonanso atsakymais, jau seniai ramiau gyventum žinodama, kad viskas ten pilve bent jau +/- gerai. O dabar... grynas nervų tampymas gaunasi
Eglegle, kaip tavo sveikatėle? Ar nepaleido į namus dar?
QUOTE(Jammin1 @ 2010 04 10, 17:00)
Sveikutės
Labas merginos.. googlinau nete , ieskojaus kas cia man gali buti, nes trecia diena skauda pilva, virs bambos.. pradejau skaityt..ziuriu man tinka jusu pozymiai..nujauciu kad reiks keliaut pas gydytojus o dar perskaiciau tavo posta apie maisto ta kilima, tai net baisu pasidare ...keli menesiai man maistas kyla atgal, jei vos per daug pavalgau, jauciu kaip kyla kasniai atgal, taciau issivemt neiseina..
QUOTE(dioneda @ 2010 04 14, 13:02)
Labas merginos.. googlinau nete , ieskojaus kas cia man gali buti, nes trecia diena skauda pilva, virs bambos.. pradejau skaityt..ziuriu man tinka jusu pozymiai..nujauciu kad reiks keliaut pas gydytojus o dar perskaiciau tavo posta apie maisto ta kilima, tai net baisu pasidare ...keli menesiai man maistas kyla atgal, jei vos per daug pavalgau, jauciu kaip kyla kasniai atgal, taciau issivemt neiseina..
gal neskubėk pati sau diagnozės taikyt nu jei jau taikai tai ką nors geriau pasirink nei tą velnio kasos uždegimą, maža kas tau gali būt gal gastritas arba kokia dvylikapirštė sustreikavo.... aš čia taip į švelnesnias diagnoze taikau, o gal vidurių užkietėjimas o gal mažiau valgyt sunkaus maisto reikia
QUOTE(renatele2828 @ 2010 04 10, 23:27)
Labutis mergaiciukes va va musu ligele megeju gardziai pavalgyt
Refliuksas mane kankindavo jau daug metu, zinoma ''sveikos mitybos pagrindu'' to pasekoj eme kauptis smelis tulzyje ir visos bedos nuo .. As pries bedas su kasa sveriau 80 po menesio renimacijos-ligonines jau buvo 62. Supratau viena su kasa nezaidimas, nera taip, kad uzvalgiai suskaudo- skausmas nurimo ir vel gerai.. ne kasa jau dabar nori ramybes ir isjudinus sukelia organizme toki uragana-infekcija, kad atsistatyt reikia puse metu jei ne daugiau. Refliuksas dabar jau kankina kas dien, tenka net miegot sedomis. Maziausias netinkamas kasnis ar vaistu doze ir vaikstau kaip nescia istisai pykina, skauda pilva..
Renatele man kasa per para buvo sukelus pleurita-tai kai pazeidziami plauciai renkasi vanduo sunku kviepuot, su svirkstu trauke nuo plauciu vandeni, visa nugara buvo melina ir peritonitas -tai kai pilve renkasi negeri skysciai paliko savo pedsakus.. Mergyt turi labai rimtai pazvelkt i tai ka valgai ir nenusimint
QUOTE(Brėkšta @ 2010 04 15, 10:57)
man ir tą refliuksą pripaišė, nežinau iš kur ir kaip nu bet dzin sėdžiu vat dabar antibiotikų apsirijus nuo tų bakterijų nelemtų, bet jau pusę kurso išgėriau, tai kaip nors...
Labutis mergaiciukes . Matau vos ne pas visas tas refliuksas isivystes , ir su juo teks susitaikyti . Sanita stebiu maista labai valgau daugmas reguliarei nes darbe jei biziakas tai tenka savo pietukus atideti keliom valandom . Dar nezinau savo skano rezultatu primetat kokiu vezlio zingsniu cia velkasi viskas . Dabar dar nauji simtomai pykinti pradeda vel nuo maisto ir jei riebesnes sriubytes gaunu suvalgyt galvos skausmas ir burnos kartejimas jau baigia suzlugdyti kartais net burna skalautis einu darbe , nei saldainy ciulpti . Supranti Sanita mano organizmas linkes visas problemas pradet nuo letiniu , letinis apendiksas buvo , letinis kasos uzdegimas is pradziu paskuj juk ygavau umu . Hepatitas b , ir aisku letinia visokie skrandzio uzdegimai , tai as labai bijau prisizaisti su kasa ir visom cistom auglaias nors dar ju niekas nepatvirtino ir tikiuosi nepatvirtins . Vis dar reik laukti skano rezultatu kad jie butu greiciau tik . Stiprybes mergaites neatkriskit .
QUOTE(renatele2828 @ 2010 04 15, 16:52)
Hepatitas b
tai o šitą gerį kur pasigavai
man tas refliuksas iš vis mistinis nu niekad maistas atgal negrįždavo per ten kur nuėjo man net rūgštys nekyla, gyvenime gal 2-3 kartus pajutus buvau ką reiškia sukilusios rūgštys nu vienžo, o vistiek aiškina man šeimynistė, kad refliuksas nu bet ką refliuksas, tai refliuksas
ir kada bus galima normaliai gyvent nors šeimynistė sakė, kad man niekada
ryškiai kažkur karmą susigadinom visos, kad tokie biesai su mumis nutiko